- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Hace' cim yine de aramak istersen cep telefonunu gönderdim özel mesajla...
Bu arada azrain,çilekben,matmazelll,mavii44 burunların çok güzel maş.
kinem11 sen ne zaman arayıp almıştın randevuyu?
kuzulaaaarrrrrrrrr ben nostalji yapıyorum eskiye döndüm!!! :) albüme ameliyattan ilk çıktığım günlerin resimlerini koydum görün halimi bakalım nereden nereye gelmişim... yine de biz ne oldum demiyelim ne olacağım diyelim di mi :))) :130:
matmazel bugun ılk alcı degısıklıgı olduuu burnum duzgun yamukluk yokk yalnız ıkı kaş aram okadar şişkı arı ısırmıs gıbı burun şiş bu sıslık nezman ıne lutfen donus yaparmısın aynada sok oldum
matmazel bugun ılk alcı degısıklıgı olduuu burnum duzgun yamukluk yokk yalnız ıkı kaş aram okadar şişkı arı ısırmıs gıbı burun şiş bu sıslık nezman ıne lutfen donus yaparmısın aynada sok oldum
kuzulaaaarrrrrrrrr ben nostalji yapıyorum eskiye döndüm!!! :) albüme ameliyattan ilk çıktığım günlerin resimlerini koydum görün halimi bakalım nereden nereye gelmişim... yine de biz ne oldum demiyelim ne olacağım diyelim di mi :))) :130:
merhaba kızlarr bugun 6. gunum morluk aaldı sıslıkte azaldı cenede var sadece yarın alcım degıscek tampon daha gec cıkıcak acıyormu tampon cıkarken sureklı serum kullanıyorum rahat cıksın dıee bılgı verırsenız sevınırım
burnunda deviasyon sebebiyle bilge beye amelyat olan(aynı zamanda şekilde verdiriyim diye) kimler var?
canım şişliğin ne zaman ineceğini bilemem ama ikinci alçı çıktığında epey azalacağını tahmin ediyorum. doktorun göstereceği şekilde masajlar yaparsın pek sürmez bir kaç haftaya çok dikkat çekici ödemlerin iner. ama asıl oturmuş burnunu altı aydan önce bekleme derim. hiç yamukluk yok demişsin bu çok güzel bir sonuç. çünkü şişler iner ama yamukluk kalabilirdi. gerçi benim resmi gördüysen ilk alçım alındığında acayip yamuktu sonra düzeldi. iyileşme herkeste farklı oluyor canım. sen alçın çıkınca yenisini takmadan fotoğraf çektin mi? merak ettim taze burnuşunu :)
sanırım benım evvtt :)) canımm gun alman ıyııı rahat olll ben oldum bugun 1 hafta olduu :)) kı olduktan sonrakı mutlulukk farklıolucak ınsssmalatya_44 sanırım dün araştırma hastanesinde karşılaştığım sendin.Kadınlar kulübü demiştin ama nick sormak aklıma gelmedi.Dünya gerçekten küçükmüş eğer sendiysen:)
canım resım cekmedım cok sıstı ama duzgun bı burundu annem begendı ama sıslık o derece coktukı soktaydım ,,bılge bey amelyat bekledıgımdende guzel sonuclanmıs dedıı yuzunde buyuk bır evrım gecırceksın dedııı merakta beklıyorum ya sızınkı gıbı guzel burnum olsun ıstıyorum bu arada bıtane resım ekledım 4. gune aıt ,,:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?