Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ya ben halen fotoları göremiyorum( kasımda ameliyat olcam ama bende kararsızım halen!!

canım sen resimlerini görmek istediğin kişilere arkadaşlık talebi gönderdin mi? ancak arkadaş olduktan sonra ve forumda da enaz 25 mesajın olduktan sonra listendeki kişilerin albümlerine bakabilirsin. mesela bana arkadaşlık göndermemişsin ben seni ekliyorum sen de kabul et ve 25 mesajını doldurunca benim resimlerimi görebilirsin. sevgiler...

ewt aldım arkdaşlık isteğini anladım cok teşşekkür ederimm:))

kızlar maddi açıdan herşeyimi hazırladım şimdi ne gibi şeyler yapmam lazım önce telefon açıp randevu mu alıcam amelyat günü mü hiçbirşey bilmiyorum önce muayene olmaya gidip amelyat gününü orada mı belirlicez yani 2 kez git gel mi yapıcam yardımcı olur musunuz izmirdeyim de ben aslen de malatyalıyım yani tüm akrabalar orada

arkadaşlar ben de bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama burnumun doğal durmasını istiyorum resim eklemişsiniz ben göremedim onları da arkadaşlık isteği gönderdiklerim kabul ederse çok sevinirim şimdiden teşekkürler

bilge beyin yaptığı burunlar çok kücük oluyo.bi arkadaşımınki o kadar küçüktü ki çok uzaktan bile belli oluyodu estetik olduğu.küçücük bişe kalmıştı.kız dava açmayı düşünüyodu.neden bu doktorun bu kadar abartıldığını anlayamıyorum.üstelik bi kaç kişiden de ameliyatlara asistanları soktuğunu duydum.riske atmayın bence.malatyada kbb ci Nihan Aladağ a olcam ben.bakalım nasıl olcak

ne küçüğü canım yaaa ben uzunca bir süre hastanede kaldım ve kontrollere gittiğimde hiç senin söylediğin gibi aşırı küçük ve estetik olduğu ta uzaktan belli olan burunlar göremedim. hatta şunu net olarak söyleyebilirim ki keşke biraz daha küçük olsaymış diyeni de çok fazla duydum :)) nadir olan bir vakkaya denk gelmişşsin doğru düzgün araştırmadan genele yayma bunu mümkünse canım... yanlış ithaflarda bulunmayalım lütfen...

ilk defa birisi bilge beyin yaptığı burunlara küçük dedi :) biz doğallığı abarttığından şikayet ediyorduk halbuki bugüne kadar..
benimki hele doğal ötesi

ilk defa birisi bilge beyin yaptığı burunlara küçük dedi :) biz doğallığı abarttığından şikayet ediyorduk halbuki bugüne kadar..
benimki hele doğal ötesi

evet kesinlikle öyle. doğallığı abarttığından şikayetçiyiz. keşke biraz daha küçültseymiş, keşke biraz daha burun ucunu kaldırsaymış, kavis yapsaymış çok daha güzel olurdu diyenimiz de fazlasıyla var. irtibata geçip forumdaki arkadaşların resimlerini görebilirsiniz. hiç birinin burnu da aşırı küçük ve doğallıktan uzak değil. böylelikle ne kadar ters bir yorum yapıldığını anlarsınız...

canım telefonla randevu alabilirsen öyle yap. amaliyattan bir iki gün önce gelip doktora muayene olabilirsin. zaten ameliyat öncesi yaptırman gereken bir sürü tetkikler olacak. asistanlar sana yardımcı oluyorlar. ama bilge bey ameliyata gerek görmeyebilir de haberin olsun hayal kırıklığı yaşama. önceden gidebilirsen daha iyi olur ama benim söylediğim gibi yapanlar da vardı.

inan bende küçük bi burunla karşılaşmadım ne kendimde ne de kontrle gelenlerin hiç birinde doğallıksa fazlasıyla var ama şuda bir gerçek beklenti fazlaysa tercih edilmemeli bilge bey

sonunda ben de muayene oldum, bilge beyle tanışma fırsatım oldu gerçekten çok mütevazi bi doktor ayrıca kişinin isteği doğrultusunda yapabileceklerini anlatıyo genellkle doğallıktan yana zaten kendisi ben de ameliyat için gün aldım umarım bi aksilik çıkmaz..

offf bunları okudukça vazgecer gbi oluyorum ben zaen 1 defa olmuştum başka doktorda olmadı bu son şansım cok tereddütlüyümmS::S

ana benım burnumu gorsenız mınnacık
benım doktorumda bilge bey
kendı bıle gorunce allah allah ben nasıl bu kadar kucuk burun yapmısım dıye sasırmıstı
ama cok basarılı tam ıstedıgım gıbı hıc kımse ben soylemeden estetık oldugumu anlamıyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…