Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

4.ay bitti..ilk zamanlarda bişey yoktu sonradan çıktı 3.aydan sonra yani ben fark etmiştim kontrole gittiğimde bilge hoca hemen fark etti burnun sola doğru eğilmiş dedi ve güzelce bi masaj yaptı o anda düzeldi ama tekrardan eski şeklini alıyor 15 gün sonra tekrar gittiğimde düzelmemiş dedi senesi dolunca tekrar yapacam dedi bakalım artık..ben para ödememiştim ama 2.sinde alırmı bilmiyorum..

allah yardımcın olsun canım ya... inş revizyon daha hayırlı gelir... bende de alerji va burnum tıkalı sol tarafım amelyattan önceki gibi kapalı görünüyor sabırla bekliyoruım ödem falan inmsinde ona göre kedin emin olayım diye ama kşmsenin benimkine benzer sorunu yok pek rahat nefes alıyolar yani. bende burun eti sorunu var bide alerji speriyini kullandım dün ( 20gün) başladım spreye yani doktora da sormadım ama inş bşy olmaz. napim nefes alamıyorum

Canım o yamukluk emin ol ilk alçıdan çıktığında vardır masajla falan da düzelmiyor .peki ameliyattan önce böyle bir sıkıntın var mıydı?

dün 12de ameliyat oldum. şimdi burnum ağrıyo kızlar. anormal mi bu durum? sağa sola yatmamak hep sırtüstü yatmak gerekiyormuş gece farketmeden yan dönersem nolucak :S

Canım o yamukluk emin ol ilk alçıdan çıktığında vardır masajla falan da düzelmiyor .peki ameliyattan önce böyle bir sıkıntın var mıydı?

ameliyattan önce bi yamukluk yoktu evet burnum kemerliydi fakat sola doğru eğrilik yoktu...aynen masajla falan düzelmiyor..amannn ilk zamanlarda çok takıyodumda şimdi alıştım napim başa gelen çekiliyo işte...

dün 12de ameliyat oldum. şimdi burnum ağrıyo kızlar. anormal mi bu durum? sağa sola yatmamak hep sırtüstü yatmak gerekiyormuş gece farketmeden yan dönersem nolucak :S

canım geçmiş olsun hadi atlattın:))ağrıması normal canım canını sıkma. evet sırt üstü yatcaksın benim içind e zor oldu yada vücudunu çevir başın yine dik dursun:)) gerçi benim bgün 21. günüm arada dönüyorum sağa sola ama uzun süre değil en fazla 3 4 dkk sonra y,ne sırt üstü yatıyorum. benim de merak ettiğim bşy var amelyat olan arkadaşlar benim 21. günüm olmasına rağmen dikiş izim hala belirgin bayağı kimisininki kalmamış iz kalırmı diye endişeliyim.

Bilge beye ameliyat olacak arkadaşlara yardım olmak için yazıyorum ameliyat olalı 5 gün geçti ve bugün alçım değişti şiş olmasına rağmen o kadar çok beğendim ki burnumu şişler inerse nasıl olur düşünemiyorum bile...bilge bey çok sabırlı anlayışlı bir doktor sizi çok iyi dinliyor ama tabi ki son karar kendi bilgi ve tecrübelerine kalıyor...benim tam istediğim bir burun oldu o yüzden çok mutluyum..bilge beyi burada yorumları okuyarak ameliyat oldum bu sitede olacak arkadaşlara çok yardımcı olduğuna eminim...inşallah bir sorun olmaz ve hep böyle iyi gider salı günü tamamen kurtulacağım alçıdan ve tampondan ..olacak arkadaşlara bilge beyi şiddetle tavsiye ediyorum bir çok özelde burun yapan doktorlara lütfen özenmeyin marifet ünde değil yada çok para verince kesin güzel burun yapılır diye düşünmeyin bilgi birikim kabiliyet her şeyden önce gelir bilge beyde buna en iyi örnektir....

kızlar çok sağolun bir kaç sorum daha var. yarın öğleden sonra bez tamponlarım çıkarılacak. pazartesi alçım değiştirilecek. peki en son alçı çıkarma işlemi ne zaman olur? ayın 18ine dönüş biletim var çünkü. bir de alçı çıktıktan sonra yine bir bandajla devam ediyor muyuz? ameliyatı 3ünde oldum dönüş yolunda burnumda garip bir şeyle insanları korkutmak istemiyorum

bir de şu serum sıkma işini siz nasıl yaptınız anlatır mısınız lütfen?

CANIM öndeki bez tamponların alınıyor bir gün sonra alçın değişiyor ve dikişin bir kısmı alınıyor 5yada 6 gün sonra tamamen alçı ve arkadaki tamponlarında kurtuuyorsun sadece ınce bir bant taılıyo en son işlem olarak..o verdiği serumu sık sık yap ki tamponların alındığında ağrımasın ben çok yaptım acımadı kendim çok rahat yatarak ayna elimde sıkıyorum sürekli sonra verdiği kremi sürüyorum öyle gidiyor merak etme herşey iyi olur...

yok canım geçer o iz ya ben krem sürmüştüm doktorun yazdığı bir krem var ya onu sürdüm şimdi izden eser yok dert etme yani...

benim cuma alınacak bez tamponlar ertesi gün plastik cerrahi açık olmaz heralde pazartesi alçı değişir. keşke bir an önce şu alçı muhabbeti bitse de masaj falan nasıl yapılıyor öğrensem. 18inde döneceğim için korkuyorum doktorlar görüşmeden nasıl burnun şeklini muhafaza ederim diye...
bende doğru dürüst morluk-şişlik olmadı umarım yamukluk-düşüklük de olmaz. çok korkuyorum işin sonunda pişman olmaktan. biz randevuyu ocakta falan almıştık nerdeyse 6 aydır düşündüm kesin kararımı vermişimdir diye düşünüyordum ama ameliyat olduğum gece keşke olmasaydım diye de aklımdan geçti:26:

kızlar 1 yıl oldu ameliyat olalı yeni fotoğraf ekledim ameliyat öncesi görmek isteyenler ve özelden mesaj atan arkadaşlar için umarım faydalı olur :)

sürekli yazıyorum ama çok telaşlı bir insanım kızlar ya
sehervakti ve kinem1 siz önceki sayfalarda konuşmuşsunuz et var içinde diye sanırım bende de sağ tarafta var bugün bejler çıktı akşam farkettim. acaba mikrop mu kaptı? bir de bezler çıkınca az da olsa nefes alabildiğinizi söylemişsiniz bende hiç nefes yok? üstelik ben ameliyatı olmadan önce nefes problemim de yoktu. sorun ne acaba ve sizin şu anki durumunuz ne? yarın haftasonu olmasa sabah hemen hastaneye giderim ama pazartesiye kadar beklemek zorundayım. nolur cevaap

telaş yapma canım. o doku normalmıs ben sordum hocaya. mikrop kapmayla alakası yok. zamanla doku kendını toplayacakmıs. bende tampon cıkanda bırazcık nefes alabılmıstım . sımdı hersey cıktı bende. burnumun ıcını temızledıgım surece rahat nefes alıyorum ama hergun temızlemem gerekıyor rahat nefes için.

kızlar bana yardımcı olun ankara maltya antep maraş izmir hepsi uyar ama yeterki adam gbi bi dr olsun sorun yaşamk istemiyorum çok problemli bi burnum yok zaten ben taktım işte yüzüme göre geniş vede burun ucu top gbi..kanatların daralması lazım bi dr a gttim oda dediki burun ucuna destek yaparız kanatları yukarı toplar ama ne bilim benim pek aklıma yatmadı okul başlamdan halletmem lazım nası olcak bilemiyorum

kinem1 temizlemek dediğin neyden temizlemek? mukozadan mı? çünkü bende de devamlı akıntı oluyor. bu yaşımdan sonra sümüklü çocuklara döndüm
şu 1 hafta geçse de alçılardan kurtulsam yaa

kinem1 temizlemek dediğin neyden temizlemek? mukozadan mı? çünkü bende de devamlı akıntı oluyor. bu yaşımdan sonra sümüklü çocuklara döndüm
şu 1 hafta geçse de alçılardan kurtulsam yaa
evet mukoz dan. :) hıc sorma aynen bendede sureklı bır akıntı var. kulak cubugunu burnunun ıcıne sok temızle cunku kuruyunca kalıcı olabılıyormus.

canım ciddi misin? doktor mu söyledi temizleyin diye? biz de aksine mikrop kapmasın diye çok ellemiyorduk. doktor öyle dediyse biz de temizleyelim.
peki burnunu çekmek ya da hafif hafif sümkürmek gibi şeyler yapıyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…