Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

cOK TEŞEKKUR EDERİM :) COK KORKUYORUM AMELİYATTAN YA COK KOTU OLURSA. TABİ BİRDE UYANAMAMA İHTİMALİ VAR. KESKE HAZIRANIN HEMEN BASINA GUN ALSAYMISIM. BİLGE HOCA SOYLEDİĞİNDE KORKUP HAZİRAN ORTASI DEMİŞTİM . DEGİŞTİRME İMKANIMIZ OLUYORMU?

kuzulaaaarrrrrrrrr ben nostalji yapıyorum eskiye döndüm!!! :) albüme ameliyattan ilk çıktığım günlerin resimlerini koydum görün halimi bakalım nereden nereye gelmişim... yine de biz ne oldum demiyelim ne olacağım diyelim di mi :))) :130:

matmazel bugun ılk alcı degısıklıgı olduuu burnum duzgun yamukluk yokk yalnız ıkı kaş aram okadar şişkı arı ısırmıs gıbı burun şiş bu sıslık nezman ıne lutfen donus yaparmısın aynada sok oldum

nasıl beğendinmi? keşke ben de alçı değiştiğinde foto çekseydim.acayip şişti.alçı çıktığında bile çok değişmişti.merak etme hergün değişecek.

canım şişliğin ne zaman ineceğini bilemem ama ikinci alçı çıktığında epey azalacağını tahmin ediyorum. doktorun göstereceği şekilde masajlar yaparsın pek sürmez bir kaç haftaya çok dikkat çekici ödemlerin iner. ama asıl oturmuş burnunu altı aydan önce bekleme derim. hiç yamukluk yok demişsin bu çok güzel bir sonuç. çünkü şişler iner ama yamukluk kalabilirdi. gerçi benim resmi gördüysen ilk alçım alındığında acayip yamuktu sonra düzeldi. iyileşme herkeste farklı oluyor canım. sen alçın çıkınca yenisini takmadan fotoğraf çektin mi? merak ettim taze burnuşunu :)

matmazell sen bilirsin,bugün aradım tıp merkezini ve sekreteri görüştürmedi hatta ben miyom ameliyatı olacagım arkasından bu ameliyatı olmam sakıncalı mı diye soracaktım sordurmadı bile,cep telefonu var mı sende? bi de arayınca nasıl davranır bu aya almam lazım randevu,cünkü miyom ameliyatı beklemiyor artık işten de 2 kere izin alamam,ne yapacagımı sasırdım:S

Canım,
öndeki bez tamponlar alındıktan sonra geriye silikon tampon kalıyor. silikon tampon sadece birkaç mm. kalınlığı var. 1-1.5 cm eninde...once makasla dikişini kesecek, o dikiş tamponları tutuyormuş, öyle demişti. sonra da cımbız gıbı bişeyle tamponu çekiyor. Hiç acımıyor. o acıyan eski zaman tamponları bezmiş zaten. Bu silikon olduğundan zaten burna yapışmıyor, çekince direkt çıkıyor. Hiç korkma.

Son düzenleme:

canım resım cekmedım cok sıstı ama duzgun bı burundu annem begendı ama sıslık o derece coktukı soktaydım ,,bılge bey amelyat bekledıgımdende guzel sonuclanmıs dedıı yuzunde buyuk bır evrım gecırceksın dedııı merakta beklıyorum ya sızınkı gıbı guzel burnum olsun ıstıyorum bu arada bıtane resım ekledım 4. gune aıt ,,:))

malatya_44 sanırım dün araştırma hastanesinde karşılaştığım sendin.Kadınlar kulübü demiştin ama nick sormak aklıma gelmedi.Dünya gerçekten küçükmüş eğer sendiysen:)

malatya_44 sanırım dün araştırma hastanesinde karşılaştığım sendin.Kadınlar kulübü demiştin ama nick sormak aklıma gelmedi.Dünya gerçekten küçükmüş eğer sendiysen:)
sanırım benım evvtt :)) canımm gun alman ıyııı rahat olll ben oldum bugun 1 hafta olduu :)) kı olduktan sonrakı mutlulukk farklıolucak ınsss

baktım resimlerine canım eski halini de koymuşsun fakat şekli tam anlaşılmıyor. daha yakından olsa iyi olurdu. ama inşallah şu bandajların açılsın da taze burnuşunu görelim yakın çekimden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…