Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

evet doktor soyledi. kurutma ıcerıde dedı. sıvı sık yumusasın sonra temızle dedi. evet burun cekmeyı yapıyorum. ama sumkurmek cok ama cok az .

çok sağol canım ya ben de öyle yapıcam o zaman. biz şimdi bir hemşire tanıdığımızın yanında kalıyoruz malatyada o da burnunu çek arada temizlensin demişti ama ben emin olamamıştım. çok zor geliyor bana çekmek. hafif sümkürmek daha kolay gibi ama yapıcam artık napalım.

cekmenın yanında kulak temızleme copu var ya onu da burnun icine sokup yavas yavas dondererek temızle . cok daha ıyı temızlenıyor.

ya kızlar beni hiç kaale almıyorsunuz.Bize yöneltilen bu 750 tl de sigortanın yararı varmı sigortasız gitsek daha fazla fiyatmı öderim ve sigortalı olsam bir ihtimal ücretsiz yapma ihtimalim varmı.? Birde hemen yarın randevu alsam kaç gün sonra ameliyat tarihi alabilirim?

ağustos sonuna kadar falan çok yoğun yer yok sanırım. 756 tl mutlaka ödemek zorundasın hiçbir şekilde ücretsiz yapamıyorlar canım.

on gün oldu ameliyatım olalı evet bende 756tl ödedim başka yolu yok zaten parasız olmuyor artık...yarın alçım çıkıcak çok heycanlıyım gelişmeleri yine yazarım kızlar size...

canım eğer uçak yolculuğu yapacaksan ve doktor bandajları çıkarmanı istemezse kesinlikle doktordan uçabiir raporu almalısın. yoksa sıkıntı yaşarsın. ama yüksek ihtimal bütün bandajlarından kurtulmuş bir şekilde gönderir seni bilge bey. ben sterimar deniz suyu burun spreyi alıştım eczaneden ilk zamanlar çok işime yaradı. tavsiye ederim...

ya ben amelıyat olalı 6 gun oldu bugun gördüm cok uzuldum ucu cok şıştı lütfen dogru soyleyın bu sıs ınecek mı cunku dıger kısmlar ınce oldugu ıcın komık duruyo

Canim benim de pazartessi alcim degisti ve burnum kesinlikle berbat gozukuyodu. Sanki bostan patatesi var suratimin ortasinda :d. Yamukluk var diye de baya israr ettim billge beye ama o olmadigini bi tarafin odeminin daha cok indigini soyledi. Umarim gercekten oyledir. Persembe gunu 2. Aldim da cikicak tamponlarim da. Buyuk ihtimalle hala patates kivaminda olur. Napalim dayanicaz bi sure. Yamuk ya da ucu dusuk olmasin da ben beklemeye raziyim. Odem atici caylardan ic maydanoz ye bol bol su ic ki sislerin cabuk insin )

Matmazel sagol anneme soyledim deniz suyu spreyinden alicak. Ucak konusunu da bilge bey soylemisti zaten ama sali gunune sargilar dahil her sey cikkmis olucak diye hesapladik. Ben senin fotograflarini hatirliyorum alci degisirken hic oylle patates burun halin yoktu ne kadar sanslisin ya.

ya luten ıkıncıalcıdan sonra yaz merak edıorm bnm dıer kıısmlar sıs deıl burnumun ucu cok sıs o korkuttu benı acaba orantısız mı oldu dıye bı de sankı bole bı kavıslı gordum burnumu

ya ben amelıyat olalı 6 gun oldu bugun gördüm cok uzuldum ucu cok şıştı lütfen dogru soyleyın bu sıs ınecek mı cunku dıger kısmlar ınce oldugu ıcın komık duruyo

ameliyat olalı 6 gün olmuş sanki 1-2 ay geçmiş gibi sızlanıyorsun! bu forumu yeterince okursan endişenin ne kadar yersiz olduğunu anlarsın. burnunda yapılan işlemlerle alakalı olarak tabi ki de orantısız ödemler oluşacak. bu çok normal. benim burnum çok şişmedi ama tek taraflı ödem olduğundan acayip yamuk görünüyordu. hatta neredeyse 6. aya kadar gören herkes burnun yamulmuş diyordu. ama şimdi düzeldi çok şükür. sabırlı olun biraz yahu! biz taştan heykel değiliz ki canlı bir organın içini açıp oynamalar yapılıyor tabi ki bu tarz ödemler şişkinlikler çok normal. telaşa gerek yok canım..

İnsallah gecer ya insanin yuzuyle ilgili bisey olunca panik olmamisi elde degil bi dr gozun alisma sureci var tabi.zaten ben bu sayfa sayesinde bilge beyi tercih ettim ameliyat ile ilgili herseyi ona biraktim sadece dogal olsun dedim insallah sizler gibi sonuctan memnun kalirim ilginiz icim tesekkurlerr...

İnsallah gecer ya insanin yuzuyle ilgili bisey olunca panik olmamisi elde degil bi dr gozun alisma sureci var tabi.zaten ben bu sayfa sayesinde bilge beyi tercih ettim ameliyat ile ilgili herseyi ona biraktim sadece dogal olsun dedim insallah sizler gibi sonuctan memnun kalirim ilginiz icim tesekkurlerr...

Canim ikinci allci cikti bugun bandajj takildi. Hala sis ama ilk alcidaki gibi koorkutucu seviyede degil. Aynaya bakabildim en azindan. Ucu ama hala top gibi o topluk gidicek zaten bilge bey burnumun ucuna dookundugunda sis oldugunu hissedebiliyorum zonkluyor sanki :d

Matmazel sana da sunu sormak istiyorum sendeki yamukluk neyden kaynaklaniyordu? Benim sol tarafta tam kanadin baslama noktasinin odemi daha cabuk inmis sanirim o yuzden orasi cokuk gibi gorunuyor ve bu da yamuk gosteriyor. Masu ilk acidan sonra yamuksa yamuk kalir demisti o yuzden tedirgin oluyorum :/

matmazele sormuşsun ama ben merak ettim önceden yamukluk ile ilgili bir sıkıntın var mıydı eğer yoksa sendeki yamukluğun sebebi ödem olabilir. ödemin dengesiz şekilde dağılımıdır hiiiiç sıkma canını sabret azıcık şişler öyle güzel gidecek ki sen bile inanamayacaksın bugün ablam kontrole gelmişti erkek kardeşim ameliyat olu onun ilk alçı değişimi için gitmişlerdi aynı zamanda ablamda yıllık kontrole gitti (biz ablamla aynı gün ameliyat olmuştuk) doktor bile ablamı görünce inanamamış şişlerin çok güzel inmiş ben bu kadarının beklemiyordum falan demiş.Halbuki Bilge bey ablama zor bir ameliyattı seninki, şişlerin inmesi zaman alır sabretmelisin demişti o yüzden tecrübe ile sabittir :) inşallah gönlünce olur canım ....

Son düzenleme:

canım herkesinki bir olmaz tabi o benim şanssızlığım oldu benim 4.5 ay oldu hiç düzelme yok herkeste aynı şeyi söylüyo bilge hoca bile....kafanı takma yani seninki iyi olur inş..

Cevaplariniz icin sagolun kizlar. Benim daha onceden bir yamukluk yoktu burnumda aslinda burnum zaten ufakti sadece ucu dusuktu biraz onu kaldirttim cok az da torpuleme yapildi. Bisi daha sorim. Doktorun yapistirdigi bandajlar sicaktan heralde hemen cikiyolar ben de geri yapistiriyorum. Bu sorunu yasayan var miydi? Napmaliyimm?

kızlar ameliyat olalı 7 aydan fazla oldu ama herkes bana hastamısın, gripmisin diyor özellikle tel.ile konuşurken bunu duyuyorum normalmi bilmorum ama az zaman geçmedi yane ameliyatın üzerinden anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…