- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.181
2.sınde bıraz daha toplar cok daha guzel olur bozma moralını hem belkı bır seneye degısır. 1 seneye ancak modeın alıyor.benım yuzum o karad sıs ve yamuktukı aynada gosterınce ancak onları gordum. benım ccıldım cok hassas oldugu ıcın hertarafım bırde mosmordu. evet bız ben ucret odedım 756 TL ıdı galıba. sen yenı foto eklesene.bılge hoca ne dedı?
bakalım inş ikincisi iyi olur daha çok zaman var...hiç değişiklik yok son resimlere baktıysan aynen öyle.. sende resim eklesene bakalım..
son resımlerıne baktım bence cok problemli degıl. sadece uste cok az bı kemık kalmıs.benım daha alcıda cıksın ekleyecegım.
resimlerde pek belli değil aslında düzgün olanları seçip koymuştum önden bakınca sola doğru eğri ..napalım alıştık bu halinede öncekinden çok çok iyi...[/QUsen şimdi hiç nefeste alamazsın havalarda çok sıcak Allah yardımcın olsun..
İnsallah 2. ameliyatta hesey ıı olur.resimlerde pek belli değil aslında düzgün olanları seçip koymuştum önden bakınca sola doğru eğri ..napalım alıştık bu halinede öncekinden çok çok iyi...
masu çok geçmiş olsun. fotoğrafların hep yandan, eğimli olduğu için eğrilik anlaşılmıyor ama moralini bozma lütfen
bu eğrilik neyden kaynaklandı tam olarak?
diğer arkadaşlara da hayırlı olsun.
seher vakti ve kinem ikinizede çok geçmiş olsun inş istediğiniz gibi olur....benim rast gitmedi..
buarada yine mi ücret alcak senden doktor? kinem canım sargı bezini bugün çıkardılar tamponları göremiyorum ben ileride galiba umarım bende bi sorun çıkmaz ya!! buarada aldığım nefes çok da iyi değil hala sargı çıktıktan sonra bile asıl nefesi tanpon çıkıncaalcaz galiba?sen nasıl oldun umarım iyisindir canım...
Silikon tamponlar cıktıktan sonra rahat nefes alınıyormus benım de daha cıkmadı. bende gormuyorum arkada galıba. suan ııyım cok sukur. yanlız gozumun altı sarı ve yesıl karısımı bır renkte. senın alcı ne zaman degısecekmıs?
kinemcim benimki bu perşembe günü değişecek ama silikonu ogün çıkarmıycaklarmıki kaç gün kalcakmış tanpon? senin çıkması lazımdı çünkü 10günü geçti snein 10 gün tanpon mu kalır ya millet 3 gün kalır diyor en fazla...bide benim burnumun girişinde orta bölme taraflarında(her iki tarahtada) ödemleşmiş balonlaşmış dokular var send e de var mı böyle şeyler yoksa burun yolu açık mı görünüyo tanpon da olsa?
yaaaa bu tanponlar ne zman alıncak şimdi yarın gidcem alçı mı değişcekler sadece yarın 8. gün olcak bu tanpon kaç ghün kalcak ya. bide burnumun içi şiş hep ya aynadan ışıkta bakıyorum da burnum tamamıyla kapalı şişten nerdeyse nefes problemini çözmediler diye korkuyorum.et parçası görünüyo burnumun içinde yaa canım sıkıldı. amelyat olan tercübeli arkadaşlar bana bilgi versin lütfen yaa. buaradabugün kafamı yıkadım çok kirlenmişti burnumu ıslatmadan ama..
canım mesajını yenı gordum. yarın sadece alcın dgısecek bırde dıkısler alınacak. endıselenme sıslerın olması normal. benım sılıkon tamponlar bugun alındı onceden yanı tamponlu ıken nefes alabılıyordum az da olsa sımdı benımde burnumun ıcı sıstı galıba cunku nefes almam zorlastı.
tanponları alıncakanama oluyor mu çok mu oluyor ?
yok kanama 1-2 damla belkı olmustur. ama benım tampon cıkarken bıraz acıdı canım. ama korkma senınkı acımaz ınsallah . o sıslıklerden bendede olustu. aynayla baktım sankı pempe et var. senınkıde oylemı? bılge hocaa ne dedı senın sıslere?? senın tampon ne zaman cıkacakmıs?
evet canım benim burnumun girişinde hemen ikitaraflı et görünüyo eskiden sol tarafta da vardı tıkalı diye amelyat oldum zaten ama sanki içinden kemiği almışlar da boşalmış ödem yapmış şişmiş gibi . doktor dedi zamanla oturur şimdi hem tanpon var dedi. senin tanpon çıkınca mı farakettin? pazartesi alcaklar inş tanponu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?