- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.121
Bir de ben merak ediyorum Bilge beye ameliyat ola arkadaşlar nasıl bi burun istediğininzi anlattınız mı.Duyduğum kadarıyla kendisi bu konuda biraz tersmiş.ben hafif kalkık kavisli bi burun istiyorum aslında ama yapar mı tereddüt ediyorum.
gecmis olsun mervegul..umarım ıstedıgınden cok daha guzel bır sonuc alırsın. benım de hazıran 13 te anestezim..sımdıden cok heyacanlıyım yaa..bır taraftan da korkuyorum senın ılk aksam yasadıklarını okudum daha da bı korktum..(
desenize piyango bize vurdu:)) Ama olsun dediğin gibi çok büyük bi para değil.Sonuç güzel olsun da gerisi önemli değil...
29 unda amelyt oldum hastanede kladıgım gece agrıdan uyuyamadım ve cok kanamam oldu keşke olmasaydm dedm agladm yüzüm inanılmaz derecede şişti 24 saat buz koymama ragmen gözlemn altı mosmor ama benle beraber 1 i daha oldu o cok iiydi ne yüzü şişti ne kanaması oldu gece boyunca uyudu ama onunda sabah agrısı oldu yarın burnumdaki sargı bezlerinden kurtulcam cok zor agızdan nefes almak ya .s
ben ayın 19 almıstım. ama su sıralar acayıp korkıuorum acaba olmasamm dıye. ameliyattan sonrakı agrıları okuyunca ııce korktum.
ben ayın 19 almıstım. ama su sıralar acayıp korkıuorum acaba olmasamm dıye. ameliyattan sonrakı agrıları okuyunca ııce korktum.
Bu arada ameliyatın ücretli olmasıyla ilgili de şunu söylemek istiyorum...
Bilge Bey bu konudan biraz rahatsızdı, ''estetiği ücretsiz yapıyor deyince, çok kötü reklamımı yapıyorsunuz'' demişti bana. ''ben çoğu burunda mevcut olan yapısal bozuklukları düzeltiyorum'' demişti. içten eğrilik, tıkanıklık gibi... '' Bunu yaptıktan sonra da burnu biçimsiz bir şekilde bırakmak zaten vicdansızlık olur, o yüzden şekil verip kapatıyorum'' demişti...''Estetiği ücretsiz yapıyor şeklindeki söylemler ve bu imaj zarar verir'' demişti... Haklı da...Yasal olarak, özel sigortalar da dahil olmak üzere, hiç bir sağlık güvencesi estetik müdahaleyi karşılamaz. Ameliyat raporlarımızda da zaten estetik değil tamamen fonksiyonel bir ameliyat olduğu yazıyor. Dolayısıyla ''Ücretsiz estetik'' söylemleri böyle bir sonuç ortaya çıkardı...
sizden ne kadar para istediler?
halısınız kızlar gozukarakmıssa her agrıya katlanılır. agrıyı gectımde ya uyanamassam dıye korkuyorum acıkcası. bıde benim adet zamanım yaklasıyo.belkı o gun bıle olurum ne yapacagım bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?