- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.361
canım ben Bilge beye çok güvendiğim için seçtim. bana gerçekten aşırı bir güven vermişti. çok şükür sonuç olarak da hüsrana uğramadım. ama aynı doktora ameliyat olup da istediği sonucu alamayanlar da vardı tabiki. nihayetinde o da bir insan. üstelik günde 5-6 ameliyat yaptığı oluyor. belki de daha fazla. bu yüzden riskli olabilir ama sen bilge beyle konuşmuşsun yaparım dediyse güvenmelisin. ancak sana tavsiyem sabah ilk ameliyata seni almaları için ısrar et. en azından yorgunluk hatalarını en aza indirirsin diye düşünüyorum. çok heyecanlanıyorum bekleyemem diye söylersin doktora kabul eder. sen çok pimpiriklenme sakin olmaya çalış ve nasıl bir burun şekli istediğini de doktora iyice benimset. yoksa bilge beyin aşırı doğal, hiç estetik olmamış gibi burunlar da yaptıklarını gördüm. net olarak ne istediğini doktora ifade edersen ben senin de hüsrana uğramayacağına inanıyorum. çükü gerçekten bilge bey çok başarılı bir cerrah. hele de burun konusundaki tecrübesine sonsuz güveniyorum...
bilgetürk bilen ne kadar ücret alıyor ?
anladım çok teşekkür ederimm açıklaman içinn sağol :)))
rica ederim canım. inşallah en doğru kararı verip en güzel sonuçları alırsın. sevgiler...
sadece 756 ytl sgk ücreti alınoyrr canım.
canım sadeces sgklıysak mı o kadar ücret alıyor ?
valla bende bilge hocaya ameliyat oldum ama sonuç istediğim gibi olmadı burda neden bu kadar abartıyorlar anlayamadım bilge hocayı anlaşmaları falan mı var diye merak ediyorum doğrusu normal bir burun yapıyo işte ....
bazıları gerçekten bilerek yapıyor bir tanıdığına yazdırıyor yani...
Sevgili arkidişlerim bu arada ben nişanlandım :)
Onun koşuşturmacasından gene yeni foto yükleyemedim, özellikle vavey kızıyor bana :) Ilk fırsatta yukleyecegım söööz, opuyorum hepinizi :)
evet gerçekten çok gerginim her gün bakıyorumm resim yok:))bu arada hayırlı olsun .şaka bi yanada bekliyorum resimlerii
Onun koşuşturmacasından gene yeni foto yükleyemedim, özellikle vavey kızıyor bana :) Ilk fırsatta yukleyecegım söööz, opuyorum hepinizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?