Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

12 gün kaldı ameliyatıma hadi hayırlısı fındık küçük bi burun istiyorum inşallah güzel olur ya
29 unda ameliyatım :)

haftaya tahlillerim var cok uzun sürüyo mu tahlil işlemi falan ?

sabah erkenden gidip sıra alırsan çok sürmez. iki kişi olursanız daha iyi olur bir üst kata bir alt kata in çık yoruyor sadece. inşallah istediğin bir sonuç elde edersin canım şimdiden geçmiş olsun...

sabah erkenden gidip sıra alırsan çok sürmez. iki kişi olursanız daha iyi olur bir üst kata bir alt kata in çık yoruyor sadece. inşallah istediğin bir sonuç elde edersin canım şimdiden geçmiş olsun...

Annemle sabah gitmeyi düşünüyoruz da ögleden sonraya kalır mı tahlilin cıkmasını falan bekliyormuyuz o güne biraz işim varda 12 den önce halletmem lazım :)

Hadi az kalmış canım kurtuluyorsun. benım de okul hazırandan once bitecekmıs. bılge beyın bos gununu bulabılsen ben de hemen olup kurtulmak istiyorum . yoksa hazıranın ortasına kadar beklemek zorundayım . bu da daha cok strese gırmemı saglıyor. umarım cok ıı sekılde bıer ve ıstedıgın buruncuguna kaausursun :)))

Benimde okul var da rapor alcam artık son bi hafta inşallah güzel olur ya :)

29 unda amelyt oldum hastanede kladıgım gece agrıdan uyuyamadım ve cok kanamam oldu keşke olmasaydm dedm agladm yüzüm inanılmaz derecede şişti 24 saat buz koymama ragmen gözlemn altı mosmor ama benle beraber 1 i daha oldu o cok iiydi ne yüzü şişti ne kanaması oldu gece boyunca uyudu ama onunda sabah agrısı oldu yarın burnumdaki sargı bezlerinden kurtulcam cok zor agızdan nefes almak ya .s

mervegül öncelikle çok geçmiş olsun.Bende ayın 14. de bilge beye ameliyat olacağım.bugün hastaneyi aradım 750 tl para istiyorlarmış yeni karar alınmış senden aldılar mı

mervegül öncelikle çok geçmiş olsun.Bende ayın 14. de bilge beye ameliyat olacağım.bugün hastaneyi aradım 750 tl para istiyorlarmış yeni karar alınmış senden aldılar mı

evet ya dün olmuş paralı benim şansıma işte 1 günden ücretsiz oldum :) bugun de tahlil yapmaya geldgmzde tanştgmz bi abla vardı ondanda 650 tl istemişler verdi bugun amelyt oldu nsl durumu bilmiyorum henüz

canım benim çok geçmiş olsun! inşallah istediğin sonuca ulaşırsın. çok fazla kanama bazılarında oluyordu evet sanırım burun damar yapısıyla alakalı birşeydir. bende kanama hiç olmamıştı ve ağrı da hiç olmamıştı. hatta benimle birlikte odada 6 kişiydik hiç birimiz ağrıdan şikayetçi olmadık. ama arkadaşlardan bitanesinde çok kanama olmuştu. neyse canım zor kısmını atlattın artık bundan sonrasına bakacaksın. çok hızlı bir iyileşme sürecine giriyorsun merak etme aşırı şişliklerin ve morluklarından kurtulman uzun sürmeyecek. alçılar çıkınca bir foto istiyoruz canımcım. öncesi ve sonrası

yani burun ucum falan cok güzel şiş görünmüyo pek yada şiş hali buysa inince kim bilir nasıl olacak bugun iyiyim kanamam da durdu agrılarım da geçti ilk gece cok kötüydüm ya seruml a krem verdiler serumu burnuma sıkmam gerekiyo mu ya sargılar var ya içinde zor oluyor .s

evet canım serumu bir enjektör yardımıyla burnuna sürekli sıkmalısın. burnunun içindeki sargı bezlerini yumuşatıyor ben çok rahatlıyordum onu sıkınca. 3. gün o bezler çıkacak daha rahat nefes alırsın canım. burnunun ucundaki şişliği alçılar varken tam anlayamazsın canım şimdi çok ödemlidir. bir hafta sonra ilk alçı çıkıp ikinciyi takınca göreceksin ama sonra çok farkediyor merak etme.
yaa demek artık ücret alıyor bilge bey. acaba şikayet felan mı edildi ki? çok şaşırdım. neyse sağlık olsun. yine de diğer doktorlara göre 650 - 750 hiç bir şeymiş. :))

sargı bezleri var tam içine gidiyor mu hissetmiyorum ama gerçekten rahatlatıyo yumuşuyo içi evet yarın cıkacak bezler cok acıyo mu cıkarken yavaş yavaş mı cekecekler birden mi acaba cok korkuyorum gözlerim ne zamana kadar düzelir acaba cok kötü suan , evet bizde dün ögrendik artık ücret alındığını sanslıyım yani ama yinede cok az bi ücret alıyor :)

ön tamponlar zaten çok bişey değil canım sadece burnunun ucunda duruyorlar. boşuna tedirgin olma hiç hissetmiyorsun bile alınırken. asıl silikon tamponlar bir hafta sonra (eğer yanlış hatırlamıyorsam) çıkarılacak. ve ben hiç bu kadar büyük olduklarını düşünmüyordum. ama gözün korkmasın çıkarken çok azıcık acıyor zaten saniyelik bir şey. ne olduğunu anlamıyorsun bile. ben serum kullanmaya yaklaşık bir ay kadar devam ettim. sonra da sterimar deniz suyu burun spreyi almıştım. o da çok iyi açıyor burnunu.

hmm iyi bari , yarın sargı bezleri alınacak pazartesi alçı değişecek cumaya da silikonlar falan cıkacakmış peki doktor ne kadar süre kullanmayı öneriyor

hmm iyi bari , yarın sargı bezleri alınacak pazartesi alçı değişecek cumaya da silikonlar falan cıkacakmış peki doktor ne kadar süre kullanmayı öneriyor

ben yaklaşık 6 ay sonra gittiğimde artık burun spreyini kullanma. zamanla bağımlılığa dönüşüyor çünkü demişti. ben de bir daha kullanmadım.

bir de resim yüklemeyi sormuşsun. profil sayfana gir. arkadaşların altında "albüm ekle"yi tıkla. oluşturduğun albümü açarak sağ üst köşedeki "resim ekle" bölümünü tıkla. daha sonrada yeni çıkan pencerede dosya ekleyi tıkla. sonra küçük bir pencere çıkacak buradan sal alt köşedeki "temel yükleyeci" yi tıkla. sonra gözat'tan bilgisayarındaki fotoğrafını ekleyerek yüklebilirsin :) resim eklemeden önce boyutunu küçültürsen daha hızlı yükler. bilmiyorsan nasıl boyutunu küçülteceğini de yazayım:

resmi açmadan önce üzerine gelip sağ tıkla ve "birlikte aç" menüsünden "microsoft office picture manager" le resmi aç. yukarıdaki "resimleri düzenle"yi tıkla sağda düzenleme seçeneklerinin en alttan bir üsteki "resmi yeniden boyutlandır"ı tıkla. açılan yeni pencerede ortadaki ok işaretini tıklayarak ikinci sıradaki "belge küçük" yazısını tıkla. ya da diğer seçenekleri kullanabilirsin. bu şekilde kaydederek resmin boyutunu küçültmüş olursun. ha bu arda önce orijinal resimlerini kopyalarsan eski hali de elinde olmuş olur canım. umarım düzgün bir şekilde anlatabilmişimdir. kolay gelsin... resimleri bekliyorum heyecanla :)

tmm cnm Sargılar tamamen cıkınca eklerm hpsini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…