Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Arkadaşlar, bir süredir yoğunluktan forumu ziyaret edemedim. Yoklugumda paylaşılanları okudum şimdi :) yeni ameliyat olanlara geçmiş olsun, olacak arkadaşlara da Allah kolaylık versin diyorum.
Sehervaktiile de kontrollerimiz sırasında tanışma şansımız oldu. Burnum güzel canım, ayrıca tampon çıktıgında da ben hiç bir yamukluk görememiştim, sen ne ara gördün :)) o şişlikler de inince göreceksin çok güzel olacak.
Sevgiler hepinize :))

Son düzenleme:
çilekben ben de burnumla ilgili sorun yaşıyorum, Bilge beye ameliyat olmuşsun sonucunu merak ettim açıkçası malum doktora güven çok önemli bu konuda, ama malesef fotoğraflarını göremiyorum

Sehervaktiile canım sana ''burnun çok guzel'' diyecegım yerde, ''burnum cok güzel'' demişim :)) Canım burnunla ilgili yamukluktan bahsetmişsin de önceki sayfalarda ona istinaen yazmıştım...Gerçi daha sonra ödeminin indiğini ve yamukluğun kalmadığını yazmışsın, sevindim canım, zira ben tamponlarının ilk çıktığı gün de gayet düzgün bir burun görmüştüm. İnşallah şimdi daha iyisindir

çilekben ben de burnumla ilgili sorun yaşıyorum, Bilge beye ameliyat olmuşsun sonucunu merak ettim açıkçası malum doktora güven çok önemli bu konuda, ama malesef fotoğraflarını göremiyorum

Canım,
mesaj kotanla ilgili bir sorun var sanırım, kotayı doldurunca benim ve buradaki diğer arkadaşların da fotograflarını görebilirsin. Ben bu forumda benden daha önce ameliyat olan, azrain, matmazell..vs. arkadaşlarımın tecrübe ve tavsiyelerinden yararlanarak, Bilge Bey' i buldum. İzmir' liyim aslında, İzmir' de de görüştüğüm doktorlar olmuştu ama bana Bilge Bey güven verdi. Sözleriyle ikna ederek değil, duruşuyla, hastayla arasında kurdugu kontakt ve işine profesyonel ve idealist yaklaşımıyla. Ameliyatına karar vermeden önce bizzat görüşürsen haklı olduğumu anlayacaksın. Ben görüşmeden 3 gün sonra ameliyat oldum örneğin :)

ya benım tam yırmı gün oldu ve yamuk duruyo sanki bunun yanı sıra hiç beğenmedim psikolojım alt ust değişme ihtimali varmı ne olur cevap yazın

ya benım tam yırmı gün oldu ve yamuk duruyo sanki bunun yanı sıra hiç beğenmedim psikolojım alt ust değişme ihtimali varmı ne olur cevap yazın

peki Bilge beye söyledin mi burnum yamuk duruyor falan diye...canım alçı çıktıktan sonra yamuk görünüyor ödemlerden dolayı sonra düzelir fotoğraf paylaşsan yardımcı olabiliriz

fotograf paylaşmayı beceremiyorum yoksa paylaşacam yok söylemedim yarın kontrole gıdınce soylıcem bikge beye yan profil idare eder ama önden vahşet:seni resimlerin var mı helen

fotograf paylaşmayı beceremiyorum yoksa paylaşacam yok söylemedim yarın kontrole gıdınce soylıcem bikge beye yan profil idare eder ama önden vahşet:seni resimlerin var mı helen

kaldırdım canım benim 1 yıldan fazla oldu bende de azıcık vardı ama düzeldi ya dur fotoğraf ekleyeyim

canım benim de 15 gün oldu. bende de çok hafif yamukluk var ama ödemden olduğunu düşünüyorum. çok üzülme çünkü benim ilk alçı çıkınca çok çok kötüydü. bildiğin kemik başka tarafa burun ucu başka tarafa bakıyordu. ama masajla, ödemlerin inmesiyle düzeldi. bana da şu anki burnum büyük görünüyor ama umuyorum ki ödemler inicek. çünkü bilge beye özellikle belirtmiştim burnumun ucu top ve onu istemiyorum topluk gitsin diye. o da tamam dedi ve ameliyattan sonra yaptıklarını açıklarken de ucundaki topluğu aldığını söyledi. oysa şu an top görünüyor. demek ki şişler inince şeyli epey değişecek.
burnunu beğenmiyorsun ama şu anki halini beğenmiyorsun. bilge beye tam olarak ne işlemler yaptığını sordun mu? ona göre karar ver. bana bilge bey bir kaç kere ameliyatta burnumun çok güzel olduğunu söyledi ben de buna güvenerek şimdi kusurlu bulsam bile telaşlanmıyorum. öptüm.

sağol inan beni çok mutlu ettin evet gördümşimdi resimlerinii çok beğendim sağlıkla kullan minik burnuşunu:)bu arada ben çok hapşırıyorum zararı varmı elli soru sordum kusura bakma

sağol inan beni çok mutlu ettin evet gördümşimdi resimlerinii çok beğendim sağlıkla kullan minik burnuşunu:)bu arada ben çok hapşırıyorum zararı varmı elli soru sordum kusura bakma

canım bende çok hapşırıyordum doktor bana hapşırmamak için ilaç yazmıştı onu kullandım sana da yazmıştır...ha burnumu beğenmene çok sevindim canım eminim seninki de çok güzeldir

enteresan yorumların için çok teşekkür ederim bilge beye burnumu hiç beğenmediğimi söyledim o da ısrarla çok güzel oldu beklediğimnden daha güzel falan dedi off ne billeyim daha güzel ve istediğimiz burunlara kavuşmak dileğiyle

Kizlar bu sisler ne zaman inecek? 17 gun oldu ama ucu tostop. Acaba boyle kalir mi? Ilk 3 ayda burnun sekli cok degisiyor mu soyler misiniz?

benımde ucu aynı şekide 22 gün oldu benimde ama eskiye oranla şişleri indi biraz uçta var.ne bileyim şiş hali daha bi güzeldi şimdi sanki uzadı gibi offff off ne bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…