- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.061
Evet azraincim, ben de o konuda muzdaribim...Bilgisayar kullanirken ya da kitap okurken numarali gozlugume ihtiyac duyuyorum. Bir de arac kullanirken gunes gozluguneTaburcu olmadan once asistan doktor 6 ay sonra kullanabilecegimizi soylemisti. Herhalde 6 ay normal bir zaman. Zira gozluk burna baski yapiyor bayagi, izi bile kaliyor sonucta...numarali gozluk icin cok gerekirse lens cozum olabilir ama gunes gozlugu sikinti, bana gunes cok dokunuyor
& ay cok uzun sureymıs ben birde yazın amelıyat olacagım. bırde bısey soracagım denıze ne zaman gırebılırız???
Evet azraincim, ben de o konuda muzdaribim...Bilgisayar kullanirken ya da kitap okurken numarali gozlugume ihtiyac duyuyorum. Bir de arac kullanirken gunes gozluguneTaburcu olmadan once asistan doktor 6 ay sonra kullanabilecegimizi soylemisti. Herhalde 6 ay normal bir zaman. Zira gozluk burna baski yapiyor bayagi, izi bile kaliyor sonucta...numarali gozluk icin cok gerekirse lens cozum olabilir ama gunes gozlugu sikinti, bana gunes cok dokunuyor
2 Mayis' ta kontrolum var. Deniz meselesini o zaman soracagim ben de, sizi de bilgilendiririm
Kızlar ben bilge beye ameliyat olucam olamadım bir türlü matmazelim sen beni tanırsınnnn :) hala olamadım ya delircemmmm korkuyorum birinin burun ucu düşmüş doğru mu?
Canım kusura bakma yeni gördüm mesajını ben resmi ekliyim bakın solda çökme oldu, kıkırdak kaymış, ama sol burun deliğimin içine bakıyorum, delik henüz kapanmamış, şayet kapanmazsa delik yani nefes almamı engellemezse revizyon olmayacağım,
benimde alerjiden konkalar sık şişiyor, burnum çöktüğü yani sol taraftaki konka sık şişiyor,çökmeyle pek alakası yoktur, alerjidendir dedi bilge bey
25 ağustostta burda kocaelide üniversite hastanesine gidecğim, konka radyofrekans ve alerji için aşı tedavisi istiyeceğım, ilaçlar geçirmedide alerjik rinitimixxxxxxx
resmimi ekliyorum, internet ortamında olduğundan kaş göz kısmını karaladım, okla çöken yeri gösterdim
ben geçen ay kontrole gittiğimde 15-20gün sonra gözlük takabileceğimi söyledi bilge bey ve bundan sonra çökme olmaz dedi ama ben hala korkuyorum buarada ameliyat tarihim 1 aralık :)ben de çok merak ettim selma 1 i.ne zamana kadar düşme tehlikesi var?yani ne zamn içimiz rahat olacak?offff
ben geçen ay kontrole gittiğimde 15-20gün sonra gözlük takabileceğimi söyledi bilge bey ve bundan sonra çökme olmaz dedi ama ben hala korkuyorum buarada ameliyat tarihim 1 aralık :)
ben geçen ay kontrole gittiğimde 15-20gün sonra gözlük takabileceğimi söyledi bilge bey ve bundan sonra çökme olmaz dedi ama ben hala korkuyorum buarada ameliyat tarihim 1 aralık :)
ameliyet sonrası uzun süre güneşten korunmak lazım.ben bandajı çıkardığım gün mecburen mersine döndüm.güneşe maruz kaldım.ve sağ tarafta yüzümde burnuma yakın yerde parmak ucu kadar leke oluşmuştu hemen bikaç gün içinde.pazartesi 23 nisan da tören olunca okulda mecburen güneşe yine maruz kaldım.sol tarafta da oluştu.3 ay olmasına rağmen.ben de güneş lekesi çıkardı ama çil şeklinde olurdu.şimdi parmak ucu gibi leke oluştu.makyaj yapınca güneş koruyucu kullanmamıştım.ama artık kullanmalıyım.ne kullansam acaba? seba med çok yağlı.başka kullanan lar var mı?
canım ben coverderm güneş kremini kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim ve ameliyat olanlar kesinlikle güneş kremi kullanmadan dışarı çıkmayın derim. çünkü ben kışın ortasında ameliyat olmama rağmen burnumun üstünde leke oluştu ve hala geçmedi
evet ben de ocak ayında oldum.gerek olmaz diye düşündm ama kış da olsa sorun oluyormuş.benim burun üstünde küçük ben oluştu ayrıca.
benim burnumun üstünde de küçük ben gibi leke kaldı. leke serumu felan kullandım ama geçmedi... önceden hiç güneş lekesi olmazdı cildimde. sanırım ameliyattan sonra güneşe karşı hassasiyetimiz artıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?