- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.241
canım gecmiş olsun.yarın kurtuluyorsun. insallah ii olur.
saol canım . senin burnunda bşy kalmadı dimi bandaj falan ohh kurtuldunn:)) bend e yarın kurtulcam ama korkuyorum yamuksadiyesen yarın hastanede olmuycan mı?(29 haziran yani)
canım cıktımı bandajlar? umarım bır sorun yoktur. ben dun yanı 28 gıttım.
çıktı bandajlar canım. diğer pazar gidcem bi de. masaj yapmadı doktor ödem var diye çok şükür bi yamukluk yok:))ama burnumun ucu papates gibi yüzüm biş tuhaf:)) send e iyimisn?
CAnım inanıyorum cok guzel olacak senın burnun uzulme gonlunu ferah tut benım talıhsızlık baska bırsey degıl :) 2. Dr.Yusuf Can canımcım
canım sormayı unuttum sen ilk ameliyatını bilge beye olmamıştın değil mi?
canım teşekürederim iyi dileklerin için:)) eğrilik ödemdenmiş neyseki... burnumun içi sızlıyor genelde bunlar normal şeyler heralde ne zaman normale döncek acaba. ?
sehervakitiile senın sıslıkler ındımı canım?
kızzz...resim eklesenize ne bekliyonuz bide biz görelim burnuşunu....
şiş daha yaaa( hem resim eklemekiçin ne makina var ne telefon , usb girişi falan hiç anlamıyorum . malesef eski bi makinam vardı onunda kabloları kayıp ama bulursam eklerim söz canım:))
tamam tatlımm. nasıl burnundan memnunmusn buarada ben beğend,im. şişliklerin azaldı mı benim burnumun içi yara ya. bugün 18 günü falan
tamam tatlımm. nasıl burnundan memnunmusn buarada ben beğend,im. şişliklerin azaldı mı benim burnumun içi yara ya. bugün 18 günü falan
buarada benim kesilen yerdeki iz hala çok belirgin iz kalcak diye korkuyorum.(18.gün) normal mi sizce benim bi kaç arkadaşa baktım ama onlaınki kaybolmuşnerdeyse benimle aynı gün amelyat olan.
canım tabiki normal ..sende benim gibi çok acelecisin sanırım istiyoruz ki herşey hemen geçsin gitsin ama olmuyo zamanla geçecek sabır:))
Kızlar konuk evi nasıl ya aranızda orada kalan var mı????
sayılır diyelim çokta memnun değilim açıkcası..burnum sola doğru yamuldu ve gün geçtikçe dahada belirginleşiyor..bilge hoca tekrar ameliyat yapacağını söyledi bakalım...yara olması gayet normal daha çok yeni zamanla geçiyo sabır....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?