- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.201
bende tampon cıkınca farkettım. sısler nefes almamı zorlastırıyor. pazartesı kacta gıdeceksın?
evet baktım kinem aynada ben beğendim ama şişti tabi sonradan bi sorun çıkmazsa şekli güzel belli şimdiden. şişliklerim i.in oturur dedi ama herkesin burnunda benimki gibi et parçası görünmüyor girişte bi kaç kişiye baktım.pazartesi saat 9.30 10 gibi orda olurum ama hiç sormadım saatini hakikaten sen de mi orda olcaksın?buarada kinem sen dışarı çıkıyomusn? geziyomusn? yatıyomusn sürekliç...bırde modelı nasıldı baktın mı?
evet baktım kinem aynada ben beğendim ama şişti tabi sonradan bi sorun çıkmazsa şekli güzel belli şimdiden. şişliklerim i.in oturur dedi ama herkesin burnunda benimki gibi et parçası görünmüyor girişte bi kaç kişiye baktım.pazartesi saat 9.30 10 gibi orda olurum ama hiç sormadım saatini hakikaten sen de mi orda olcaksın?buarada kinem sen dışarı çıkıyomusn? geziyomusn? yatıyomusn sürekliç...
bende pazartesı 10 gıbı orada olucam. Dısarı cıkmıyorum ama ev ıcınde gezıyorum. Cunku sureklı uzanmaktan cok sıkıldım. Gozlerımın altı saı mor karısımı oldugu ıcın cıkamıyorum herkes bır meaklı meraklı soruları benı sınır edıyor:)
evet kinem fena kaşınıyor alçıyı sökebilirim o derece(bazen) :)) ama korkma iğleştiği için kaşınıyor,kaşınma iğleşme belirtisidir. yalnız bend e senin gibi uzanmıyorum gündürzleri artık nette de çok zman harcıyorum tercihlerle uğraştığımiçin bizararı olmaz heralde. buarada bende kaşıntı 6günümde falan başladı bugün 9. günüm . pazartesi 10da ben de orda olayım polikliniğe geçerim tanpon alıncak.tuzlusuyu kullabmak tanpponun alınmasını kolaylaştırıyor mu buarada? ne kadar sık kullanırsak o kadar iyi mi doktorasordun mu? buaradabende morluk pek kalmadı canım ya sen benden 7 gün önce yaptırdın geçmiş olması lazımdı demek ben erken toparladım .birde benım sureklı burnum ve kenarları kasınıyor bende pecete ıle kasıyorum sendede kasıntı varmı?
evet kinem fena kaşınıyor alçıyı sökebilirim o derece(bazen) :)) ama korkma iğleştiği için kaşınıyor,kaşınma iğleşme belirtisidir. yalnız bend e senin gibi uzanmıyorum gündürzleri artık nette de çok zman harcıyorum tercihlerle uğraştığımiçin bizararı olmaz heralde. buarada bende kaşıntı 6günümde falan başladı bugün 9. günüm . pazartesi 10da ben de orda olayım polikliniğe geçerim tanpon alıncak.tuzlusuyu kullabmak tanpponun alınmasını kolaylaştırıyor mu buarada? ne kadar sık kullanırsak o kadar iyi mi doktorasordun mu? buaradabende morluk pek kalmadı canım ya sen benden 7 gün önce yaptırdın geçmiş olması lazımdı demek ben erken toparladım .
tuzlu suyun cok cok fazla etkısı olmasada (silikon tampon için) sen yıne de ıslak tut. senın alcıda var nasıl kasıyorsun? benım kasıntı alcı cıkmasına bırgun kala basladı halen de devam edıyor. benım derım ınanılmaz hassas o yuzden morlukar cok gec gecıyor. zaten ben ameliyattan sonra tanınmaz bır haldeydım. bende nette cok zaman harcıyom bı zararı yokyur dıye dusunuyorum. sen ne tercıhıyle ugrasıyorsun?
kpss tercihleri kinem.günde 4,5 defa kullanıyorum tuzlu suyu ama bu tanponu nasıl çıkarcaklar özelikle sol burun deliğim resmen kapallı ya... alçı sende kaçıncı günde çıktı ilginç tanponlarla berabert mi çıkarıyorlar yoksa? yok alçının altı kaşınırsa kaşıyamıyorum tabiçatlıyorum:)) ama kenarlarını işte hafif hafif:)bu arada tuzu azalt kinem ödemin çabuk geçsin olur mu.[/QUO
memurmusun? ben ogrencıyım. kolay gelsın. tamponlar 2. alcıyla beraber cıkıyor. ilk once alcı cıkıyor tampon burunun icinde dikişle sabıtlemiş. doktor once o dıkısı kesıyo sonra cıkarıyor. tuzlu su surmezsem hıc nefes alamıyorum. cıldımde cok kotu durumda yuzumu yıkayamıyorum.
kpss tercihleri kinem.günde 4,5 defa kullanıyorum tuzlu suyu ama bu tanponu nasıl çıkarcaklar özelikle sol burun deliğim resmen kapallı ya... alçı sende kaçıncı günde çıktı ilginç tanponlarla berabert mi çıkarıyorlar yoksa? yok alçının altı kaşınırsa kaşıyamıyorum tabiçatlıyorum:)) ama kenarlarını işte hafif hafif:)bu arada tuzu azalt kinem ödemin çabuk geçsin olur mu.
memurmusun? ben ogrencıyım. kolay gelsın. tamponlar 2. alcıyla beraber cıkıyor. ilk once alcı cıkıyor tampon burunun icinde dikişle sabıtlemiş. doktor once o dıkısı kesıyo sonra cıkarıyor. tuzlu su surmezsem hıc nefes alamıyorum. cıldımde cok kotu durumda yuzumu yıkayamıyorum.
geçmiş olsun canım ya... galiba tanpon alındıktan sonra başladı bu şikayetler demi? buaradabenim sol burnum özelikle kapalı nasıl dikişi bulacak da kesecek ya anlamadım ki...demekki pazartesi burnum tamamıyla açık olcak değil mi?=
geçmiş olsun canım ya... galiba tanpon alındıktan sonra başladı bu şikayetler demi? buaradabenim sol burnum özelikle kapalı nasıl dikişi bulacak da kesecek ya anlamadım ki...demekki pazartesi burnum tamamıyla açık olcak değil mi?=
amelyat sırasında bilge hocayı gördün mü ben görmedim kafam takıldı yaaa,,,
merhaba helen sen bizden tercübelisn bize ilk 1 ayını bi anlatabilir misn? umarım bi sorun yaşamamışsındır. buarada resimlerini göremiyorum merak ediyporum çok acaba ekli olmadığımdan mı...
benim ilk 15 günüm pişmanlık ile geçmişti çünkü ciddi anlamda zor geliyordu hava çok sıcaktı, hassas bir cildim var doktorun deyimiyle kamyon çarpmışa dönmüştüm adeta güzelleşeyim derken çok vasat durumdaydım psikolojim feci durumdaydı:2: taa ki alçı çıktı ben rahatladım çünkü yüzümde ki koskoca şeyden kurtulmuştum :)15 günden sonra ben bant kullandım yaklaşık 1 buçuk aya kadar burun ucu düşmesin diye o da ciddi anlamda baş ağrısı yapıyordu ama sadece uyurken kullanıyordum hem aksi bir durumdanda koruyor diye düşündüğüm için skıntı yapmıyordum onun dışında burun çevresi özellikle kanatları 3 aya kadar özellikle su değdinde çok kaşınıyor ama çaresi yok bu 3 aya kadar böyleydi bende....ben 3 ay boyunca hiç doğru dürüst eğilmedim ağır şeyler kaldırmadım vücutu hiç zorlamadım yüzümü yıkarken çok dikkatliydim özellikle burun ucuna dokunurken çok dikkatli olmak gerekiyor bildiğim kadarıyla ip ile tuttutrulmuş yani bana öyle söylendi :)başka aklıma bir şey gelmiyor canım sen sor ben yanıtlayayım...haa bu zorluklara rağmen çok şükür iyi ki oldum :)))çünkü unuttum bile
helen öncel,kle geçmiş olsun canım zaten geçmiş umutmuşsun bile darısı başımıza.. kendini nasıl koruyup kolladığını öyle bi anlattın ki korktum kendimden daha ben 10 gün olmadan çok eğilip bükülüyorum umarım burnuma bi zarar gelmez( duramıyorumyerimde küçük temizlik bile yapıyprum bazen bulaşık makinesini çalıştırmak vs gibi( doldurmak dahl::):) bide çok esniyorum burun ucum düşer diye korkmaya başladımzaten çok kaldırmaışlar bi de düşerse direk deformasyon olur yani off korktum. buaradaburnunu merak ediyorumnasl görebilirm? kinem seni de merak ediyorum pazartesi görüşürüz belki. inş tanpon alınırken sorun çıkarmam ya
mrb helen bende 28inde olucam ve bilge beyle pazrtesi günü randevum var istediğin burun şeklini nasıl tarif ettin ve senin dediğin şekilde yaptımı bilge bey tabiki doktorun uygun burunu yapması önemli ama benimde isteklerime cevap vericekmi diye merak ediyorum!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?