- Konu Sahibi EstetikEditor
-
gunaydın bugun 3. gunumdeyım amelıyat oldumm yuzum gozumşiş dua edın ıyılesım ıyı olur olmaz resım paylaşcamm çok tşk edrm ama basıt degılmıs amelıyat bunu anladımm(( kızlar yuzumdekı morluk arttı nezaman ıncek yardımcı olurmusunuz goz ustum mor ve sıss
Merhabalar.. Ben de bilge bey'e ameliyat olmayı düşünüyordum,bugün bir arkadaşımla görüştüm (bay) bilge bey'in hastası burun estetiği olmuş kendisi,ve burnu çok hoştu (= bende karar verdim sayılır.. sadece beni ameliyat sonrası endişelendiriyor,istediğim gibi olmazsa yada aksilik olursa :s
Bu arada bir kaç arkadaşın burnuna baktım bu sayfadan ''azrain ve matmazell '' burunları çok hoş olmuş ,biraz geç demiş olcam ama geçmiş olsun ve hayırlı olsun (=
Merhabalar.. Ben de bilge bey'e ameliyat olmayı düşünüyordum,bugün bir arkadaşımla görüştüm (bay) bilge bey'in hastası burun estetiği olmuş kendisi,ve burnu çok hoştu (= bende karar verdim sayılır.. sadece beni ameliyat sonrası endişelendiriyor,istediğim gibi olmazsa yada aksilik olursa :s
Bu arada bir kaç arkadaşın burnuna baktım bu sayfadan ''azrain ve matmazell '' burunları çok hoş olmuş ,biraz geç demiş olcam ama geçmiş olsun ve hayırlı olsun (=
çok çok tşk ederımm hepınıze, bugun 5. gunum morluklar azaldı azda olsa gozlerım daha ıyı acıldı dudaklarım duzeldıı ama cene bolgesı yanaklar sıs kabakkulak gıbıyımm ama cok daha ıyıyım saolunn aynadanda vazgecemıyorum can sıkıntısı ıste naparsın ama kendımı gordukce eskı halımden eser yokk alçı degısmedıı daha kızlar orlukve sıslık nezaman ıner morluk kalıcı kalmaz dımı??
evvet mesela senın resımlere bakarak kendımı ıyı hısedıyorum canım 1 ay sonra ıstanbula doncem yıllık ızın bıtcek ıns dedıgın gıbı gecıcek crs alcı cıkıcakk ayy hergun yenı umutla uyanıyorum resımlerımıde paylaşıcam ıns ıyı oluncaa sızlerı cok sevıyorum daha tanısma sansımız bıle olmadı amaa ozelden msj atabılırsınn bu arad resım paylaşcam paylaşmıyorum amelıyat oncesı resım sımdıkı resımler
matmazell cim mesajın cok hosuma gıttı:)) cok gulldum . :)))))) ameliyattan sonra iz kalmıyor demi cnm??evet canım ne yazık ki artık bu morluklar senle gider! bundan sonraki hayatını morlukları kapatmak için harcadığın fondotenlere para yatırarak geçireceksin! hoş geldin aramıza mor renkli bayan:90: canıııııııımm sen hiç bizlerden birinin hala mosmor dolandığını gördün mü? şimdiye kadar kimlerin fotoğrafını gördün ameliyattan bir ay geçmiş ve hala mor mor bakarken? yok öyle bir şey merak etme çok kısa bir zaman sonra bütün morluklarından kurtulacaksın fıstığım sen içini ferah tut. sana hiç mi örnek olmuyor teselli olmuyor bizim fotolarımız? sabır sabır yaaaa sabır çekeceksin ve kurtulacaksın inşallah....
matmazell cim mesajın cok hosuma gıttı:)) cok gulldum . :)))))) ameliyattan sonra iz kalmıyor demi cnm??
Arkadaşlar Bilge Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?
Bu arada azrain,çilekben,matmazelll,mavii44 burunların çok güzel maş.
Arkadaşlar Bilge Bey'in yaptığı burunlar doğal görünüyor mu?
Bu arada azrain,çilekben,matmazelll,mavii44 burunların çok güzel maş.
merhaba kızlarr bugun 6. gunum morluk aaldı sıslıkte azaldı cenede var sadece yarın alcım degıscek tampon daha gec cıkıcak acıyormu tampon cıkarken sureklı serum kullanıyorum rahat cıksın dıee bılgı verırsenız sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?