Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

matmazelcim sana bi sorum olacak.canım benim burun kemiğim tıpkı omurgadaki gibi tırtıklı parmakla hissediyorum.ama görünürde bişey yok.senin de mi öyle oldu.

matmazelcim sana bi sorum olacak.canım benim burun kemiğim tıpkı omurgadaki gibi tırtıklı parmakla hissediyorum.ama görünürde bişey yok.senin de mi öyle oldu.

evet canım benimki de hala tırtıklı ve geçmedi. ama görüntüde bir şey yok. sadece burun üstüne dokununca pütürlü bişeyler elime geliyor. onlar da zaten kıkırdaklar canım.

Merhaba Arkadaşlar,
Bende mayıs 2012 için Bilge Beyden randevu aldım. Yazışmalarınızı okudum açıkçası endişeliyken biraz daha rahatladım diyebilirim ama ameliyat bitmeden çokta olumlu düşünmem mümkün değil gibi :)
Bilge bey ile tanışamadım, asistanı ile görüşebildim kendisi önemli bir sebepten ötürü asistanına yönlendirmek zorunda kalmıştı beni ve ayrıntılı konuşamadım fakat kendi arkadaş ortamımda da Kadınlar kulübü gibi benzer sitelerde de hep övgü duydum ve övgü dolu mesajlar okudum.
Benim merak ettiğim şudur ki;
* Evt ben doğal bir burun yapısı istiyorum, aceba herkese aynı stil burun yapıyormu cidden?
* Yaptığı ameliyatları bıçak parası olmadan sigorta karşılıyormu ? (Bilge bey tarafından ameliyat olmuş arkadaşlara özellikle soruyorum)
* Ameliyat sonrası ne gibi sorunlarla karşılaşılabiliniyor?

Cevap verecek olan arkadaşlardan ciddi bi dürüstlük bekliyorum :) Çünkü benim için gerçekten çok önemli...

merhaba peri_o6;
Ben de Bilge bey'e bir yıl üç ay önce ameliyat oldum. öncelikle şunu söyleyim doğal bir burun yapısı istiyorum demişsin öyleyse Bilge bey bu konuca biçilmiş kaftan diyebilirim. doktorumuz estetikli olduğu belli olacak minicik ve ucu havaya fırlamış burunlar yapmıyor ve sen istesen de buna karşı duruyor. burada albümlerinde burun fotoğrafları olan bir sürü arkadaş var. mutlaka araştırmışsındır. şunu da söyleyim kesinlikle herkese aynı stil burunlar yapamaz çünkü burnun öncesine bağlı olarak sonraki şekli belirleniyor. bu durumda ameliyat sonrası bir çok farklı sonuç elde ediliyor.
ikinci soruna gelelim. ben burun ameliyatı için herhangi bir ücret ödemedim. sosyal güvencesi olanlardan üç kuruş bile alınmıyor.... alınan kimseyi de kesinlikle görmedim.
en son sorunu da cevaplayım; ameliyat sonrasında ilk bir hafta biraz sıkıntılı geçiyor. özellikle üçüncü gün şişlik ve morluklar aşırı artıyor ama beşinci günden itibaren sarımsı bir renk alıp yavaş yavaş kayboluyor. tabi bu kişinin cilt yapısıyla alakalı kimisinde hiç morarma olmaz kimisinde daha uzun süre kalır. nefes almada zorluklar yaşanıyor ama ona da alışıyorsun. üçüncü gün ön tamponlar çıkınca zaten nefes almak daha kolaylaşıyor. yanlış hatırlamıyorsam bir hafta sonra ilk alçı yenileniyor, 14. gün ikinci alçı tamamen çıkarılıyor. çok zor bir ameliyat değil ama bu düşünce de kişiden kişiye değişir. ben korktuğum kadar ağır olmadığını düşünüyorum.
umarım verdiğim cevaplar yeterli olmuştur. en kısa sürede Bilge beyle yüz yüze görüşmeni tavsiye ederim. içinin daha çok rahatlayacağına emin olabilirsin. hoşçakal...

matmazelcim içim rahatladı şimdi.öncleri şişten belli olmuyodu.sonra tırtıklı olunca acaba bozulma mı var diye korktum.yani normal öyleyse.görüntüde bişey yok

matmazelcim içim rahatladı şimdi.öncleri şişten belli olmuyodu.sonra tırtıklı olunca acaba bozulma mı var diye korktum.yani normal öyleyse.görüntüde bişey yok

matmazelcim bu masaj ne zaman biter?sana ne demişti doktor?

evet görüntüde bişey yoksa o tırtıklı doku normal canım. hatta ben bunu çok kafaya takmıştım Bilge beye sormuştum. o da burun ucundan alınan kıkırdakları atmıyoruz onları ezip burun sırtına döşüyoruz, işte eline gelen bu pütürlü doku da bundan kaynaklanıyor demişti. ben çok şaşırmıştım ama çok mantıklı geldi. çok şükür görüntüde belli olmuyor.
masaj olayı hakkında sana net bilgi veremeyeceğim bitanem inan ben de hatırlamıyorum ne zamana kadar masaj yapmamız gerektiğini. sen doktora bir sor istersen ya da şu sıralar bilge beyle görüşecek olanlar sorup seni bilgilendirsinler :) ben sanırım en fazla bir ay felan yapmışımdır. ama sıkıldığım için bırakmıştım. çünkü benim ödemlerim çok yoktu ve olanlar da kısa sürede yok oldu. sen yine de kesin öğrenmeden bırakma istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…