Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

& ay cok uzun sureymıs ben birde yazın amelıyat olacagım. bırde bısey soracagım denıze ne zaman gırebılırız???

ayyy daha çok varmış.3 ay doldu.daha 3 ay bekliycem.ben güneşten çok etkileniyorum.neyse yapacak bişey yok(

Kızlar ben bilge beye ameliyat olucam olamadım bir türlü matmazelim sen beni tanırsınnnn :) hala olamadım ya delircemmmm korkuyorum birinin burun ucu düşmüş doğru mu?

Kızlar ben bilge beye ameliyat olucam olamadım bir türlü matmazelim sen beni tanırsınnnn :) hala olamadım ya delircemmmm korkuyorum birinin burun ucu düşmüş doğru mu?

şeker pamuk sen hala burun ameliyatı olmadın mı?!! sanırım göğüs yaptırmıştın seninle oradan bir iletişimimiz olmuştu. ben de bilge beye burun konusunda zerre tereddüt etmeden karar vermiştim ancak göğüs ameliyatındaki başarısı beni çok tedirgin ediyordu. neyseki sağ salim ikisini de atlattım. göğüsteki yaşadığım acıların yanında burun ameliyatım bana leblebi çerez gibi gelmişti. daha doğrusu ben burun ameliyatı açısından hiç sıkıntı çektiğimi hatırlamıyorum. darısı sana olsun canım eğer kesin kararlıysan daha fazla uzatma bira an önce yaptır kurtul gitsin! o stres beni verem edecekti sen yine iyi dayanmışsın :)

benim burada burnu sorunlu olarak hatırladığım bir kişi var o da selma1 di sanırım. bu topiğin baş sayfalarında resmi de vardı hala duruyor mu bilmiyorum. bir araştır istersen. onun burnunda çökme olmuştu çok üzülmüştüm revizyon yaptıracak mı bilmiyorum....

ben yine dayanamadım şeker pamuk senin yerine araştırdım buldum. 8. sayfadaymış. işte bu resim selma1 hala foruma giriyorsan şuanki yorumlarını bekliyoruz...

Son düzenleyen: Moderatör:
sevgili yağmurluk fotoğrafı silmiş arkadaşlar. önemli değil görmek isteyen zaten selma1'le iletişime geçip albümdeki resimlerini görebilir. selmacım şuanki halin nasıl canım ya inşallah olumlu yönde değişiklikler olmuştur.... sevgiler...

ben de çok merak ettim selma 1 i.ne zamana kadar düşme tehlikesi var?yani ne zamn içimiz rahat olacak?offff
ben geçen ay kontrole gittiğimde 15-20gün sonra gözlük takabileceğimi söyledi bilge bey ve bundan sonra çökme olmaz dedi ama ben hala korkuyorum buarada ameliyat tarihim 1 aralık :)

ben geçen ay kontrole gittiğimde 15-20gün sonra gözlük takabileceğimi söyledi bilge bey ve bundan sonra çökme olmaz dedi ama ben hala korkuyorum buarada ameliyat tarihim 1 aralık :)

Canım nisan ayında kontrole gittin, 4-4,5 ay sonrasında bundan sonra düşme olmaz dedi ve gözlük için de izin verdi...Ben 9 martta ameliyat oldum.henüz 2 ay bile olmadı.demek ki gözlük kullanmamaya devam. Burun düşmesi konusunda ben fazla endişelenmeyin derim. Annem bu konuda bir cerrahın konuşmasını dinlemiş. Cerrah demiş ki ''eğer ameliyatı yapan iyi bir cerrahsa, iyi bir operasyon yaptıysa, düşme olmaz''... Bilge bey bana burun ucunu dikiş ile kaldırdıgını anlatmıştı geçen kontrolde. Burun ucundaki düşme, işte bu dikişin sağlıklı olmamasından kaynaklanıyor. Selma arkadaşın burnundaki durum ise farklı.Ben de resmini görmüştüm. Onda burun ucunda düşme olmamıştı, burun kanadında çökme olmuştu. içe doğru, küçük bir basıklık. yani kanımca burun ucu kaldırılması için yapılan dikişle ilgili değil, bünyesel birşey. Bilge Hoca' nın sağlıklı bir operasyonla buruncuklarımıza sağlam dikişler attıgını düşünüyorum. o yüzden bence endişeye mahal yok :))

ameliyet sonrası uzun süre güneşten korunmak lazım.ben bandajı çıkardığım gün mecburen mersine döndüm.güneşe maruz kaldım.ve sağ tarafta yüzümde burnuma yakın yerde parmak ucu kadar leke oluşmuştu hemen bikaç gün içinde.pazartesi 23 nisan da tören olunca okulda mecburen güneşe yine maruz kaldım.sol tarafta da oluştu.3 ay olmasına rağmen.ben de güneş lekesi çıkardı ama çil şeklinde olurdu.şimdi parmak ucu gibi leke oluştu.makyaj yapınca güneş koruyucu kullanmamıştım.ama artık kullanmalıyım.ne kullansam acaba? seba med çok yağlı.başka kullanan lar var mı?

canım ben coverderm güneş kremini kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim ve ameliyat olanlar kesinlikle güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmayın derim. çünkü ben kışın ortasında ameliyat olmama rağmen burnumun üstünde leke oluştu ve hala geçmedi

evet ben de ocak ayında oldum.gerek olmaz diye düşündm ama kış da olsa sorun oluyormuş.benim burun üstünde küçük ben oluştu ayrıca.

evet ben de ocak ayında oldum.gerek olmaz diye düşündm ama kış da olsa sorun oluyormuş.benim burun üstünde küçük ben oluştu ayrıca.

benim burnumun üstünde de küçük ben gibi leke kaldı. leke serumu felan kullandım ama geçmedi... önceden hiç güneş lekesi olmazdı cildimde. sanırım ameliyattan sonra güneşe karşı hassasiyetimiz artıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…