Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Ya şimdi benim 10 ay olduğuna göre gözlük takabilirim 1 yılın dolmasını beklemek zorunda değilim öyle mi????????:)))))))

kızlar benım bugun 36. gunum cok oldu nete gıremedımm amelıyatım bıttııı bugun ısbası yaptım cok mutluyumm sımdılık hıc bır kotu yorum almadım umarım bole devam eder darısı dıger problem yasayan arkadaslarımızaa hayırlısı olsunn resım ekedım bakabılırsınızz

14 haziranda bilge beye ameliyat olacağım yorumlara bakılırsa bilge beyin kavisli burun yapmaktan kaçınıormuş ama ben kavisli olmasını çok istiyorum acaba görüşmemizde bunu dile getirsem olumlu bakarmı sonuçta nasıl bir burun istetiğimizi soruyor

burun yapın uygunsa yapar canım. sen bu konuyu Bilge beyle görüş bence...

Birşey soracagım bu ameliyatın tehlikesi yüzde kac??? yani uyanmama ihtimali?

yüzde kaçtır bilmiyorum ama genel anestezi yapılan bütün ameliyatlar gibi bunda da narkoz alındığı için uyanamama gibi bir sonuç oluşabilir ama çok çok düşük bir ihtimaldir tabi ki. yanlış hatırlamıyorsam iki ay kadar önce haberlerde duymuştum burun ameliyatı yapılan bir adam vefat etmişti. yüksek ihtimal anestezi uzmanının hatası olabilir ya da yeterli tetkikler yapılmadan uygulanan anestezi yüzünden böyle olmuştur. bilemiyorum... turgut özal tıp merkezindeki anestezi uzmanı çok detaycıydı. bende hafif bir burun çektiğimi gördü "eğer yarın ameliyat masasında seni grip olmuş görürsem kesinlikle kaldırıım. ameliyatı erteleriz ona göre!" demişti.

Canım benim de önceleri cildimde hiç leke olmamıştı. İlk defa geçen yıl leke oldu yüzümde. Ben de bir sürü serumlar kullandım matmazel gibi, hafifledi ama hala geçmedi... Güneş kremleri aslında kışın kullanılması gereken ürünlermiş. Çünkü biz parlak bir güneş görmesek de, güneş ışınları deri altında kışın depo ediliyormuş ve yazında ilk fırsatta güüümmmm... Ben de bir cilt hekimine gitmiştim. bir krem verdi yaz kış kullanacaksın diye, ben gene ihmal ediyorum gerçi, yağsız bir krem...Adını unuttum, eve gidince bakıp söyleyeceğim :))

haklısın yaz kış dikkat etmeli.ama bu kadar hassas değildim.bu ameliyattan sonra korkuyorum güneşten:)canım kremin adını bekliyorum.öptümmmm

12 gün kaldı ameliyatıma hadi hayırlısı fındık küçük bi burun istiyorum inşallah güzel olur ya
29 unda ameliyatım :)

haftaya tahlillerim var cok uzun sürüyo mu tahlil işlemi falan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…