Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Rica etsem bilge beye ameliyat yaptirmak icin gerekli olanlari bana ozelden yazabiloir misiniz?
Ne kadara yaptirdiniz?nasil.oldu.ameliyat kac saat suurdu.
Ameliyattan sonra hastanede kalma suresi ne kadardir?
VE
Benim gibi disardan malatyaya gidip ameliyat olmak isteyenler nasil bi prosedur izledi lutfen bilgilendirir misiniz?

CAnım inanıyorum cok guzel olacak senın burnun uzulme gonlunu ferah tut benım talıhsızlık baska bırsey degıl :) 2. Dr.Yusuf Can canımcım

canım teşekürederim iyi dileklerin için:)) eğrilik ödemdenmiş neyseki... burnumun içi sızlıyor genelde bunlar normal şeyler heralde ne zaman normale döncek acaba. ?

tamam tatlımm. nasıl burnundan memnunmusn buarada ben beğend,im. şişliklerin azaldı mı benim burnumun içi yara ya. bugün 18 günü falan

buarada benim kesilen yerdeki iz hala çok belirgin iz kalcak diye korkuyorum.(18.gün) normal mi sizce benim bi kaç arkadaşa baktım ama onlaınki kaybolmuşnerdeyse benimle aynı gün amelyat olan.

tamam tatlımm. nasıl burnundan memnunmusn buarada ben beğend,im. şişliklerin azaldı mı benim burnumun içi yara ya. bugün 18 günü falan

sayılır diyelim çokta memnun değilim açıkcası..burnum sola doğru yamuldu ve gün geçtikçe dahada belirginleşiyor..bilge hoca tekrar ameliyat yapacağını söyledi bakalım...yara olması gayet normal daha çok yeni zamanla geçiyo sabır....

buarada benim kesilen yerdeki iz hala çok belirgin iz kalcak diye korkuyorum.(18.gün) normal mi sizce benim bi kaç arkadaşa baktım ama onlaınki kaybolmuşnerdeyse benimle aynı gün amelyat olan.

canım tabiki normal ..sende benim gibi çok acelecisin sanırım istiyoruz ki herşey hemen geçsin gitsin ama olmuyo zamanla geçecek sabır:))

canım tabiki normal ..sende benim gibi çok acelecisin sanırım istiyoruz ki herşey hemen geçsin gitsin ama olmuyo zamanla geçecek sabır:))

tamam tatlım:)) sürekli antibiyotikli krem kullanıyorum içine de dışına da :)) geçsin diye ya odeğild e benim sol taraf kapalı hala ve alerjimde var malese f hala derin nefese hasretim

geçmiş olsun canım ya ne kadar oldu ki senin amelyat, ne zman yamuklaşmaya başladı off ya allah kimseye yaşatmasın hakikaten memnun kalmayıp tekrar bıçak altına yatmak. ee şimdi sen tekrar para mı verceksin 750 milyon paralı oldu artık amelyat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…