Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

evet aynı şekilde hissediyorum. sanki burnum gittikçe daha kusurlu görünüyor. daha 2 gün önce seni teskin etmeye çalışıyordum ama şimdi ben telaşlandım baya :d

lütfeenn biri cevap yazsın bana kafayı yiyicem şişler indikçe burnum iğrenç burun deliklerim kocaman ve önünde palyaço topu var gibi dışarı çıkınca herkes burnuma bakıyo bi de şişi indikçe uzadı daha bi güzeldi bu ne yaaa

Canım, bu forumun başından sonuna kadar ameliyat olan tecrübeli arkadaşlar hep aynı şeyi söyleyip duruyor. Sanırım artık o yuzden ınsanlar, bu tarz yakınmalara aynı cevabı vermekten yoruldu :) Ameliyatımın üzerinden neredeyse 5 ay geçti, bu süre zarfında da burnum hergün biraz daha değişti. Lutfen tecrübeli arkadaşların defalarca yaptığı ''sabır'' yorumlarından biraz yararlanın, zor biliyorum ama gün geçtikçe daha güzel olduğunu görüp, rahatlayacaksınız....

albüm ekledim kızlar. bakıp yorum bırakın, fikrinizi söyleyin lütfen.
fotoğraflarda çok bakımsızım ama kusura bakmayın artık. telaşla hemen bulduğum fotoğrafı koydum.

fotoğraflarda çok bakımsızım ama kusura bakmayın artık. telaşla hemen bulduğum fotoğrafı koydum.

resimlerine baktım canım gayet başarılı bir operasyon geçirmişsin ödemlerden kurtulunca çok güzel bir burnuşa kavuşacaksın inşallah. sevgiler....

Canım, resımlerine baktım. Yuzune yakısan doğal, kücük, hafif kavisli bir burun olmuş. Çok begendim, sen de cok güzelsin zaten. Nazar değmesin sana da burnuşuna da :))
Opuldun

matmazelll ve cilekben ikinize ve yorum yazan bütün arkadaşlara da çok teşekkür ederim. bana inanılmaz moral oldunuz. inşallah çevremdeki herkes de burnumu sizin gördüğünüz gibi görür

Merhaba arkadaslar,
Siteyi henuz nasil kullanacagimi bilmiyorum. Ben ogretmenim ve onumuzdeki subat tatilinde burun ameliyati olmayi dusunuyorum. Bu kisa surede ameliyat oldugumda 2 hafta icerisinde morluklar tamamen geciyor mu? Onumuzdeki haftalarda doktorlarla gidip yuzyuze gorusecegim. Simdi internetten biraz doktorlar hakkinda on arastirma yapiyorum. Bazi albumlere bakmak istedim ama site buna izin vermiyor.

İki haftada morluklar geçiyor. Ben de iki hafta sonra işe başladım. Burunda şişlik oluyor ama zaten onun ınmesı uzun zaman alıyor. Mesaj kotanı doldurduktan ve bakmak ıstediğin albumun sahibi senin arkadaşlık talebini olumlu yanıtladıktan sonra albumlere bakabilirsin, Kolaylıklar diliyorum...

Arkadaşlar aramızda yaptıran olabilir düşüncesiyle soruyorum;

Vücudumun bir çok bölgesine lazer epilasyon yaptırıyorum. Bıyık bölgesine de yaptırmak istiyorum. Ameliyatımın 5. ayındayım. Bir zararı olur mu acaba, neticede bıyıklara atış yapılırken, burnumun dikiş olan alt bölgesi etkilenebilir. Bilgi ve tecrübesi olan arkadaş var mı??

merhaba bu sıteye gırmeyelı 3,5 ay oldu amelıyat oldum ıl duısından geldım bılge beye amelıyat olmak ıcın aılemde malatyada oturuyo cunku doktorun elıne saglık guzel burnum oldu duzgun kavıssız ama bakıldıgında estetıgı anlaşılmıyo herkes begenıyo ama memnunum sorunum su nefes problemım eskısındednde cok fazla sımdı hıc alamıyorum guzel bı nefes alayım dıe zorluyorum kendımı burnumdan sesler gelıo hanı burun dolu olur ya ole 3,5 ay oldu amelıyat olalım serummu kullnasma neyapmalıyım serumu ılk 20 gun kullandım sonra arayla kullandım hanı 35 gun kullanıp bıraktım yardımcı olabılcek arkdaslar varmıı

ben yaptırıyorum canım hiçbir sorun olmadı çok şükür :)1.ayda yaptım hem de :)

kızlar burun içinde kaşıntım oluyor ya şu antibiyotikli krem mi yapıyor acaba onu?
bir de bilge beye size kemik hariç kıkırdak için ikinci bir masaj verdi mi acaba???

evet kızlar sonunda başardım kafamı burnuma taka taka bariğz bi sorun çıkardım burnumda resmen çıkıntı oluştu eski kemiğim geri geldi kafayı yememe çeyrek kaldı.ne yapıcam ben ne olur yardım edin doktor masajda vermemişti.çektiğim bütün acılar boşamı gitti ağlamaktan helak oldum

canım senin fotoğraf koyma imkanını yok mu çok zor bir süreç küçük şeyleri büyütüyoruz sen fotoğraf koy da biz yorumlayalım

ya çıkıntı kesinlikle var doktorumda hemen kontrolde fark etti yüzde yüz garanti veremem ama geçer heralde dedi eski kemer yerim resimlerimide ekleyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…