Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ya bişey sorabilirmiyim bi bilginiz var mı ameliyat için yaş sınırı kaç yada aile izni olunca yapıyorlarmı bi arkdşm da olmak istiyor 16 yaşında acaba doktorun izniylemi ilgli bişey

ya bişey sorabilirmiyim bi bilginiz var mı ameliyat için yaş sınırı kaç yada aile izni olunca yapıyorlarmı bi arkdşm da olmak istiyor 16 yaşında acaba doktorun izniylemi ilgli bişey

benim bildiğim 18 olması gerekiyor.onun gelişimi hala devam ediyor.ameliyat olursa burun yamulur.kesinlikle tavsiye etmiyorum.kuzenim 18 inde oldu.tekrar ameliyat olmak zorunda kaldı.bana kalırsa 20 den sonra olmalı.

foto paylasın kızlarrr lutfenn azraın şişliklerin indimi bu arada matmazel nerde görunmuo

canım resım koydum ancak halaa grunmuyo anlamadımm ya benım burnumda senınkıne benzıo azraın sadece az daha kucuguu tabı senın eskıııı burnuna:))) canım yarın yatısım yapılcakkk şans ve duada bulunun lutfen

dualarımız seninle canım inşallah istediğin gibi olur herşey

amin canım ya basıt bısey değilll sonucta o zahmette gırmekkk nancak neler gotursem yanımda amelıyat anındaa neler ustumde olcakk odada neler bulundrucam bılgınız varmı

canım şimdiden sana çok çok geçmiş olsun diyeyim :) inşallah en güzel sonuçlarla kurtulursun ameliyattan. ameliyata girerken üzerinde sadece alt iç çamaşırın ve ameliyat önlüğün olacak. başka bir şeye izin vermiyorlar. giysilerin kolay giyinip çıkarabileceğin türen olsun. mesela önden düğmeli pijaman varsa ameliyat sonrası çok rahat edersin. burun fotonu çektirdin mi? bir de alçı istiyorlardı sanırım. ama şimdi hala isteniyor mu bilmiyorum. yanına bol peçete al ve bir kaç balon alıp içini suyla doldurup buzluğa koyabilirsin. ilk gece sabaha kadar gözlerinden buzları eksik etme. refakatçine çok iş düşüyor, bazılarında aşırı kanama oluyor ki çok fena boynuna koynuna dolabiliyor bunlara müsade etmemesi lazım. ama herkesin bu kadar çok kanaması da olmuyor gözünü korkutmayım :) haydi canım gazan mübarek olsun :) kendine gelince hemen yaz bizi merakta bırakma tatlım

sakın bir şeyler yeme içme ve en erken hastaneye sen git ki ameliyata ilk seni alsınlar. beklemek çok zor oluyor çünkü...

Son düzenleme:
evvt 7:30 ta burda ol yazıyo kağıtta ılk benı alırlar sanırım kaçta baslar bılmıyorum balon dediğin nasıl balonnn :)) gazam mubarek olsun her an aklımda paylaşırım canım ancak daha normal resmımı bıle ekleyemedımm:)))ha bu arada alçı ıstemedıler resımleride verdim

Bende kısa bir süre sonra bilge beye ameliyat olmayı düşünüyorum.Burda çok güzel yorumlar var.Umarım doğru çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…