Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

desenize piyango bize vurdu:)) Ama olsun dediğin gibi çok büyük bi para değil.Sonuç güzel olsun da gerisi önemli değil...

Bir de ben merak ediyorum Bilge beye ameliyat ola arkadaşlar nasıl bi burun istediğininzi anlattınız mı.Duyduğum kadarıyla kendisi bu konuda biraz tersmiş.ben hafif kalkık kavisli bi burun istiyorum aslında ama yapar mı tereddüt ediyorum.

yani cok büyük ve uzun olmasın falan dedim sadece ben o yüzüne göre yapıyo zaten ve cok dogal duruyo hafiften kaldırıyo ucunu yani genelde gördügüm kişilerde öyle bnmki nasıl oldu daha bilmiyorum :)

gecmis olsun mervegul..umarım ıstedıgınden cok daha guzel bır sonuc alırsın. benım de hazıran 13 te anestezim..sımdıden cok heyacanlıyım yaa..bır taraftan da korkuyorum senın ılk aksam yasadıklarını okudum daha da bı korktum..(

Ya korkma benim derim cok hassas bide acık tenli oldugum için fazla morardı şişti bnm beraber biri daha oldu onun agrısı ve kanaması olmadı yüzüde şişmedi sadece buzu hiç kaldırma yüzünden ben ara ara kaldırıp dinleniodum ondan morardı cok agrı ve kanama oldu buzu sabaha kadar hiç kaldrıma ama ilk geceyi geçirince alışıyosun bide agzndan nefes almak sadece cok zor gelio sıvı seyler yiyebiliyosun sadece katı bşey yiynce boglck gbi oluorum bide amlythane cok soguktu üşüttüm mü ne bogzmda agrıyo ondan biraz zorlanıyorum ama ilk gece gerçekten cok zordu bnm için

ya bu para işi nerden çıktı randevusunu çoktan alanların ne suçu var herkes kendini ona göre ayarlamıştır ve büyük bi kesim ssklı parasız oluyor diye tercih ediyorlar...benımde haziranın sonunda amelıyatım var iyice stres oldum bide maddi yönünü düşün şimdi işin yoksa

Canım geçmişler olsun, bir an önce acıların son bulur istediğin gibi bir burna kavuşursun inşallah canım, öpüyorum...

ben ayın 19 almıstım. ama su sıralar acayıp korkıuorum acaba olmasamm dıye. ameliyattan sonrakı agrıları okuyunca ııce korktum.

Ameliyattan sonraki ağrılar kişiden kişiye değişir canım...Ağrı eşiğiyle ilgili...Doktor ağrı kesici vermişti, ilk iki gün verdi diye içtim, ama sonra baktım ağrım yok, ağrı kesici bile almadım. Çok şükür ne ağrım ne kanamam oldu. Ben açıkçası daha ağrılı ve sıkıntılı bir süreç bekliyordum, hiç de beklediğim gibi olmadı. 3. günden itibaren şişlik ve morluklar hızla iyileşmeye başladı. Şimdi 3. ayımdayım ve burnumla çooook mutluyum.

ben ayın 19 almıstım. ama su sıralar acayıp korkıuorum acaba olmasamm dıye. ameliyattan sonrakı agrıları okuyunca ııce korktum.

aman kızlaaaaarrrrrrrrrrrr!!! yani ne kadar abartıyorsunuz şu burun ağrısını yaa! valla da billa da ben hiç ağrı hissetmedim! hem hissetsen nolcak canım afedersiniz ama biz kadınlar güzellik için ne acılara katlanıyoruz (ağda vs.) ayrıca doğumdan daha da sancılı ve korkutucu değildir heralde. ama siz yeter ki isteyin gözünüz kararmamış anlaşılan. ben göğüsten ne sancılar çektim de zerre inlemedim. odadaki refakatçiler bana hem acıyor hem de çok imreniyordu hiç sızlanmıyorum diye. aslında ağrı eşiğim çok düşüktür. regl dönemlerimde iki gün sancıdan yataklık olurum. ama ne hikmetse insan aşırı isteyince gözü kararıyor ve yaşadığın sıkıntıları gözünde büyütmüyor sanırım...

Bu arada ameliyatın ücretli olmasıyla ilgili de şunu söylemek istiyorum...
Bilge Bey bu konudan biraz rahatsızdı, ''estetiği ücretsiz yapıyor deyince, çok kötü reklamımı yapıyorsunuz'' demişti bana. ''ben çoğu burunda mevcut olan yapısal bozuklukları düzeltiyorum'' demişti. içten eğrilik, tıkanıklık gibi... '' Bunu yaptıktan sonra da burnu biçimsiz bir şekilde bırakmak zaten vicdansızlık olur, o yüzden şekil verip kapatıyorum'' demişti...''Estetiği ücretsiz yapıyor şeklindeki söylemler ve bu imaj zarar verir'' demişti... Haklı da...Yasal olarak, özel sigortalar da dahil olmak üzere, hiç bir sağlık güvencesi estetik müdahaleyi karşılamaz. Ameliyat raporlarımızda da zaten estetik değil tamamen fonksiyonel bir ameliyat olduğu yazıyor. Dolayısıyla ''Ücretsiz estetik'' söylemleri böyle bir sonuç ortaya çıkardı...

cilekben kesinlikle sana katılıyorum olayı ne kadar güzel ifade etmişsin canım. maalesef bizim insanımızın iyi niyeti suistimal etme konusunda üstüne yok. bilge bey çok çok insaflı bile davranmış. burun ameliyatlarına verilen ortalama fiyatları araştırdım geçen senenin üstelik:
onur erol 15000
yakup avşar 14000
emre ilhan 9000
naci çelik 7700
ortalama fiyatlar böyle. şimdi eminim daha da artmıştır. yani aldıkları ücret arttıkça doktorun kalitesi de mi artıyor sanki.bu doktorlardan birine ameliyat olup da çok sitem edenleri de gördüm. önemli olan doktorun vicdanlı olması ve elinden geldiğince yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışması. bu niyetle zaten daha çok çalışma isteği ve beceri geliştirme çabaları da peşinden gelir. sonuçta verdiğimiz paradan ziyade o doktora canımızı ve en önemli organımız yüzümüzü, burnumuzu emanet ediyoruz. bu emaneti en iyi şekilde teslim etme sorumluluğu ve vicdanı olan doktorlara sonuna kadar saygım sonsuz...

halısınız kızlar gozukarakmıssa her agrıya katlanılır. agrıyı gectımde ya uyanamassam dıye korkuyorum acıkcası. bıde benim adet zamanım yaklasıyo.belkı o gun bıle olurum ne yapacagım bılmıyorum.

Canım ben de ilk kez narkoz alacağımdan, biliyorum komik ama, aynı nedenle çok korkmuştum, ya uyanamazsam diye :)) Ama zaten anestezi uzmanı amliyattan önce, seni muayene edip, geçmişteki sağlık profilin konusunda bir sürü soru soruyor, sonra da ''anestezi alabilir'' diye onay veriyor. Korkma, rüya gibi oluyor, hemen uyuyup, sanki bir kaç dk. sonra uyanmış gibi oluyorsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…