Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Aarkadaşlar Bilge Bey'e sağlık güvenceniz varsa kesinlikle hiçbir ücret ödemiyorsunuz,arkadaşlık tekliflerini kabul ettim fotolara bakabilirsiniz.

cutegirls burnun güzel olmuş ama eskiside fena değilmiş haniii fotolar ameliyatın kaçıncı günü çekildi :44:

ben de Bilge beye ameliyat oldum ve cok memnunum burnumdan da doktorumdan da.. ama Hıdır bey de cok yi bir doktor.. onu da düşünebilirsiniz bence...albümüm de herkese acık fikir edinmek için bakabilirsiniz..

arkadaşlar burun ameliyatından kaç gün sonra yerleşik hayata :) dönebildiniz

yerleşik hayat = duş alma,yüzme,sargısız çalgısız sokağa çıkma gibi gibi gibii gibii

ben de Bilge beye ameliyat oldum ve cok memnunum burnumdan da doktorumdan da.. ama Hıdır bey de cok yi bir doktor.. onu da düşünebilirsiniz bence...albümüm de herkese acık fikir edinmek için bakabilirsiniz..

eveeeeet tostosimle aynı zamanda ameliyat olduk ve aynı odada kaldık hey gidi günler hey! tostosim zaten fıstık gibiydin şimdi tam afet oldun ne deyim canım Allah nazarlardan korusun seni... ve tabi ki doktorumuzu :) hıdır beyi de düşünebilirsiniz o da gayet başarılı ve çok ilgili bir insan. ama nedense hastaları buralara pek uğramıyor sanırım.

Son düzenleme:
Merhaba. Ben de Bilge Bey'e ameliyat oldum ama annem bile eski bunumla yeni burnum arasında bir fark göremedi etrafımdaki hiç kimse farketmedi ameliyat olduğumu. Biraz daha küçük olsun hafif kalkık olsun istemiştim öyle beklemiştim sonucu. Olmadı aynısı. Yaklaşık 5 -6 ay oldu ameliyatı olalı ama hala ağrılar yaşıyorum.Bu da cabası oldu. Ameliyatın hemen ertesindeki 1 ay boyunca baş ağrısından öleceğimi sandığım çok günler oldu. Burnumun ucununa dokunduğumda sanki iğneler batıyor dikişlerle ilgili bir sorun olabilir diye düşünüyorum. Çok da özen gösterdim dikkat ettim kendime ama... Ha bugün ha yarın geçer biter bu sıkıntılar diye düşüne düşüne aylar geçti. Ben de etrafımdaki insanlardan cesaret alarak ameliyatı olmuştum ama o kadar kötü günler geçirdim ki çok pişman oldum. Çok iyi bir doktor kesinlikle kendisine ameliyat olanlar çoğunlukla memnun. Tahilsizlik ben de belki de bilemiyorum. Kişiden kişiye farklı sonuçlar doğurabilir belki bu tür ameliyatlar. Malatyada olmadığım için kendisine muayene olamadım tekrar bir kaç kez aradım ama ulaşamadım. Sanırım bir doktora gitme zamanım geldi bu konuyla ilgili çünkü ameliyatımdan yadigar kalan bu ağrılardan kurtulmak istiyorum artık estetik kısmını hiç düşünmüyorum bile. Ameliyat kararını vermeden önce iyi düşünün derim. Herkes oluyor hiç de bişi olmuyor diye düşünmeyin.

doktor ne kadar iyi olursa olsun yüzde yüz garanti verilmeyecek bir ameliyat ameliyat sorasını düşündükçe karar vermek zorlaşıyor ama birazda şansmı lazım ne :44: gördüğüm kadarıyla kişiden kişiye değişiyor kimisinde sorunsuz kimisinnde revizyon

arkadaşlar bende malatya ya gitmeyi düşündüm ama kararsızım gerçekten ii yapıyor mu ameliyatları olan arkadaşların burunlarını özelden görmem mümkün mü acaba??

canım sen bilge beye ameliyat olanlara arkadaşlık daveti gönder eğer albümleri varsa arkadaş listene eklenince görebilirsin. ama tostosi var mesela onun albümü herkese açıktı sanırım profiline girip bakabilirsin.

canım benim ya senin adına çok üzüldüm burnun demekki oldukça hassaslaşmış. herkesin bünyesi cilt yapısı farklı tabi ki. burun şeklinde hiç bir değişiklik olmadı yazmışsın peki ya ameliyatta bu doktor ne yaptı sana öyle narkozu verip geri mi çıkarttı? işte kimi hastaları bambaşka bir burunla ameliyattan çıkaran doktor kimisinde de hiç bir değişiklik oluşturmdan da çıkarabiliyormuş. ama şunu söyleyim sen gerçekten bir istisnasın özellikle de çektiğin ağrılar beni çok şaşırttı. burun ameliyatında bu denli ağrı sancı hiç normal değil. ilk defa senden duydum. canım eğer ameliyattan önceki burnunla sonraki burnunun fotoğraflarını profiline eklersen çok iyi olur. enazından bakıp fikir sahibi oluruz.

Arkadaşlar bende Bilge Beyde karar kıldım. Bir kaç tane ameliyat olucam. 24 Eylül de muayene için gidicem. Antalyadan aktarmalı olarak 23 ünde uçak bileti buldum. Uzak yerlerden ona muaneye gidenler bana anlatabilir mi. Havaalanından sonra nereye gidiyorlar, benin gibi birgün önce gidenler nerde kalıyorlar orda.

Burun estetiğinin yanında başka estetik olanlar varsa benimle bilgileri paylaşırlarsa çok mutlu olurum.

Hepinizi öptüm. :)

canım HAVAŞ'ın servisleri var ona binersin. saat kaçta malatya'da oluyorsun? sen ameliyat için randevu almışmıydın? ameliyattan 1 gece önce hastaneye girişin oluyor ama sadece muayene için gidiyorsan ancak otelde yada öğretmenevinde felan kalabilirsin. zaten servisler seni bırakır. bir de ameliyat olan hastaların refakatçileri için misafirhane açılmış. çok iyi olmuş benim annem rezillik çekmişti garibim. ben burun ameliyatının yanında bir de göğüs büyütme yaptırmıştım. 1 hafta kaldım. senin diğer ameliyatların nedir merak ettim :) şimdiden geçmiş olsun canım bol şanslar....

Öncelikle teşekkür ederim cevabın için canım. Henüz uçak biletini almadım. 23 Aralıkta ameliyatım var. Ama ben yanımda refaketçi götürmiycem. Dizimde büyük bir yara izi var onun için ameliyat olucam. Ama bu detayları henüz bildirmedim çünkü Doktorla çok uzun konuşma şansım olmadı. Gelince burda neler istediğini anlatırsın dedi. Ben bir hafta kaldım demişsin bunu tamamını hastahanede mi kaldın. Yani kaç günde taburcu ettiler seni. Ben yalnız gideceğim için otelde falan kalmaya korkarım acaba hastahanede kalma şansın oluyor mu' Ayrıca alçılar 12 günden sonra çıkarılıyormuş diye biliyordum senin alçı ne zaman ve nerde çıkarıldı. Cevap verirsen çok mutlu olurum canım :)

canım öncelikle şunu söyleyim eğer birden fazla ameliyat olacaksan mutlaka yanında bir refakatçi olsun. çok sıkıntı yaşarsın. burun ameliyatı basit bir operasyonmuş gibi düşünülüyor ama kesinlikle öyle değil. bir kere narkozu yedikten sonra kafan leyla oluyor kendinden bir haber oluyorsun. herkesde olmasa da bazılarında ameliyatın ilk gecesinde burnunda inanılmaz kanamalar oluyor sürekli kanını silecek ve aynı zamanda gözlerindeki eriyen buzu değiştirecek birisine ihtiyaç duyacaksın. benim odamda refakatçisi olmayan bir kız vardı burnundan akan kanlar öylece koynuna doluyordu. ve ikide bir gözlerine koyduğu buzları eridiği için değiştirmesi gerekiyordu. zaten narkozun etkisiyle ilk geceyi yarı baygın geçiriyorsun bunlarla ilgilenecek bilincin ve gücün olmayacak. ha şunu da söyleyim ameliyata üstsüz girildiği için ameliyattan çıktıktan sonra üstünü kim giydirecek. bunları hiç düşündün mü? bahsettiğim kız şanslıydı ki hep annem ilgilendi onunla da. sen şu refakatçi olayını bir kez daha düşün bence.

Hastanede kalma süresi yapılan opersayona göre değişiyor canım. sadece burun olanlar bir gece kalıp ertesi gün taburcu ediliyorlar. ben burun ve göğüs olduğum için tam bir hafta hastanede kaldım. ancak çıktıktan sonra da bir hafta daha malatyada bir tanıdığımızın evinde misafir oldum. arada bir kontrollere gittim. yani ben ameliyattan bir gün önce malatyaya gittim ve 14. gün sargılarım alınınca memlekete döndüm. toplamda 15 gün kalmış oldum. ama senin gidiş geliş yapma imkanın olursa hastaneden çıkınca memlekete dönersin.

Bu sorumada cevap verirsen seni yılın iyilik meleği secicem :) İyi ki bu sitede seni tanımışım. Seni idolüm seçtim bende ameliyat olduktan sonra burdan bütün tecrübelerimi herkesle paylaşıcam. Sorum şu: ben refaketçi götürmemek ZORUNDAYIM çünkü bu ameliyatımı en yakınım dahil kimse bilmeyecek özel bir durumdan dolayı. Acaba orda hemşirelere veya hasta bakıcıya para versek bu dediklerini onlar yapmazmı ki.

ay canım benim çok teşekkür ediyorum utandırdın beni ben sizlere zevkle yardımcı oluyorum tabi ki bu forumdaki amaç da bu insanların tecrübelerinden yararlanmak. ben de sırf bu sitede tanıştığım arkadaşların sayesinde ameliyat olma cesareti kazanmıştım. inanılmaz yardımlarını ve desteklerini gördüm. şimdi de aynı desteği ben vermeye çalışıyorum. inşallah bir gün sen de buradan tecrübelerinle insanları aydınlatırsın :)

canım refakatçin olmayacak tamam anladım ailenden kimseye söylemedin de hiç mi sana yardımcı olacak bir hayır sever insan yok çevrende. enazından 1 gece kalsa sana yeter! mutlaka ordaki hemşireler seninle ilgilenirler canım onun için para vermene gerek yok. ancak sürekli seninle ilgilenen bir hemşire bulamazsın. yanlış anlaşılmasın turgut özal tıp merkezindeki hemşirelerin hizmetinden çok memnun kaldım ancak sürekli yanında bulunamazlar. mesela gece nöbetçisi olan hemşirenin ilgilenmesi gereken bir sürü hasta varken ikide bir senin yanına gelip buzunu değiştirmez ya da bir bardak su isteyemezsin anlatabiliyor muyum? o zaman seni sakın özel odaya vermesinler. kalacağın oda tek kişilik olmasın ki diğer hastaların refakatçileri yardıma ihtiyacın olduğunda sana yardım edebilsinler. inşalah her şey gönlünce olur canım...

Teşekkür ederim yılın iyilik meleği.

Herşey tamam sadece bu refaketci olayı düşündürüyor beni. Çevremde kime söylesem gelir benle ama ben kimsenin bilmesini istemiyorum. O yüzden kimseyi götürmiycem. Offf yaaa... Acaba hasta bakıcı tutulmuyormuki hastanelerde. Neyse canım seninde başını ağrıttım teşekkür ederim bitanesin.

rica ederim canım sen hayırlısıyla şu ameliyatı bir atlat da gerisini sonra düşünürsün. kusura bakma ben de biraz gözünü korkuttum sanırım. hasta bakıcı olayı değil de bence sen ameliyata girmeden önce nöbetci hemşireyi öğren ve onunla konuş durumunu izah et. inşallah sana yardımıcı olur. zaten ilk geceyi atlatınca gerisi kolay merak etme. görüşmek üzere hoşçakal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…