- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.221
helen öncel,kle geçmiş olsun canım zaten geçmiş umutmuşsun bile darısı başımıza.. kendini nasıl koruyup kolladığını öyle bi anlattın ki korktum kendimden daha ben 10 gün olmadan çok eğilip bükülüyorum umarım burnuma bi zarar gelmez( duramıyorumyerimde küçük temizlik bile yapıyprum bazen bulaşık makinesini çalıştırmak vs gibi( doldurmak dahl::):) bide çok esniyorum burun ucum düşer diye korkmaya başladımzaten çok kaldırmaışlar bi de düşerse direk deformasyon olur yani off korktum. buaradaburnunu merak ediyorumnasl görebilirm? kinem seni de merak ediyorum pazartesi görüşürüz belki. inş tanpon alınırken sorun çıkarmam ya
Arkadaşlar bugun 26.gün yeni fotograflar attım bakın isterseniz yüzümün şişligi gitti burnumda diger fotograflardki gibi şiş değil ama var hala şişlik yorumlarınızı bekliyorum...
canım ben doktora sadece çok küçük ve kalkık olmasını istemediğimi söyledim istediğim gibi de oldu yani( biraz daha küçük olsa fena olmazdı ama neyse :) insanoğlu doyumsuz) sen istediklerini söyle ama o san uygun olnı söyler bir ortak yargı oluşur ....
canım sormayı unuttum sen ilk ameliyatını bilge beye olmamıştın değil mi?
Kustinero sana sesleniyorum... Florida ben özel mesaja cevap veremiyorum mesaj sayım yetersiz bana arkadaşlık yollar mısın ?
arkadaşlar bilge bey ameliyatı açık teknikle mi yapıyor kapalı teknikle mi?
Canım benımde alcıdan sonra yamuk gorunuyrordu oylede kaldı(
merve gül acaba ilk 2 ay nasıl dikkat ettin kendine biraz anlatsana::)) ben pek duramıyorum da yerimde
şimdi bilge hoca ilk alçımı çıkardığında(değişmek için) burnumu aynadan bana gösterdi ve çok beğenmiştim dümdüzdü bide çok şişti ama ben beğenmiştim yine de .. ama 2. kere alçı çıktığında( tamamıyla çıktığında) hatta .çilekbende yanımdaydım tanışma fırsatımız olmuştu zoamna ynaya baktığımda burnum yamuk görünüyordu. yaa alçıdan çıkınca burnun yamuk olması norml mi korkuttu beni öyle kalmıycak inş ya? var mı aynı sorunu yaşayan benle?
nasıl öyle kaldı canım ya!! aaa bilge hocaya mıoldun? ne diyo peki çok mu bariz?
Evet cnm Bilge Bey'e oldum benimki şanssızlığım belki çünkü çok başarılı sonuçlarıda vardı sonrasında gelirsin düzeltiriz dedi bende risk etmedi iyi bir Dr araştırdım ona tekrarda amelıyat oldum şuan gayet güzel albümümden görebilirsin 1. ve 2. sonuçlarımı tatlım.
geçmiş olsun florida yayarın benim bandaj çıkcak umarım kalmaz yamuk ya zaten nefes problemim var bi de bu üzerine iyi olmaz ama doktor şimdi anlaşılmaz şekli ödem demişti hem eğri olsa birinci alçı çıktığında daeğri olurdu diyorum dümdüzdü 1.de. belki bitarafindi ödemin diğer taraf inmediği içinde öyle olabilir. 2. doktorun kim?
Evet cnm Bilge Bey'e oldum benimki şanssızlığım belki çünkü çok başarılı sonuçlarıda vardı sonrasında gelirsin düzeltiriz dedi bende risk etmedi iyi bir Dr araştırdım ona tekrarda amelıyat oldum şuan gayet güzel albümümden görebilirsin 1. ve 2. sonuçlarımı tatlım.
geçmiş olsun florida yayarın benim bandaj çıkcak umarım kalmaz yamuk ya zaten nefes problemim var bi de bu üzerine iyi olmaz ama doktor şimdi anlaşılmaz şekli ödem demişti hem eğri olsa birinci alçı çıktığında daeğri olurdu diyorum dümdüzdü 1.de. belki bitarafindi ödemin diğer taraf inmediği içinde öyle olabilir. 2. doktorun kim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?