- Konu Sahibi EstetikEditor
-
masu cum yeni fotolatrını beklıyoruz...
evet masu uzun zamandır pek gözükmüyosun.merak ettik.değişme var mı
matmazelcim sana bi sorum olacak.canım benim burun kemiğim tıpkı omurgadaki gibi tırtıklı parmakla hissediyorum.ama görünürde bişey yok.senin de mi öyle oldu.
Merhaba Arkadaşlar,
Bende mayıs 2012 için Bilge Beyden randevu aldım. Yazışmalarınızı okudum açıkçası endişeliyken biraz daha rahatladım diyebilirim ama ameliyat bitmeden çokta olumlu düşünmem mümkün değil gibi :)
Bilge bey ile tanışamadım, asistanı ile görüşebildim kendisi önemli bir sebepten ötürü asistanına yönlendirmek zorunda kalmıştı beni ve ayrıntılı konuşamadım fakat kendi arkadaş ortamımda da Kadınlar kulübü gibi benzer sitelerde de hep övgü duydum ve övgü dolu mesajlar okudum.
Benim merak ettiğim şudur ki;
* Evt ben doğal bir burun yapısı istiyorum, aceba herkese aynı stil burun yapıyormu cidden?
* Yaptığı ameliyatları bıçak parası olmadan sigorta karşılıyormu ? (Bilge bey tarafından ameliyat olmuş arkadaşlara özellikle soruyorum)
* Ameliyat sonrası ne gibi sorunlarla karşılaşılabiliniyor?
Cevap verecek olan arkadaşlardan ciddi bi dürüstlük bekliyorum :) Çünkü benim için gerçekten çok önemli...
matmazelcim içim rahatladı şimdi.öncleri şişten belli olmuyodu.sonra tırtıklı olunca acaba bozulma mı var diye korktum.yani normal öyleyse.görüntüde bişey yok
matmazelcim bu masaj ne zaman biter?sana ne demişti doktor?
evet canım benimki de hala tırtıklı ve geçmedi. ama görüntüde bir şey yok. sadece burun üstüne dokununca pütürlü bişeyler elime geliyor. onlar da zaten kıkırdaklar canım.
matmazel canım resimleri görmedinmi yorum yapmamışsın.... son hali
azraın ozel msj atmak ıstıyorum ama msj sayım yeterlı değilll nasıl ulasabılırım sana,, bugun tampon ve alcı cıktı benım
malatya 44 alçın çıkmış burnun ne alemde nasıl görünüyo...
canım bak bıtane daha ekledım yakınlastırıpp
ben hala şoklardayım çok genişş ve şişşş kafam bulandı dusunmektennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?