- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.381
ya ben halen fotoları göremiyorum( kasımda ameliyat olcam ama bende kararsızım halen!!
ewt aldım arkdaşlık isteğini anladım cok teşşekkür ederimm:))canım sen resimlerini görmek istediğin kişilere arkadaşlık talebi gönderdin mi? ancak arkadaş olduktan sonra ve forumda da enaz 25 mesajın olduktan sonra listendeki kişilerin albümlerine bakabilirsin. mesela bana arkadaşlık göndermemişsin ben seni ekliyorum sen de kabul et ve 25 mesajını doldurunca benim resimlerimi görebilirsin. sevgiler...
ewt aldım arkdaşlık isteğini anladım cok teşşekkür ederimm:))
bilge beyin yaptığı burunlar çok kücük oluyo.bi arkadaşımınki o kadar küçüktü ki çok uzaktan bile belli oluyodu estetik olduğu.küçücük bişe kalmıştı.kız dava açmayı düşünüyodu.neden bu doktorun bu kadar abartıldığını anlayamıyorum.üstelik bi kaç kişiden de ameliyatlara asistanları soktuğunu duydum.riske atmayın bence.malatyada kbb ci Nihan Aladağ a olcam ben.bakalım nasıl olcak
ilk defa birisi bilge beyin yaptığı burunlara küçük dedi :) biz doğallığı abarttığından şikayet ediyorduk halbuki bugüne kadar..
benimki hele doğal ötesi
kızlar maddi açıdan herşeyimi hazırladım şimdi ne gibi şeyler yapmam lazım önce telefon açıp randevu mu alıcam amelyat günü mü hiçbirşey bilmiyorum önce muayene olmaya gidip amelyat gününü orada mı belirlicez yani 2 kez git gel mi yapıcam yardımcı olur musunuz izmirdeyim de ben aslen de malatyalıyımyani tüm akrabalar orada
ne küçüğü canım yaaa ben uzunca bir süre hastanede kaldım ve kontrollere gittiğimde hiç senin söylediğin gibi aşırı küçük ve estetik olduğu ta uzaktan belli olan burunlar göremedim. hatta şunu net olarak söyleyebilirim ki keşke biraz daha küçük olsaymış diyeni de çok fazla duydum :)) nadir olan bir vakkaya denk gelmişşsin doğru düzgün araştırmadan genele yayma bunu mümkünse canım... yanlış ithaflarda bulunmayalım lütfen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?