Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaslar,
Albumume 33. Gun fotograflarimi yukledim.Bakin bakalim siz degisiklik gorebilecek misiniz? inmis mi biraz? Ben devamli baktigimdan ayni goruyorum da :)

bilge hocaya mı oldun çilekbencim benim de 22 mayısta amelyatım ama bişey duydum bilge bey asistanlarına yaptırıyomuş amelyatı kendinin yapmasını istersek para istiyılarmış bıçak parası aslı astarı var mı sonuçta benim sağlık sorunum da var

Kesinlikle asli yok, sehir efsanesi bunlar :) Zaten asistanin ameliyata yetkisi dahi yok...

Arkadaslar, bu baslik altinda paylasimda bulunmayan arkadaslarin, arkadaslik taleplerine olumlu cevap vermiyorum tanimadigimdan...Lutfen kusura bakmasinlar!

Merhaba Matmazell,
Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim.. İnan bana epeyi katkı sağladı..
Birde maalesef ki henüz arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum çünkü bu forum da yeniyim, inşallah göreceğim maayıs ayı gelmeden :)
Sigorta konusunu ben epeyi araştırdım banada sigortanın karşıladığını ve bıçak parasının alınmadığını söylediler ama ben birde bu durumu yaşamış birilerine de sormak istedim..

Gerçekten çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiden ötürü, inşallah ameliyat ve sonrası sorunsuz geçer hem benim için hemde ameliyat olacak diğer arkadaşlar için :)
Selamlar...

Merhaba Matmazell,
Vermiş olduğun bilgiler için çok teşekkür ederim.. İnan bana epeyi katkı sağladı..
Birde maalesef ki henüz arkadaşların fotoğraflarını göremiyorum çünkü bu forum da yeniyim, inşallah göreceğim maayıs ayı gelmeden :)
Sigorta konusunu ben epeyi araştırdım banada sigortanın karşıladığını ve bıçak parasının alınmadığını söylediler ama ben birde bu durumu yaşamış birilerine de sormak istedim..

Gerçekten çok teşekkür ederim vermiş olduğun bilgiden ötürü, inşallah ameliyat ve sonrası sorunsuz geçer hem benim için hemde ameliyat olacak diğer arkadaşlar için :)
Selamlar...

ben de 22 mayısda amelyat olcam bilge beye senin kaçı mayısın acaba?

rica ederim canım ne demek bizim görevimiz burda size yardımcı olmak :)) dediğin gibi ameliyat öncesi ve sonrasını inşalah hepiniz de sorunsuz ve güzel bir şekilde atlatırsınız. darısı isteyen herkese olsun...

yahu nereden duyuyorsunuz böyle saçma sapan şeyleri allah aşkına!!! çok komik ya ameliyatı yok asistanlarına yaptırıyormuş yok kendi yaparsa bıçak parası alıyormuş! dedikonun da bukadarı yani! :)) canım benim eğer aklınıza böyle sorular takılıyorsa lütfen gidip direk bilge beyle muhatap olun. o size zaten açık açık doğruları anlayışla söyleyecektir...

insan merak ediyor böyle şeyler duyunca teşekür ederim aydınlattığınız için. evet bilge beyle konuşacağım amelyatım da 22sinde mayısın deviasyon var burnumda kemik s çizmiş burnumun içinde nefes sorunum var aynı zmanada kemer de var . bakalım artık ne götüreyim amelyat sırasında deneyimlerini paylaşırmısnz benle

Canım,
Önden açık bir pijama takımı, hastane içinde giyebileceğin bir çift terlik, bolca peçete, ıslak mendil...Aklıma gelen en önemli şeyler bunlar :)

ne zaman gözlük kullanıcaz yaaaaaa

Evet azraincim, ben de o konuda muzdaribim...Bilgisayar kullanirken ya da kitap okurken numarali gozlugume ihtiyac duyuyorum. Bir de arac kullanirken gunes gozlugune Taburcu olmadan once asistan doktor 6 ay sonra kullanabilecegimizi soylemisti. Herhalde 6 ay normal bir zaman. Zira gozluk burna baski yapiyor bayagi, izi bile kaliyor sonucta...numarali gozluk icin cok gerekirse lens cozum olabilir ama gunes gozlugu sikinti, bana gunes cok dokunuyor

teşekür ederim canım benim

Rica ederim canim benim... Bir de benim gibi sehirdisindan gelecek ve bir sure orada kalacaksan, sakin cilt temizleme urunlerini almayi ihmal etme. Ben burnum ameliyatli olacak, nasil olsa kullanamayacagim diye almamistim, sonra cilt temizleme losyonuma tonigime cok ihtiyacim oldu. Yuzum resmen yag canagina donmustu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…