- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.161
arkadaşlar bugün anestezi muayenemi de yaptık benden 6 foto 2 alçı birde balon istedilewr bu balonlar ne için??
arkadaşlar bugün annemle hastaneye gittik baya bekledik ve sonunda bilge beyi gördüm hemen bu cuma ameliyat yapalım dedi ama biz 19 na gün aldık o gün olcam ve artık ameliyat ücretlenmiş 750 tl
gecen persembe yanı ayın 7 sı ameliyat olması gereken ama grıp oldugu ıcın olamayan arkadas burada mı acaba????
kinem merhaba ben 7sinde olcaktım fakat ertrlendi . beni soruyosun galiba canım 14ünde oldum bugüm 3. günüm tamponlar hala duruyor. senine tanışmışmıydık
Evet canım galıba sensın. benım alcı degıstırdıgım gun gelmıstın oradada karsılasmıstık yarın olacagım demıstın. ben babamla gelmıstım. nasılsın? ne zaman cıkaracaklar tamponu benım 3. gun cıkardılar bez tamponu.
evet canım hatırladım tabi seni babanı da iyisindir umarım senin 10 gün olmuştur maşşşallah iğleşmisindir. benim yarın yani bu pazar çıkcak tampon ama diğer tampon kalcakmış galiba. seninle görüşeceğimiz bi yol söyle bana burdan yazmak zor oluyor bana özel mesaj hakkın varsa mesaj at burdan bana telini fikir alışverişi yaparız hem..
iyiym teşekkür ederim. benim mesaj hakkımı doldurmadıgım ıcın ozelden mesaj atamıyorum. sen nasılsın? agrın falan yoktur umarım. benım suratım cok fena morarmıs we sıslıkten yamulmustu :) sımdı sısler ındı cok sukur :) sen nasılsın? sılıkon tamponlar kalıyo. benımkılerı bıle daha cıkarmadılar.
seher vakti ve kinem ikinizede çok geçmiş olsun inş istediğiniz gibi olur....benim rast gitmedi..
Tesekkur ederiz masucum :) senın ne oldu? sısler falan tam inmedimi?
yok yaa burun sırtında eğrilik var ve burnum sol tarafa doğru eğri ..dün kontrol vardı hastanedeydim tekrar yapacak bilge hoca ama senesi dolunca..sen nasıl oldun görmüşsündür burnunu nasıl olmuş beğendinmi birde ücret ödedinizmi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?