Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Yaklaşık bir ay önce bi arkadaşım Bilge beye ameliyat oldu çok doğal duruyor.Bende ondan duydum Bilge beyi.O çok memnun sanki hiç ameliyat olmamış gibi.

malatya_44 arkadaşım bende bu hafta malatyaya gidip randevu alacağım. ben de çok korkuyorum şimdiden.sana iyi şanslar umarım istediğin gibi olur.merekla bekliyorum seni:)

bende ameliyat olucam ama karasızım istanbuldan kalkıp malatyaya gitmek problem değilde memnun kalmazsam diye korkuyorum

arkadaşlar inş en kısa zaman da malatya ya gidip bilge beye ameliyat olucam.ama aklıma takılan bir kaç soru var cvp vereceğinizi umarak sorularıma başlıyorum..
istanbul da yaşıyorum ve çalışan biriyim ve aillemin haberi olmadan ameliyatı olcam.
kaç sonra taburcu oluyoruz?
sargılar,tamponlar,alçılar ne zaman alınıyor?
momarma çok fazla oluyor mu?
ameliyat kapalı mı ? açık mı yapılıyor?
ve otobüs yolculuğu zarar verir mi?

cevaplarınız için şimdiden tşk ediyorum
:128:

Son düzenleme:
hanımlar bilge beyin telefon numarasını özele yollayabilirmisiniz? benim msj sayım az olduğundan bir çoğunuza özelden ulaşamadım

Canım bugun itibariyle, o ilk zor ve berbat gününü atlatmışsındır... Umarım herşey istediğin gibi olur, ağrısız, sızısız sağlıklı günler dilerim canım...

Canım inşallah hakkında hayırlısı olur diyerek cevaplara başlıyorum :))
-Ameliyatın ertesi günü taburcu oluyorsun, bir gece hastanede yatıyorsun,
-5 ya da 6. günlerde alçı değişimi yapılıyor.
-12. gün silikon tamponların ve alçın çıkıyor küçük bir bandaj yapılıyor, bandaj da 15-16. günlerde çıkıyor ve güzel burnuşuna kavuşuyorsun :))
-Morarma bünyeye göre farklılık göstermekle birlikte, her durumda 3. gün maksimuma ulaşıp, 5-6. günlerde sararmaya dönüyor. Şişliğin fazla olmaması için yüksek yastık kullanılması gerekiyor, ben o konuda hata yaptıgımdan bir gecede balona dönmüştüm :))
-Bilge Hoca ameliyatlarını açık yöntemle yapıyor.
-Ben 12. günden sonr otobüs yolculuğu yaptım, şehirdışından gelmeme rağmen orada konukevinde kaldım; ancak taburcu olduktan hemen sonra otobüs yapan arkadaşlarım da oldu, bir sorun yaşamadılar.
Kolaylıklar diliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…