Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

anladım çok teşekkür ederimm açıklaman içinn sağol :)))

arkadaslar benımde bir sıkıntım var biri yardımcı olursa cok sevınırım
benım sorunum burnum ucuna voleybol topu yandan carptı ve burnumun ucunda kayma oluştu amelitattan cok korkuyorum elimle düzeltebiliyorum doktor açmadan sadece bir dikiş ile düzeltebilirmi yardımcı olabılırmısınız

ne reklamı kızlar ben 5 ay once oldum nefes probemım devam edıyo ama burun seklımı sorarsanız bıukadarını bıle beklemıyordum goren begenıyo burun delıklerım uzundu cırkın bı goruntu vardı bana burdakı doktorlar doktor un ıyı olması lazımcunku ıslem yapınca burun delıgı kabak gıbı cıkacak dendı hanı bılge beyden memnunum ama dedıgım gıbı nefes problemım malesef((

bazıları gerçekten bilerek yapıyor bir tanıdığına yazdırıyor yani...

herkes memnun kalıcak diye bir şey yok bende bilge beye ameliyat oldum gayette memnunum her işte risk vardır en iyi doktorların bile hata payı vardır onlarda insan herkesin beklentisini dört dörtlük cevap vericek bi doktor ben hiç bilmiyorum..burda yazanların çoğu ameliyat olmuş insanlar bilge beyin başarısından çok begenilmeyen burunları da burda herkes rahatça konuşabiliyor....bu yüzden rahat olun kimse kimsenin akrabası değil herkesin kendi kararı ya beğenir yaptırırsın yada yaptırmazsın olur biter...

İddialı bir yorum, ciddi bir itham olmuş :))

Öncelikle, ben Bilge Bey' in tanıdığı değilim, kimse de beynime silah dayayıp, git beni orda burda öv demedi :) İnsanlara fikir vermek, birbirimize yardımcı olabilmek adına bizim harcadığımız zamanın onda birini harcayıp, forumu bastan sona okusaydınız-zira ithamınızdan okumadığınızı anlıyorum- her birimizin Türkiye' nin farklı yerlerinden, iş güç sahibi bireyler olduğumuzu anlardınız. Yazılanlar arasında memnuniyetler dile getirildiği gibi sıkıntılar da dile getirilmiş oysa... Kimi kemik kaldı demiş, kimi biraz yamuldu demiş, kimi eskisi gibi nefes alamadığından bahsetmiş, vs. vs.... Neticede ortaya çıkan sonuçlar, burnun eski haline, ya da bizlerin beklenti düzeylerine göre değişiyor. Örneğin benim hızmadan dolayı burun kanadımda olusan çöküntü, ameliyat sonrası oldukça düzeldi, şimdi benim dışımda kimse anlamıyor, ha biraz çöküntü kaldı mı? kaldı...Bunu takıp memnun olmayadabilirim, eski halini düşünüp şükür de edebilirim. Dediğim gibi beklentiler, bakış açısı... Şuan burnumdaki çöküntüden kurtuldum, çok daha iyi nefes alıyorum ve burnumda küçük bir kavis var ve ameliyatsız gibi duran bu doğal haline bayılıyorum...
Buradaki arkadaşların tavsiyeleri, yol göstermeleri ile hiç bilmediğim bir ile gittim, Bilge Bey' le tanıştım, ona inandım, güvendim ve ameliyat oldum. Burada tanıştığım arkadaşlarla, yüzyüze de tanışıp sohbet etme şansım oldu, hatta kontrole gittiğimde forumdaki albumlerimden beni tanıyıp yanıma gelen arkadaşlarım oldu. Ameliyat günümde bile, yine bu forumdan tanıştığım iyi kalplı arkadaşlarım yatacağım odaya kadar çıkarak, bana güç verdiler. Kısacası foruma sonundan balıklama dalarak, burada bir süreci paylaşan insanlar hakkında ithamda bulunmanız yakışıksız olmuş. Daha araştırmacı, daha mantıklı ve daha sağduyulu günler dilerim size

Sevgili arkidişlerim bu arada ben nişanlandım :)
Onun koşuşturmacasından gene yeni foto yükleyemedim, özellikle vavey kızıyor bana :) Ilk fırsatta yukleyecegım söööz, opuyorum hepinizi :)

Galiba bunu sana birileri yazdırmış sen anladın onu
Ya neden reklam yapılsın ki bu ameliyatlar küçümsenecek ameliyatlar mı ?
Ya da ben reklam yapıyorum diyelim araştır git gör sonra de ki inanmayın çok abartılıyor hepsi yalan dolan ben gittim gördüm kanıtlanmayacak şeyler değil...
Ama yok karalamak en kolayı değil mi?Şunu söyleyeyim Bilge Beyin hiç ama hiç reklama ihtiyacı yok Malatya 'ya Türkiyenin dört bir yanından insanlar geliyor git gör ondan sonra böyle ithamlarda bulun!

Onun koşuşturmacasından gene yeni foto yükleyemedim, özellikle vavey kızıyor bana :) Ilk fırsatta yukleyecegım söööz, opuyorum hepinizi :)

evet gerçekten çok gerginim her gün bakıyorumm resim yok:))bu arada hayırlı olsun .şaka bi yanada bekliyorum resimlerii

cilekben canım benim hayırlı uğurlu olsun ne güzel bir haber verdin bizlere. çok sevindim gerçekten. Allah tamamına erdirsin inşallah hayatında verdiğin en güzel ve en doğru kararın olur bu nişan. bir ömür çilek gibi tatlı yüzünden gülücükler eksik olmasın!!! :))

bu arada bilge beyle ilgili reklam muhabbetine çok şaşırmadım. çünkü gerçekten maalesef buradan belli çıkar karşılığı reklamlarını yaptıran plastik cerrahlar var. ben de şahit olmuştum. ama şunu net olarak söyleyebilirim bilge bey okadar dürüst ve erdemli bir insan ki kesinlikle böyle bir yoldan reklamının yapılmasını istemezdi. hem öyle bir niyeti olsaydı neden yakın bir zamana kadar ameliyatları ücretsiz yapıyordu? ama artık sanırım bazı sıkıntılar olduğu için ücret talep etmek zorunda kaldı. ki diğer doktorlar 15 bin civarında isterken bilge bey 700 tl civarında istiyormuş. enazından düz mantık yürütebiliyorsanız bu adamın reklama itibarının olmadığını da rahatlıkla çıkarabilirsiniz. sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…