- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.301
Bugun sargim herseyim cikti ama burnumun ucu cok kirli nasil temizleyebilirim acaba?
Ilk uc ayin sonunda burnun sekli ciddi anlamda degisiyor mu acaba? Bu arada sagol kinem11
Arkadaşlar, bir süredir yoğunluktan forumu ziyaret edemedim. Yoklugumda paylaşılanları okudum şimdi :) yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, olacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin diyorum.
Sehervaktiile de kontrollerimiz sırasında tanışma şansımız oldu. Burnum güzel canım, ayrıca tampon çıktıgında da ben hiç bir yamukluk görememiştim, sen ne ara gördün :)) o şişlikler de inince göreceksin çok güzel olacak.
Sevgiler hepinize :))
çilekben ben de burnumla ilgili sorun yaşıyorum, Bilge beye ameliyat olmuşsun sonucunu merak ettim açıkçası malum doktora güven çok önemli bu konuda, ama malesef fotoğraflarını göremiyorum
ya benım tam yırmı gün oldu ve yamuk duruyo sanki bunun yanı sıra hiç beğenmedim psikolojım alt ust değişme ihtimali varmı ne olur cevap yazın
fotograf paylaşmayı beceremiyorum yoksa paylaşacam yok söylemedim yarın kontrole gıdınce soylıcem bikge beye yan profil idare eder ama önden vahşet:seni resimlerin var mı helen
inan çok mutlu olurum.ya sana bir şey sorucam canım zamanla değişiyıomu şekli.yani güzelleşir diye bekliyeyim mi:)
sağol inan beni çok mutlu ettin evet gördümşimdi resimlerinii çok beğendim sağlıkla kullan minik burnuşunu:)bu arada ben çok hapşırıyorum zararı varmı elli soru sordum kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?