Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım ya sıslıkk abartılı artık onada takılmadım amaa cuma tamamen sargı cıkıcak ama ıkı goz arası yanı burun ust baslangıc kısmı okadar genıs ve kalınkı eskıden burnum bukadar kalın değildiii cok moralım bozukkk

daha çok yeni ama ıkı goz arası okadar kalınkıı eskı burnum bıle bukadar değildiii senınkılere baktımmm senınkıı normalmiş cilekbenın benımkıne benzıoo ancak oda yenı foto hıc eklememıss ınmıs halıı,,ya matmazel merak ettıgım konus sıslık bı sekılde ıner ama bu genıslıkk nezman ınerr hanı normalll bı buruna nezaman döner

genişlik ne zaman iner demişsin de canım şişler inince genişlik de birazcık daralır ama eskisi gibi olmaz orası kesin. sonuçta burun şeklin artık değişti. ödemler tam olarak ne zaman iner bilemiyorum ama inince daha normal bir görüntü alacaktır fakat eskisi gibi gözlerin arası yakın durmayabilir. bu senin kafa şeklin ve burun yapınla alakalı. zamanla bu görüntüye de alışırsın. yeni yüze alışmak için çok travmalar yaşayanlar gördüm zor olacak ama zamanla benimseyeceksin bu halini merak etme. sen yeter ki kendini bu halinle de sevmeye çalış...

Son düzenleme:
tamamen acıldıktan sonra belkı masajlarla falan duzelır dediğin gibi çunku ödemler okadar belırgınkıı umarım güzel olur dediğin gıbı dıger turlu travmaa :)

tamamen acıldıktan sonra belkı masajlarla falan duzelır dediğin gibi çunku ödemler okadar belırgınkıı umarım güzel olur dediğin gıbı dıger turlu travmaa :)

inşallah güzel olur canım çok aceleci olmayın kendinizi yıpratırsınız sonra zaman geçince geriye dönüp bakıp düşünürsünüz ne kadar gereksiz yere kendimi üzmüşüm diye....

aynen ınsss duzelırde bende paylaşırım sızın gıbı memnun bı sekıldee

canım aşırı detay düşünürsen ben de burnumun biraz daha küçülmesini istiyordum. tamam şekli düzgün oldu ama biraz daha kibar ve üstü azcık kavisli istiyordum. hayalimdekine göre daha büyük ve hiç kavisi olmayan düz bir burnum oldu. hatta ilk başlarda ucu çok sivriydi sinir oluyordum ama yaklaşık altı ay sonra yumuşadı ve tam olmasa da birazcık yuvarlaklaştı. yani kafaya takmak istesek bir çok kusur bulur kafayı yeriz. amaaaaaannnnn eskiye göre bin katlı güzelim deyip kendimi avutuyorum :)) ama çevremde minicik kibarcık fındık burunlu hatunları da görünce hala iç geçiyorum o ayrı bir konu. ama kafama takıp hiç de üzülmüyorum. inşallah kimse de üzülmez çünkü bıçak altına yatmak, saatlerce narkoz yemek ve sonrasında yaşanan sıkıntıları düşünüce biraz da olsun çektiklerime değsin diye düşünüyoruz haklı olarak... ne deyim herkesin gönlüne göre olsun...

matmazell canım çok tşk ederm ,,masuuu hepınızın resımlerıne hergun bakıyorum ekledıgınız gunlere goree ne degısımler olduguna ınşşş gonlumuze gore olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…