Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Canim ben en son 21. gunumde fotograf eklemisim, bugun 31. gunum. Suan biraz daha inmis oldugunu dusunuyorum.Insan devamli gorunce de pek anlayamiyor ama annem de indigini soyluyor :) yarin yeni fotograf yuklerim siz de bakarsiniz olur mu? ama lutfen sen de daha bandajlarin dahi cikmadan sislik konusunda sikayet etme. Zira bandajlarin cikinca da sis olacak hala.Ne umuyorsun ki, bandajlarin cikar cikmaz ince narin bir burun mu? benim burun ucum bandajlar ciktiktan sonra da bayagi sisti, resimleri gordun ya, toparlak.Suan 31. gun ve biraz daha inmis gibi, ama ben 31. gunum olmasina ragmen senin kadar sikayet etmiyorum :) Kolay bir ameliyat degil neticede, elbette sisecek...4 Nisanda kontrolum vardi.yani 25. gunumde. Bilge Bey "Bir tarafi biraz daha sis" dedi, "sen de oyle hissediyor musun" diye sordu. "evet" dedim.acikcasi o sormasaydi, ben soylemeyecektim bile, cunku sizlaniyormusum gibi anlasilmak istemem. Cunku 25. gun ve sisliklerin olmasini normal karsiliyorum. Neyse Bilge Bey bana masaj bile vermedi. "Normal, burun icinde de odemler var" dedi. bir dahaki kontrolum 2 Mayista. Kontrolumun ustunden daha 6 gun gecmis ama 6 gunde bile, o sis olan taraf diger tarafa oranla biraz daha indi. Yani soylemek istedigim canim, inan hepimizde sizlenma potansiyeli cok yuksek, ama sabirsiz olmanin kimseye bir faydasi yok. Gecirdigimiz operasyonun basit bir mudahale olmadigini dusunup, sabirla bekleyecegiz ve bu sure zarfinda da sizlanarak ne kendimizi ne de doktorumuzu yormayacagiz

canım katılıyorum size iste nebılımm sadece ınsan ıster ıstemez farklı gorunce aynada kendınııı :S ama dedıgınız gıbı daha cok yenııı matmazelde dedıı sabırrrr sabır dıye,,

canım boşuna endişelenmişsin bence.cumaya kadar bile değişecek.ben aynaya bakınca korkmuştum.eski burnum daha inceydi diye.ama çok küçülüyor emin ol.benim 2 ay sonra rahat 1 cm küçüldü.için rahat olsun.cuma şu ana göre daha iyi olacak ama yine de beğenmeyeceksin.haftaya cumaya kadar eminim şişlerin çoğu gidecek.

Azrain sen istediğin burun şeklinimi söyledn yoksa bilge bey yüzüne göre mi yaptı ?

ben söyledim ama zaten kendisi de nasıl olacağını anlatıyor.aynanın karşısında şura şöyle olur. gibi anlattı.ben çok küçük istemedim.yüzümün değişmesinden korktum.çok yapay istemedim.tam da istediğim gibi oldu.

azrain bende çok begendımmm çokk yakısmıss dahada guzel olmuşş benımde acılsın koyucam bu arada doktora ben şöle olsun demedım doğal dursun dedım az cok resım ustunde anlattı,, zaten bana bırakırsan daha ıyı olur dedııı

slm azrain aynen bende aynayı ılk gordugumde ole soledımm evet açılsın paylaşımlarda buluncammm

canım beğenmene sevindim.seninki de çok güzel olcak eminim.az kaldı biraz daha sabır.

canım benim çok sağol.çok sevindim beğenmene.daha da değişir mi matmazelcim?

rica ederim canım doğruya doğru fındık gibi bir burnuşun olmuş maşallah!... daha da değirir mi derken nasıl bir değişim istiyorsun? bu hali bile çok güzel eminim ki zamanla daha bir oturacak yüzüne. belki ucu biraz daha yuvarlaklaşır. ama ben kendimden yola çıkarak bunları söylüyorum herkeste aynı süreç yaşanmayabilir.

fotolarımızı görmek isteyen arkadaşlar bizim profil sayfamıza girerek arkadaşlık talebi gönderin ve kabul edilince profildeki albümlerimizi görebilirsiniz. tabi bunun için de forumda enaz 25 mesaj yazmanız gerekiyor. sevgiler...

bu halini beğeniyorum.yani 6 aya kadar değişiyor.hatta 1 yılı buluyor deniliyorya.çok değişsin istemem.bi de canım ucu inş düşmez.zamanla biraz iniyor diyenler var

Masallah Azrain' ime...Gıttikçe güzelleşiyor burnuşun canım benim,Allah nazardan saklasın seni ve burnuşunu :)
32. güne ait son resimlerimi dün bağlantımdaki sorun nedeniyle yükleyemedim arkadaşlar, bir gidip, bir gelip durdu internetim. Bugün nasip olursa yükleyeceğim, yorumlarınızı bekliyorum ona göre :))

canımsınnnnn.çok sağol.tamam bekliyorz fotolarını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…