Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

hanımlar bilge beyin telefon numarasını özele yollayabilirmisiniz? benim msj sayım az olduğundan bir çoğunuza özelden ulaşamadım

Canımxxxxxxxxxxxx' dan arayıp plastik cerrahi polikliniğine bağlanırsan hemşire Türkan Hanım' la görüşebilirsin. Cep telefonunu almıştım ama ben oradan aramadım hiç. Zira çok yoğun oluyor, genelde ameliyatta oluyor. Cepten arayan arkadaşlarım da genelde asistanı Ahmet Bey' le muhatap olmak durumunda kalmış. Ahmet Bey' in pek de nazik ve yardımsever biri olduğunu söyleyemeyeceğim :))

Son düzenleyen: Moderatör:

cilekben harikasın canım yokluğumu aratmıyorsun :) genelde ameliyatını olanlar en fazla bir hafta sonra buralardan yok oluyorlar. güzel kalbinin yüzü suyu hürmetine burnuşun her gün geçtikçe daha sağlıklı ve güzel olur inşallah canım öpüyorum....

Canımsın Matmazelll' im...Sen hepimize öyle çok yardım ettin, faydalı oldun ve iyi örnek oldun ki...Senin yolundayız diyelim güzel arkadaşım benim...İyi dileklerine teşekkür ederim fıstıgım. Ben de kocaman öpüyorum:)

ayyyy ay canım benim teşekkür ediyorum ben de :) ne güzel şeyler yazmışsın öyle! şımartmayın beni canım :) örnek insan olabilmek çok onur verci bir şey öğretmenliği de en çok bu yüzden seviyorum öyle bulaşıyor ki örnek davranış sergilemek insana sadece okulda değil her yere yansıtmak istiyor bu özelliği :)

teşekkür ederim çilekeben
ben yine soru sorcam :44: çilekben şehirdışından gittiğini söylemişsin randevuyu nasıl aldın? ve ameliat izi kalıyor mu? bir kaç kişi gördüm de izi kalmış o nedenle çoook fazla soru soruyorm..

cevaplayacağınızı umarak soruyorum

Son düzenleme:

Ben randevumu telefonla degil mutlaka yuzyuze goruserek almak istedim. Suan isim dolayisiyla Malatya' ya yaklasik 3 saat mesafede olan bir yerde yasadigimdan dolayi da bu pek zor olmadi.
Iz konusuna gelince burun arasindaki koprude cok ince bir iz var simdi, benim 21 gun gecti ameliyatimin uzerinden, nispeten azaldi sanki...poilklinikte tanistigim kizlardan, ameliyatinin uzerinden 2 ay gecmis bir arkadasin burnunda sadece kil kadar bir iz gorunuyordu. Yani dikkate degecek bir iz degil...

Forum yoneticilerimizden Yagmurluk arkadasim birsey sormak istiyorum,
Yapacagim herhangi bir iste, konuyla ilgili bir yonerge, talimat varsa mutlaka bunlari, idrak eder ve bunlara uygun davranirim...Siteye uye oldugum ve "burun estetigi" konusunu inceledigim gun de tarafinizca yazilan "forum kurallari" ni okudum...Yukaridaki iletisim numarasini sansurlemissiniz. Oysa ki Turgut Ozal Tip Merkezi telefon numarasi, iletisim adresi vs. bilgileri zaten kamuya aciktir. Sahsi bir telefon numarasi degildir. Kaldi ki sahsi telefon numaralari dahi, sayet kisinin aksine bir talimati yoksa talep halinda herkese verilebilmektedir.(ornek: bilinmeyen numaralar servisleri) Zaten cogumuzun malumu olan, arama motorlarina yazildiginda bile ulasilabilen ve desifre ettigimde herhangi bir kisinin kisilik haklarini ihlal etmeyen bu paylasimimin sansurlenmesi beni cok sasirtti. Sadece zaten ulasilabilir bir bilgiyi, arkadaslarima kolaylik olmasi acisindan paylastim.Kamuya acik Iletisim bilgilerinin dahi paylasilmamasi konusunda forumunuza ait sahsi bir kuraliniz var ise, lutfen o yazdiginiz baslik altinda bunu da belirtin ki dikkat edelim, uygunsuz davranmayalim zira bu konuda genel gecer RTUKvari bir kural yok.

Arkadaslar,
Burnumun 21 gunluk fotograflarini koydum albumume...Sislikler biraz daha indi, yorumlariniz bekliyorum

Merhaba,

Site genelinde bir kuraldır. Burada hiçbir yönetici şahsi kural işletmez. İletişim bilgisi paylaşmak yasaktır.

Güzel paylaşımlar dilerim..

gunaydın bugun 3. gunumdeyım amelıyat oldumm yuzum gozumşiş dua edın ıyılesım ıyı olur olmaz resım paylaşcamm çok tşk edrm ama basıt degılmıs amelıyat bunu anladımm(( kızlar yuzumdekı morluk arttı nezaman ıncek yardımcı olurmusunuz goz ustum mor ve sıss

canım benim hadi sen de kurtuldun çok geçmiş olsun! şişlikler morluklar bir haftaya iyileşecek merak etme canım şu sıralara aynaya pek bakmanı tavsiye etmem :) Allah yardımcın olsun canım sen zor olanı atlattın bundan sonrsaı çok kolay geçecek inşalah. öpüyorum kocaman.....

cooooooooookkkkkkkkkk gecmişş olun. gozun aydın kurtuldun darısı bızım basımıza acıkcaı be amelıyattan sonra aynaya bakmayı dusunmuyorum.. benım derım zaten bısey degsın hemen moraran bır derı. amelıyattan sonrakı halını dusunemıyorum bıle o halını gorursem toparlanamam psikolojık olarak . ondan en ıyısı bakmamak. acıların varmı ? nasılsın???

çok geçmiş olsun canım en zoru ameliyata karar vermek ve ameliyat gününü beklemekti benim için bence sende en zorunu atlattın morluklar ve şişliklerde zamanla geçecek elbet sabret canum benum matmazellin dediği gibim buaralar aynalara küssen iyi olacak çok çabuk iyileşmen dileğiyle

Son düzenleme:

Canim cok cok gecmis olsun...Cogu gitti azi kaldi artik, bir hafta icinde hizla iyilestigini goreceksin, acil sifalar diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…