- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.261
geçmiş olsun canım yane kadar oldu ki senin amelyat, ne zman yamuklaşmaya başladı off ya allah kimseye yaşatmasın hakikaten memnun kalmayıp tekrar bıçak altına yatmak. ee şimdi sen tekrar para mı verceksin 750 milyon paralı oldu artık amelyat.
4.ay bitti..ilk zamanlarda bişey yoktu sonradan çıktı 3.aydan sonra yani ben fark etmiştim kontrole gittiğimde bilge hoca hemen fark etti burnun sola doğru eğilmiş dedi ve güzelce bi masaj yaptı o anda düzeldi ama tekrardan eski şeklini alıyor 15 gün sonra tekrar gittiğimde düzelmemiş dedi senesi dolunca tekrar yapacam dedi bakalım artık..ben para ödememiştim ama 2.sinde alırmı bilmiyorum..
4.ay bitti..ilk zamanlarda bişey yoktu sonradan çıktı 3.aydan sonra yani ben fark etmiştim kontrole gittiğimde bilge hoca hemen fark etti burnun sola doğru eğilmiş dedi ve güzelce bi masaj yaptı o anda düzeldi ama tekrardan eski şeklini alıyor 15 gün sonra tekrar gittiğimde düzelmemiş dedi senesi dolunca tekrar yapacam dedi bakalım artık..ben para ödememiştim ama 2.sinde alırmı bilmiyorum..
hayırlı olsun canım kurtulmussun :)dün 12de ameliyat oldum. şimdi burnum ağrıyo kızlar. anormal mi bu durum? sağa sola yatmamak hep sırtüstü yatmak gerekiyormuş gece farketmeden yan dönersem nolucak :S
Canım o yamukluk emin ol ilk alçıdan çıktığında vardır masajla falan da düzelmiyor .peki ameliyattan önce böyle bir sıkıntın var mıydı?
dün 12de ameliyat oldum. şimdi burnum ağrıyo kızlar. anormal mi bu durum? sağa sola yatmamak hep sırtüstü yatmak gerekiyormuş gece farketmeden yan dönersem nolucak :S
kızlar çok sağolun bir kaç sorum daha var. yarın öğleden sonra bez tamponlarım çıkarılacak. pazartesi alçım değiştirilecek. peki en son alçı çıkarma işlemi ne zaman olur? ayın 18ine dönüş biletim var çünkü. bir de alçı çıktıktan sonra yine bir bandajla devam ediyor muyuz? ameliyatı 3ünde oldum dönüş yolunda burnumda garip bir şeyle insanları korkutmak istemiyorum
bir de şu serum sıkma işini siz nasıl yaptınız anlatır mısınız lütfen?
canım geçmiş olsun hadi atlattın:))ağrıması normal canım canını sıkma. evet sırt üstü yatcaksın benim içind e zor oldu yada vücudunu çevir başın yine dik dursun:)) gerçi benim bgün 21. günüm arada dönüyorum sağa sola ama uzun süre değil en fazla 3 4 dkk sonra y,ne sırt üstü yatıyorum. benim de merak ettiğim bşy var amelyat olan arkadaşlar benim 21. günüm olmasına rağmen dikiş izim hala belirgin bayağı kimisininki kalmamış iz kalırmı diye endişeliyim.
sürekli yazıyorum ama çok telaşlı bir insanım kızlar ya
sehervakti ve kinem1 siz önceki sayfalarda konuşmuşsunuz et var içinde diye sanırım bende de sağ tarafta var bugün bejler çıktı akşam farkettim. acaba mikrop mu kaptı? bir de bezler çıkınca az da olsa nefes alabildiğinizi söylemişsiniz bende hiç nefes yok? üstelik ben ameliyatı olmadan önce nefes problemim de yoktu. sorun ne acaba ve sizin şu anki durumunuz ne? yarın haftasonu olmasa sabah hemen hastaneye giderim ama pazartesiye kadar beklemek zorundayım. nolur cevaap
evet mukoz dan. :) hıc sorma aynen bendede sureklı bır akıntı var. kulak cubugunu burnunun ıcıne sok temızle cunku kuruyunca kalıcı olabılıyormus.kinem1 temizlemek dediğin neyden temizlemek? mukozadan mı? çünkü bende de devamlı akıntı oluyor. bu yaşımdan sonra sümüklü çocuklara döndüm
şu 1 hafta geçse de alçılardan kurtulsam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?