- 28 Ocak 2012
- 1.073
- 131
- 363
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.041
azrain bende haziranda bilge beye ameliyat olucam resimlerini çok görmek istiyorum fikir açısından nasıl görebilirim yardım edersen çok sevinirim
bilge hocaya mı oldun çilekbencim benim de 22 mayısta amelyatım ama bişey duydum bilge bey asistanlarına yaptırıyomuş amelyatı kendinin yapmasını istersek para istiyılarmış bıçak parası aslı astarı var mı sonuçta benim sağlık sorunum da var
Kesinlikle asli yok, sehir efsanesi bunlar :) Zaten asistanin ameliyata yetkisi dahi yok...
merhaba peri_o6;
Ben de Bilge bey'e bir yıl üç ay önce ameliyat oldum. öncelikle şunu söyleyim doğal bir burun yapısı istiyorum demişsin öyleyse Bilge bey bu konuca biçilmiş kaftan diyebilirim. doktorumuz estetikli olduğu belli olacak minicik ve ucu havaya fırlamış burunlar yapmıyor ve sen istesen de buna karşı duruyor. burada albümlerinde burun fotoğrafları olan bir sürü arkadaş var. mutlaka araştırmışsındır. şunu da söyleyim kesinlikle herkese aynı stil burunlar yapamaz çünkü burnun öncesine bağlı olarak sonraki şekli belirleniyor. bu durumda ameliyat sonrası bir çok farklı sonuç elde ediliyor.
ikinci soruna gelelim. ben burun ameliyatı için herhangi bir ücret ödemedim. sosyal güvencesi olanlardan üç kuruş bile alınmıyor.... alınan kimseyi de kesinlikle görmedim.
en son sorunu da cevaplayım; ameliyat sonrasında ilk bir hafta biraz sıkıntılı geçiyor. özellikle üçüncü gün şişlik ve morluklar aşırı artıyor ama beşinci günden itibaren sarımsı bir renk alıp yavaş yavaş kayboluyor. tabi bu kişinin cilt yapısıyla alakalı kimisinde hiç morarma olmaz kimisinde daha uzun süre kalır. nefes almada zorluklar yaşanıyor ama ona da alışıyorsun. üçüncü gün ön tamponlar çıkınca zaten nefes almak daha kolaylaşıyor. yanlış hatırlamıyorsam bir hafta sonra ilk alçı yenileniyor, 14. gün ikinci alçı tamamen çıkarılıyor. çok zor bir ameliyat değil ama bu düşünce de kişiden kişiye değişir. ben korktuğum kadar ağır olmadığını düşünüyorum.
umarım verdiğim cevaplar yeterli olmuştur. en kısa sürede Bilge beyle yüz yüze görüşmeni tavsiye ederim. içinin daha çok rahatlayacağına emin olabilirsin. hoşçakal...
merhaba matmazell,
vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim.. Inan bana epeyi katkı sağladı..
Birde maalesef ki henüz arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum çünkü bu forum da yeniyim, inşallah göreceğim maayıs ayı gelmeden :)
sigorta konusunu ben epeyi araştırdım banada sigortanın karşıladığını ve bıçak parasının alınmadığını söylediler ama ben birde bu durumu yaşamış birilerine de sormak istedim..
Gerçekten çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiden ötürü, inşallah ameliyat ve sonrası sorunsuz geçer hem benim için hemde ameliyat olacak diğer arkadaşlar için :)
selamlar...
Merhaba Matmazell,
Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim.. İnan bana epeyi katkı sağladı..
Birde maalesef ki henüz arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum çünkü bu forum da yeniyim, inşallah göreceğim maayıs ayı gelmeden :)
Sigorta konusunu ben epeyi araştırdım banada sigortanın karşıladığını ve bıçak parasının alınmadığını söylediler ama ben birde bu durumu yaşamış birilerine de sormak istedim..
Gerçekten çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiden ötürü, inşallah ameliyat ve sonrası sorunsuz geçer hem benim için hemde ameliyat olacak diğer arkadaşlar için :)
Selamlar...
bilge hocaya mı oldun çilekbencim benim de 22 mayısta amelyatım ama bişey duydum bilge bey asistanlarına yaptırıyomuş amelyatı kendinin yapmasını istersek para istiyılarmış bıçak parası aslı astarı var mı sonuçta benim sağlık sorunum da var
Arkadaslar,
Albumume 33. Gun fotograflarimi yukledim.Bakin bakalim siz degisiklik gorebilecek misiniz? inmis mi biraz? Ben devamli baktigimdan ayni goruyorum da :)
ben sana gördüğüm bir değişikliği söyleyim canım gittikçe güzelleşiyorsun....:129:
yahu nereden duyuyorsunuz böyle saçma sapan şeyleri allah aşkına!!! çok komik ya ameliyatı yok asistanlarına yaptırıyormuş yok kendi yaparsa bıçak parası alıyormuş! dedikonun da bukadarı yani! :)) canım benim eğer aklınıza böyle sorular takılıyorsa lütfen gidip direk bilge beyle muhatap olun. o size zaten açık açık doğruları anlayışla söyleyecektir...
insan merak ediyor böyle şeyler duyunca teşekür ederim aydınlattığınız için. evet bilge beyle konuşacağım amelyatım da 22sinde mayısın deviasyon var burnumda kemik s çizmiş burnumun içinde nefes sorunum var aynı zmanada kemer de var . bakalım artık ne götüreyim amelyat sırasında deneyimlerini paylaşırmısnz benle
Canım,
Önden açık bir pijama takımı, hastane içinde giyebileceğin bir çift terlik, bolca peçete, ıslak mendil...Aklıma gelen en önemli şeyler bunlar :)
ne zaman gözlük kullanıcaz yaaaaaa
teşekür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?