- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.281
canım ciddi misin? doktor mu söyledi temizleyin diye? biz de aksine mikrop kapmasın diye çok ellemiyorduk. doktor öyle dediyse biz de temizleyelim.
peki burnunu çekmek ya da hafif hafif sümkürmek gibi şeyler yapıyor musun?
çok sağol canım ya ben de öyle yapıcam o zaman. biz şimdi bir hemşire tanıdığımızın yanında kalıyoruz malatyada o da burnunu çek arada temizlensin demişti ama ben emin olamamıştım. çok zor geliyor bana çekmek. hafif sümkürmek daha kolay gibi ama yapıcam artık napalım.
kızlar çok sağolun bir kaç sorum daha var. yarın öğleden sonra bez tamponlarım çıkarılacak. pazartesi alçım değiştirilecek. peki en son alçı çıkarma işlemi ne zaman olur? ayın 18ine dönüş biletim var çünkü. bir de alçı çıktıktan sonra yine bir bandajla devam ediyor muyuz? ameliyatı 3ünde oldum dönüş yolunda burnumda garip bir şeyle insanları korkutmak istemiyorum
bir de şu serum sıkma işini siz nasıl yaptınız anlatır mısınız lütfen?
ya ben amelıyat olalı 6 gun oldu bugun gördüm cok uzuldum ucu cok şıştı lütfen dogru soyleyın bu sıs ınecek mı cunku dıger kısmlar ınce oldugu ıcın komık duruyo
Canim ikinci allci cikti bugun bandajj takildi. Hala sis ama ilk alcidaki gibi koorkutucu seviyede degil. Aynaya bakabildim en azindan. Ucu ama hala top gibi o topluk gidicek zaten bilge bey burnumun ucuna dookundugunda sis oldugunu hissedebiliyorum zonkluyor sanki :d
Matmazel sana da sunu sormak istiyorum sendeki yamukluk neyden kaynaklaniyordu? Benim sol tarafta tam kanadin baslama noktasinin odemi daha cabuk inmis sanirim o yuzden orasi cokuk gibi gorunuyor ve bu da yamuk gosteriyor. Masu ilk acidan sonra yamuksa yamuk kalir demisti o yuzden tedirgin oluyorum :/
Canim ikinci allci cikti bugun bandajj takildi. Hala sis ama ilk alcidaki gibi koorkutucu seviyede degil. Aynaya bakabildim en azindan. Ucu ama hala top gibi o topluk gidicek zaten bilge bey burnumun ucuna dookundugunda sis oldugunu hissedebiliyorum zonkluyor sanki :d
Matmazel sana da sunu sormak istiyorum sendeki yamukluk neyden kaynaklaniyordu? Benim sol tarafta tam kanadin baslama noktasinin odemi daha cabuk inmis sanirim o yuzden orasi cokuk gibi gorunuyor ve bu da yamuk gosteriyor. Masu ilk acidan sonra yamuksa yamuk kalir demisti o yuzden tedirgin oluyorum :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?