- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
arkadaslar bilge bey burun içindeki nefes problemlerinide gideriyor mu
hanımlar bilge beyin telefon numarasını özele yollayabilirmisiniz? benim msj sayım az olduğundan bir çoğunuza özelden ulaşamadım
matmazel sen memnun kaldınmıı
Canım inşallah hakkında hayırlısı olur diyerek cevaplara başlıyorum :))
-Ameliyatın ertesi günü taburcu oluyorsun, bir gece hastanede yatıyorsun,
-5 ya da 6. günlerde alçı değişimi yapılıyor.
-12. gün silikon tamponların ve alçın çıkıyor küçük bir bandaj yapılıyor, bandaj da 15-16. günlerde çıkıyor ve güzel burnuşuna kavuşuyorsun :))
-Morarma bünyeye göre farklılık göstermekle birlikte, her durumda 3. gün maksimuma ulaşıp, 5-6. günlerde sararmaya dönüyor. Şişliğin fazla olmaması için yüksek yastık kullanılması gerekiyor, ben o konuda hata yaptıgımdan bir gecede balona dönmüştüm :))
-Bilge Hoca ameliyatlarını açık yöntemle yapıyor.
-Ben 12. günden sonr otobüs yolculuğu yaptım, şehirdışından gelmeme rağmen orada konukevinde kaldım; ancak taburcu olduktan hemen sonra otobüs yapan arkadaşlarım da oldu, bir sorun yaşamadılar.
Kolaylıklar diliyorum canım
cilekben harikasın canım yokluğumu aratmıyorsun :) genelde ameliyatını olanlar en fazla bir hafta sonra buralardan yok oluyorlar. güzel kalbinin yüzü suyu hürmetine burnuşun her gün geçtikçe daha sağlıklı ve güzel olur inşallah canım öpüyorum....
Canımsın Matmazelll' im...Sen hepimize öyle çok yardım ettin, faydalı oldun ve iyi örnek oldun ki...Senin yolundayız diyelim güzel arkadaşım benim...İyi dileklerine teşekkür ederim fıstıgım. Ben de kocaman öpüyorum:)
Benim nefes alma sorunum vardı, 9 Nisan' da Bilge Bey ameliyatımı yaptı, çok şükür nefes problemim çözüldü...
teşekkür ederim çilekeben
ben yine soru sorcam :44: çilekben şehirdışından gittiğini söylemişsin randevuyu nasıl aldın? ve ameliat izi kalıyor mu? bir kaç kişi gördüm de izi kalmış o nedenle çoook fazla soru soruyorm..
cevaplayacağınızı umarak soruyorum
Canımxxxxxxxxxxxx' dan arayıp plastik cerrahi polikliniğine bağlanırsan hemşire Türkan Hanım' la görüşebilirsin. Cep telefonunu almıştım ama ben oradan aramadım hiç. Zira çok yoğun oluyor, genelde ameliyatta oluyor. Cepten arayan arkadaşlarım da genelde asistanı Ahmet Bey' le muhatap olmak durumunda kalmış. Ahmet Bey' in pek de nazik ve yardımsever biri olduğunu söyleyemeyeceğim :))
Forum yoneticilerimizden Yagmurluk arkadasim birsey sormak istiyorum,
Yapacagim herhangi bir iste, konuyla ilgili bir yonerge, talimat varsa mutlaka bunlari, idrak eder ve bunlara uygun davranirim...Siteye uye oldugum ve "burun estetigi" konusunu inceledigim gun de tarafinizca yazilan "forum kurallari" ni okudum...Yukaridaki iletisim numarasini sansurlemissiniz. Oysa ki Turgut Ozal Tip Merkezi telefon numarasi, iletisim adresi vs. bilgileri zaten kamuya aciktir. Sahsi bir telefon numarasi degildir. Kaldi ki sahsi telefon numaralari dahi, sayet kisinin aksine bir talimati yoksa talep halinda herkese verilebilmektedir.(ornek: bilinmeyen numaralar servisleri) Zaten cogumuzun malumu olan, arama motorlarina yazildiginda bile ulasilabilen ve desifre ettigimde herhangi bir kisinin kisilik haklarini ihlal etmeyen bu paylasimimin sansurlenmesi beni cok sasirtti. Sadece zaten ulasilabilir bir bilgiyi, arkadaslarima kolaylik olmasi acisindan paylastim.Kamuya acik Iletisim bilgilerinin dahi paylasilmamasi konusunda forumunuza ait sahsi bir kuraliniz var ise, lutfen o yazdiginiz baslik altinda bunu da belirtin ki dikkat edelim, uygunsuz davranmayalim zira bu konuda genel gecer RTUKvari bir kural yok.
gunaydın bugun 3. gunumdeyım amelıyat oldumm yuzum gozumşiş dua edın ıyılesım ıyı olur olmaz resım paylaşcamm çok tşk edrm ama basıt degılmıs amelıyat bunu anladımm(( kızlar yuzumdekı morluk arttı nezaman ıncek yardımcı olurmusunuz goz ustum mor ve sıss
gunaydın bugun 3. gunumdeyım amelıyat oldumm yuzum gozumşiş dua edın ıyılesım ıyı olur olmaz resım paylaşcamm çok tşk edrm ama basıt degılmıs amelıyat bunu anladımm(( kızlar yuzumdekı morluk arttı nezaman ıncek yardımcı olurmusunuz goz ustum mor ve sıss
Merhaba,
Site genelinde bir kuraldır. Burada hiçbir yönetici şahsi kural işletmez. İletişim bilgisi paylaşmak yasaktır.
Güzel paylaşımlar dilerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?