Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ilk günler zordur.ama alışıyosun. merak etme.bugün ön tampon çıktı mı? morluk 2.gün artar zaten.herkesin aynı olmuyor ama bu hafta morluklar ve çoğu şiş iner herhalde.tekrar geçmiş olsun canım

Merhabalar.. Ben de bilge bey'e ameliyat olmayı düşünüyordum,bugün bir arkadaşımla görüştüm (bay) bilge bey'in hastası burun estetiği olmuş kendisi,ve burnu çok hoştu (= bende karar verdim sayılır.. sadece beni ameliyat sonrası endişelendiriyor,istediğim gibi olmazsa yada aksilik olursa :s

Bu arada bir kaç arkadaşın burnuna baktım bu sayfadan ''azrain ve matmazell '' burunları çok hoş olmuş ,biraz geç demiş olcam ama geçmiş olsun ve hayırlı olsun (=

canımmm çok teşekkürler.aslında benim için geçmiş olsun demek çok yanlış olmaz. 2 ay oldu ama hala tam iyileşmedi. inşallah senin de istediğin gibi olur.

ben de teşekkür ediyorum canım. ameliyatımın üzerinden bir buçuk yıl geçti neredeyse ama hala dün gibi geliyor bana :) darısı ve daha güzeli sana olsun...

çok çok tşk ederımm hepınıze, bugun 5. gunum morluklar azaldı azda olsa gozlerım daha ıyı acıldı dudaklarım duzeldıı ama cene bolgesı yanaklar sıs kabakkulak gıbıyımm ama cok daha ıyıyım saolunn aynadanda vazgecemıyorum can sıkıntısı ıste naparsın ama kendımı gordukce eskı halımden eser yokk alçı degısmedıı daha kızlar orlukve sıslık nezaman ıner morluk kalıcı kalmaz dımı??

evet canım ne yazık ki artık bu morluklar senle gider! bundan sonraki hayatını morlukları kapatmak için harcadığın fondotenlere para yatırarak geçireceksin! hoş geldin aramıza mor renkli bayan :90: canıııııııımm sen hiç bizlerden birinin hala mosmor dolandığını gördün mü? şimdiye kadar kimlerin fotoğrafını gördün ameliyattan bir ay geçmiş ve hala mor mor bakarken? yok öyle bir şey merak etme çok kısa bir zaman sonra bütün morluklarından kurtulacaksın fıstığım sen içini ferah tut. sana hiç mi örnek olmuyor teselli olmuyor bizim fotolarımız? sabır sabır yaaaa sabır çekeceksin ve kurtulacaksın inşallah....

evvet mesela senın resımlere bakarak kendımı ıyı hısedıyorum canım 1 ay sonra ıstanbula doncem yıllık ızın bıtcek ıns dedıgın gıbı gecıcek crs alcı cıkıcakk ayy hergun yenı umutla uyanıyorum resımlerımıde paylaşıcam ıns ıyı oluncaa sızlerı cok sevıyorum daha tanısma sansımız bıle olmadı amaa ozelden msj atabılırsınn bu arad resım paylaşcam paylaşmıyorum amelıyat oncesı resım sımdıkı resımler

evet canım 3 tane albüm oluşturmuşsun ama içinde resim yok. belki resimlerin kilobaytı yüksek geliyordur. bir de yeniden boyutlandır dene bakalım. resmi yükledikten sonra değişiklikleri kaydeti tıklamayı unutma canım belki de kaydetmiyorsundur.

matmazell cim mesajın cok hosuma gıttı:)) cok gulldum . :)))))) ameliyattan sonra iz kalmıyor demi cnm??

matmazell cim mesajın cok hosuma gıttı:)) cok gulldum . :)))))) ameliyattan sonra iz kalmıyor demi cnm??

:)) heh heeh ne güzel sizi güldürebildiysem :) benim burnumda hiç iz kalmadı canım ya zaten burnun altında minik bir dikiş oluyor o da zamanla yok olup gidiyor. takılacak bir mesele değil yani canım sevgiler....

Bu arada azrain,çilekben,matmazelll,mavii44 burunların çok güzel maş.

Canım Teşekkür ederim darısı başına inşallah...Telefonla randevu kısmı çok kolay canım, Bilge Bey' in şehirdışından çok hastası oldugundan son derece alışılagelmiş birşey orada. Hastaneyi ara, plastik cerrahi polikliniğini iste, şehirdışından geleceğini ve ameliyat için gün almak istediğini söyle, veriyorlar. Ama kararını verdiysen biran önce gün al, çünkü ileri bir tarihe veriyorlar, iyice sıcaklara kalma zor olur...

merhaba kızlarr bugun 6. gunum morluk aaldı sıslıkte azaldı cenede var sadece yarın alcım degıscek tampon daha gec cıkıcak acıyormu tampon cıkarken sureklı serum kullanıyorum rahat cıksın dıee bılgı verırsenız sevınırım

canım benimki acımadı.çok kastıım makası burnuma soktuğunda.ama bişey olmuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…