Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Ben telefon ile görüştüm asistanıydı sanırım 750 tl yatırmam gerektiğini söyledi.Sanırım orda mağdur olmayalım diye.Sen hangi gün ameliyat oluyorsun

dercan benim işiler çok karıştı ya aslında 22 mayısta amelyat olmam gerekiyordu gün almıştım 2 ay da beklemiştim bu gün için fakat şans işte o gün ankarada mülakata gitmem gerekti amelyatımn kaldı malesef hemen ankaradan gelir gelmez gittim hastaneye anestezi tahlilleri yaptırdım boşluk olursa beni çağırrılar diye ve çağırdılar da ama işin içine 750 tl ücreti çıkarınca dumur olmuştum doktorlarımız sonuna kadar hakediyorlar orda hiç şüphem yok artı bu paralarceplerine bile girmiyordur belki ama benim bunu peşin ödeme gücüm yoktu bu haberi aldığımda ailemle konuştum önce ödeyemeyeceğini söyleyince yine amelyat iptal oldu sonrayine aradım işte parayı bş ieşkilde temin edicem randevu alayım dedim bukere yine doldu dediler haziranın sonuna kaldı dediler yani moralim o kadar bozukki anlatamam yine de bi umut tel bekliyoum boşluk var gel dedimnler diye anestezi tahlilllerim de hazır çünkü. bi yandan ağzımaçık yattığım için ağır faranjit geçiriyorum enfeksiyon kaptım kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum ki bi an önce iğleşim de amelyata sorun çıkarmasın diye. anlıycağın herşey çok belirsiz benim cephemde. sabır diyorum sadece. sen naptın ne mznadı amelyatın?

Kızlar Burnumda et var Amaliyat Olmam Lazım Amaliyatta ek Olarak burnumu küçültmek İstiyorum mümkünmü burun Kemiğini aldırıp Hafif Ucundan Kaldırmak Amacım .

Canım cvb ın ıcın tesekkurler umarım sımdı daha ıyısındır.. ılk gece dıkkatlı olmaya calısacagım.. ben de hıc soguga gelemem kesın usuturum amelıyathanede (

Alçık değiti doktor masaj yaptı ne kadar kötü ya o :)
ayrıca burnumuda gördüm görmez olaydım :) ucu çok şişti hep böylemi kalcak dedim hayır çok şiş düzelecek o dedi

arkadaşlar bugün annemle hastaneye gittik baya bekledik ve sonunda bilge beyi gördüm hemen bu cuma ameliyat yapalım dedi ama biz 19 na gün aldık o gün olcam ve artık ameliyat ücretlenmiş 750 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…