- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.021
daha çok yeni ama ıkı goz arası okadar kalınkıı eskı burnum bıle bukadar değildiii senınkılere baktımmm senınkıı normalmiş cilekbenın benımkıne benzıoo ancak oda yenı foto hıc eklememıss ınmıs halıı,,ya matmazel merak ettıgım konus sıslık bı sekılde ıner ama bu genıslıkk nezman ınerr hanı normalll bı buruna nezaman döner
daha çok yeni ama ıkı goz arası okadar kalınkıı eskı burnum bıle bukadar değildiii senınkılere baktımmm senınkıı normalmiş cilekbenın benımkıne benzıoo ancak oda yenı foto hıc eklememıss ınmıs halıı,,ya matmazel merak ettıgım konus sıslık bı sekılde ıner ama bu genıslıkk nezman ınerr hanı normalll bı buruna nezaman döner
Azrain sen istediğin burun şeklinimi söyledn yoksa bilge bey yüzüne göre mi yaptı ?
senin de burnunu çok merak ediyorum ilerleyen zmanlsa ben de resim çeker koyarım belki[/Q
kabul ettim canım.
kızlar burnumun son halini ekledim.isteyen arkadaşlar vardı.
canım boşuna endişelenmişsin bence.cumaya kadar bile değişecek.ben aynaya bakınca korkmuştum.eski burnum daha inceydi diye.ama çok küçülüyor emin ol.benim 2 ay sonra rahat 1 cm küçüldü.için rahat olsun.cuma şu ana göre daha iyi olacak ama yine de beğenmeyeceksin.haftaya cumaya kadar eminim şişlerin çoğu gidecek.
canım benim gittikçe oturuyor güzelleşiyor burnuşun çok cici olmuş son halini çok beğendim! güle güle kullan... :)
azrain bende çok begendımmm çokk yakısmıss dahada guzel olmuşş benımde acılsın koyucam bu arada doktora ben şöle olsun demedım doğal dursun dedım az cok resım ustunde anlattı,, zaten bana bırakırsan daha ıyı olur dedııı
ben söyledim ama zaten kendisi de nasıl olacağını anlatıyor.aynanın karşısında şura şöyle olur. gibi anlattı.ben çok küçük istemedim.yüzümün değişmesinden korktum.çok yapay istemedim.tam da istediğim gibi oldu.
canım beğenmene sevindim.seninki de çok güzel olcak eminim.az kaldı biraz daha sabır.
canım benim çok sağol.çok sevindim beğenmene.daha da değişir mi matmazelcim?
arkadaşlar bnde resimleri görebilir miyim
rica ederim canım doğruya doğru fındık gibi bir burnuşun olmuş maşallah!...daha da değirir mi derken nasıl bir değişim istiyorsun? bu hali bile çok güzel eminim ki zamanla daha bir oturacak yüzüne. belki ucu biraz daha yuvarlaklaşır. ama ben kendimden yola çıkarak bunları söylüyorum herkeste aynı süreç yaşanmayabilir.
fotolarımızı görmek isteyen arkadaşlar bizim profil sayfamıza girerek arkadaşlık talebi gönderin ve kabul edilince profildeki albümlerimizi görebilirsiniz. tabi bunun için de forumda enaz 25 mesaj yazmanız gerekiyor. sevgiler...
azrain bende haziranda bilge beye ameliyat olucam resimlerini çok görmek istiyorum fikir açısından nasıl görebilirim yardım edersen çok sevinirim
Masallah Azrain' ime...Gıttikçe güzelleşiyor burnuşun canım benim,Allah nazardan saklasın seni ve burnuşunu :)
32. güne ait son resimlerimi dün bağlantımdaki sorun nedeniyle yükleyemedim arkadaşlar, bir gidip, bir gelip durdu internetim. Bugün nasip olursa yükleyeceğim, yorumlarınızı bekliyorum ona göre :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?