Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

valla öyle yaa dikkat etmek gerekiyor canım inşallah bir pürüz çıkmaz :)

Arkadaşlar bugun 26.gün yeni fotograflar attım bakın isterseniz yüzümün şişligi gitti burnumda diger fotograflardki gibi şiş değil ama var hala şişlik yorumlarınızı bekliyorum...

Arkadaşlar bugun 26.gün yeni fotograflar attım bakın isterseniz yüzümün şişligi gitti burnumda diger fotograflardki gibi şiş değil ama var hala şişlik yorumlarınızı bekliyorum...

mervegul geçmiş olsun resimlerini göremiyorum albüm bölümünde de yoksun acaba nasıl bakabilirim 28 inde bende olucam ve fikir edinmek istiyorum yardımcı olursan sevinirim...

canım sormayı unuttum sen ilk ameliyatını bilge beye olmamıştın değil mi?

şimdi bilge hoca ilk alçımı çıkardığında(değişmek için) burnumu aynadan bana gösterdi ve çok beğenmiştim dümdüzdü bide çok şişti ama ben beğenmiştim yine de .. ama 2. kere alçı çıktığında( tamamıyla çıktığında) hatta .çilekbende yanımdaydım tanışma fırsatımız olmuştu zoamna ynaya baktığımda burnum yamuk görünüyordu. yaa alçıdan çıkınca burnun yamuk olması norml mi korkuttu beni öyle kalmıycak inş ya? var mı aynı sorunu yaşayan benle?

Kustinoro arkadaş olduk ama nerden yazışcaz ben bılmıyorum soracaklarınını herhangı bır albumumun altına yazarsan sana daha rahat yazarım olur mu?

aynı sorunu bende yaşadım ve öylede kaldı malesef.....burnum sola doğru eğri ve üst kısmında çıkıntı var...seninde öyle olacak diye bişey yok tabikide

nasıl öyle kaldı canım ya!! aaa bilge hocaya mıoldun? ne diyo peki çok mu bariz?

Evet cnm Bilge Bey'e oldum benimki şanssızlığım belki çünkü çok başarılı sonuçlarıda vardı sonrasında gelirsin düzeltiriz dedi bende risk etmedi iyi bir Dr araştırdım ona tekrarda amelıyat oldum şuan gayet güzel albümümden görebilirsin 1. ve 2. sonuçlarımı tatlım.

geçmiş olsun florida ya yarın benim bandaj çıkcak umarım kalmaz yamuk ya zaten nefes problemim var bi de bu üzerine iyi olmaz ama doktor şimdi anlaşılmaz şekli ödem demişti hem eğri olsa birinci alçı çıktığında daeğri olurdu diyorum dümdüzdü 1.de. belki bitarafindi ödemin diğer taraf inmediği içinde öyle olabilir.2. doktorun kim?

canım gecmiş olsun.yarın kurtuluyorsun. insallah ii olur.

Florida resimlerine baktım beni hayretlere düşürdün! inan sen söylemesen kesinlikle ameliyat olmuş bir buruna benzemiyordu bilge hocanın yaptığı. şok oldum gerçekten!....

CAnım inanıyorum cok guzel olacak senın burnun uzulme gonlunu ferah tut benım talıhsızlık baska bırsey degıl :) 2. Dr.Yusuf Can canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…