- 18 Ağustos 2011
- 142
- 2
- 116
- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.081
14 haziranda bilge beye ameliyat olacağım yorumlara bakılırsa bilge beyin kavisli burun yapmaktan kaçınıormuş ama ben kavisli olmasını çok istiyorum acaba görüşmemizde bunu dile getirsem olumlu bakarmı sonuçta nasıl bir burun istetiğimizi soruyor
Birşey soracagım bu ameliyatın tehlikesi yüzde kac??? yani uyanmama ihtimali?
çooooookk teşekkür ederim matmezelcım :))) uzmanın ismini biliyormusun??
ameliyet sonrası uzun süre güneşten korunmak lazım.ben bandajı çıkardığım gün mecburen mersine döndüm.güneşe maruz kaldım.ve sağ tarafta yüzümde burnuma yakın yerde parmak ucu kadar leke oluşmuştu hemen bikaç gün içinde.pazartesi 23 nisan da tören olunca okulda mecburen güneşe yine maruz kaldım.sol tarafta da oluştu.3 ay olmasına rağmen.ben de güneş lekesi çıkardı ama çil şeklinde olurdu.şimdi parmak ucu gibi leke oluştu.makyaj yapınca güneş koruyucu kullanmamıştım.ama artık kullanmalıyım.ne kullansam acaba? seba med çok yağlı.başka kullanan lar var mı?
Ya şimdi benim 10 ay olduğuna göre gözlük takabilirim 1 yılın dolmasını beklemek zorunda değilim öyle mi????????:)))))))
Canım benim de önceleri cildimde hiç leke olmamıştı. İlk defa geçen yıl leke oldu yüzümde. Ben de bir sürü serumlar kullandım matmazel gibi, hafifledi ama hala geçmedi... Güneş kremleri aslında kışın kullanılması gereken ürünlermiş. Çünkü biz parlak bir güneş görmesek de, güneş ışınları deri altında kışın depo ediliyormuş ve yazında ilk fırsatta güüümmmm... Ben de bir cilt hekimine gitmiştim. bir krem verdi yaz kış kullanacaksın diye, ben gene ihmal ediyorum gerçi, yağsız bir krem...Adını unuttum, eve gidince bakıp söyleyeceğim :))
matmazelcim no için teşekkürler.benden de sana kocaman sevgiler....
İnsan korkuyo ya yanlıs verırse dıye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?