Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ameliyatımın üzerinden 9 ay geçti ve benimle telde konuşan herkes hala griplimisin diyor burnumun sağ tarafından çok zor nefes alıyorum aynadan bakıncada bariz belli oluyor hala şiş burnumun ucu artık şekli önemsemiyorumda sağlık açısından bir sorun çıkmsa bari yahu kızlar daha ne kadan bekleyeceğim bari kışa kadar insede şişlik bu kış barim doyasıya burnumu silsem :))

benımde 4.ayım dolduu hatta ama amelıyat olmadan oncekı nefesımden bıle daha kotu alıyorum sekıl acısından memnunum doğall kavıslı değil ama sağ tarafım tamamemn kapalıı herkes burnundan konusuyosun dıyor kızlar cok onemlıı benım ıcın( umarım sızdede yasanmazzz yasayan arkadaslar varsa yazabılırlerse sevınırımm ıl dısında oldugum ıcın doktorlada gorusemedım bılge bey doktorum onumzdkeı ay gelıcem malatyaya doktor beyle goruscemm

ya çıkıntı kesinlikle var doktorumda hemen kontrolde fark etti yüzde yüz garanti veremem ama geçer heralde dedi eski kemer yerim resimlerimide ekleyeyim

canım üzgünüm ama geçmiyo bendede çıkıntı var bide burun ucu sol tarafa doğru yamuldu gün geçtikçe iyice belirginleşti benimki.şu an altı ay bitti

çünkü kafayı yememe ramak kaldı burnumu hiç begenmiyorum ve her geçen gün bi sorun çıkıyo şimdide yamuluyu gibi geliyo bu ne ya bu ne ya kafayı yedimm

bNE DE ALLAHIN İZNIYLE CUMA GIDIP BIR GÖRÜŞECEĞİM MEME ESTETİĞİ İÇİN BAKALIM NE ZAMANA GÜN VERECEK AYNI ANDA GENITAL ESTETİKDE DÜŞÜNÜYORUM :)

kızlar benim iki yıla yaklaştı ve hala burnumdan nefes almakta sıkıntı yaşıyorum. geçer diye sabrettim ama artık ümidimi kestim. ameliyat olmadan önce çok daha güzel nefes alıyordum. doktor ameliyattan önce bana böyle bir sıkıntı yaşayabileceğimi söylemişti. sonuçta görevini düzgün yapan sağlıklı bir organın sırf şeklini değiştireceğiz diye tamamen açıp üzerinde oynamalar yapıyoruz. bunun sonucunda da bazı sağlık problemi olabilir. bunu göze alıyorsan ameliyat yapayım. yoksa sonra bana gelip de şikayette bulunma demişti. ben de kesinlikle emin bir şekilde ne olursa olsun bu ameliyatı olacağım diye ısrar etmiştim. şimdi de karşısına çıkıp da şikayetçi olamıyorum. ama yine de bir yıl sonra muayeneye gidip doktora derdimi anlatmıştım. rinoplasti ameliyatı sonucunda böyle bir sıkıntıyla karşılaşabileceğini söylemiştim dedi. şans işte. herkeste olmuyor ama bazılarında nefes sıkıntısı olabiliyor. ankarada da bir kaç doktora gittim. hepsi de aynı yanıtı verdi. rinoplasti sonucu olabilir. bir şey yapamayız... çok şükür çökme felan yok ama nefes alırkenki eski halimi aramıyorum desem yalan olur... sonuçta hangi doktor olursa olsun rinoplasti yaptıracaksanız malesef bu ihtimali göze almalısınız...

bilge bey kbb doktorumu estetik miydi sanırım estteikti göğüste yaptırmıştın sanırım..delikler küçükmü oldu cnm acaba bana doktorum delikler küçülürse nefes zor alırsın demişti ben öle istemiştimde

evet bilge bey plastik cerrah canım. burun deliklerim dıştan bakılınca küçük değil ama kafamı yukarı kaldırıp aynadan baktığımda içerideki deliklerin oldukça küçüldüklerini görüyorum. yani dış görüntüyle alakası yok. önemli olan içinin düzgünlüğü.

merhaba arkadaşlar bende malatya inö. üni. kazandım.Ögrenci belgemi alıp sigortalı oldukdan sonra hemen bilge beye koşacağım.Turgut özal tıp merkezine bakıyorum online randevu sistemi yok acaba randevu almak icin hastahaneyemi gitmek gerekiyor ?

çünkü kafayı yememe ramak kaldı burnumu hiç begenmiyorum ve her geçen gün bi sorun çıkıyo şimdide yamuluyu gibi geliyo bu ne ya bu ne ya kafayı yedimm

bende ameliyat için gün aldım kasım 12 ama vavey yamukluk var diyince korktum siteye de yeni üye oldum resimlerede bakamıyorum cokmu kötü bi yamukluk olmasımmı acaba bu doktorda ameliyat:SS

ewt gidip kendisiyle görüşmeniz lazım ameliyat için de tarih o zman belirleniyor..

arkadaşlar ben gecen yıl aralık ayında burun estetiği ameliyatı gecridim fakat hiç ama hiç memnunn kalmadım şekli bakımından burnum küçüldü azcık fakat burun ucumdan hiç memnunn değilim görenlerde olmamaış diyor zaten gecen hafta bilge beye göründüm oda burun ucumun olmadığını bildirdi ve yüzde 60 orannda şans verdi gün aldım kasım 12 ye ama halen tereddütlüyüm bu sefer güzel olcakmı acaba diye:SS

geçmiş olsun canım. üzüldüm senin adına. ilk ameliyatını da bilge bey yapmamıştı dimi? inşallah şansın bu sefer yaver gider. gerçekten şans işi bu estetik olayı...

geçmiş olsun canım. üzüldüm senin adına. ilk ameliyatını da bilge bey yapmamıştı dimi? inşallah şansın bu sefer yaver gider. gerçekten şans işi bu estetik olayı...

ha yok yazmayı unutmuşum:) ilk ameliyatm bilge bey değil farklı bi doktor şuan bilge beye karar kıldım ama yinede bilmiyorum ama terüddütlerim var nedense korkuyorum yine ya olmasa diyee

matmazell sence??

canım ben Bilge beye çok güvendiğim için seçtim. bana gerçekten aşırı bir güven vermişti. çok şükür sonuç olarak da hüsrana uğramadım. ama aynı doktora ameliyat olup da istediği sonucu alamayanlar da vardı tabiki. nihayetinde o da bir insan. üstelik günde 5-6 ameliyat yaptığı oluyor. belki de daha fazla. bu yüzden riskli olabilir ama sen bilge beyle konuşmuşsun yaparım dediyse güvenmelisin. ancak sana tavsiyem sabah ilk ameliyata seni almaları için ısrar et. en azından yorgunluk hatalarını en aza indirirsin diye düşünüyorum. çok heyecanlanıyorum bekleyemem diye söylersin doktora kabul eder. sen çok pimpiriklenme sakin olmaya çalış ve nasıl bir burun şekli istediğini de doktora iyice benimset. yoksa bilge beyin aşırı doğal, hiç estetik olmamış gibi burunlar da yaptıklarını gördüm. net olarak ne istediğini doktora ifade edersen ben senin de hüsrana uğramayacağına inanıyorum. çükü gerçekten bilge bey çok başarılı bir cerrah. hele de burun konusundaki tecrübesine sonsuz güveniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…