- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.341
inan büyütmüyorum yakın resmimi çekince onuda eklerim bunları yorumlarsanız sevinirim
ya çıkıntı kesinlikle var doktorumda hemen kontrolde fark etti yüzde yüz garanti veremem ama geçer heralde dedi eski kemer yerim resimlerimide ekleyeyim
inan büyütmüyorum yakın resmimi çekince onuda eklerim bunları yorumlarsanız sevinirim
ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti ve benimle telde konuşan herkes hala griplimisin diyor burnumun sağ tarafından çok zor nefes alıyorum aynadan bakıncada bariz belli oluyor hala şiş burnumun ucu artık şekli önemsemiyorumda sağlık açısından bir sorun çıkmsa bari yahu kızlar daha ne kadan bekleyeceğim bari kışa kadar insede şişlik bu kış barim doyasıya burnumu silsem :))
benımde 4.ayım dolduu hatta ama amelıyat olmadan oncekı nefesımden bıle daha kotu alıyorum sekıl acısından memnunum doğall kavıslı değil ama sağ tarafım tamamemn kapalıı herkes burnundan konusuyosun dıyor kızlar cok onemlıı benım ıcın( umarım sızdede yasanmazzz yasayan arkadaslar varsa yazabılırlerse sevınırımm ıl dısında oldugum ıcın doktorlada gorusemedım bılge bey doktorum onumzdkeı ay gelıcem malatyaya doktor beyle goruscemm
bilge bey kbb doktorumu estetik miydi sanırım estteikti göğüste yaptırmıştın sanırım..delikler küçükmü oldu cnm acaba bana doktorum delikler küçülürse nefes zor alırsın demişti ben öle istemiştimde
çünkü kafayı yememe ramak kaldı burnumu hiç begenmiyorum ve her geçen gün bi sorun çıkıyo şimdide yamuluyu gibi geliyo bu ne ya bu ne ya kafayı yedimm
merhaba arkadaşlar bende malatya inö. üni. kazandım.Ögrenci belgemi alıp sigortalı oldukdan sonra hemen bilge beye koşacağım.Turgut özal tıp merkezine bakıyorum online randevu sistemi yok acaba randevu almak icin hastahaneyemi gitmek gerekiyor ?
arkadaşlar ben gecen yıl aralık ayında burun estetiği ameliyatı gecridim fakat hiç ama hiç memnunn kalmadım şekli bakımından burnum küçüldü azcık fakat burun ucumdan hiç memnunn değilim görenlerde olmamaış diyor zaten gecen hafta bilge beye göründüm oda burun ucumun olmadığını bildirdi ve yüzde 60 orannda şans verdi gün aldım kasım 12 ye ama halen tereddütlüyüm bu sefer güzel olcakmı acaba diye:SS
geçmiş olsun canım. üzüldüm senin adına. ilk ameliyatını da bilge bey yapmamıştı dimi? inşallah şansın bu sefer yaver gider. gerçekten şans işi bu estetik olayı...
geçmiş olsun canım. üzüldüm senin adına. ilk ameliyatını da bilge bey yapmamıştı dimi? inşallah şansın bu sefer yaver gider. gerçekten şans işi bu estetik olayı...
matmazell sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?