Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ya kızlar ben sosyal guvencesiz gitsem 756 tl ye ameliyat olabilirmiyim ?

Canım bn daha ıkı ay once bılge beyın yanındaydım evet olabılırsın bence asıstanı bana artık 756 tl amelıyat demıstı keske onceden olaydın hıc para da odemezdın

Son düzenleme:
Canım bn daha ıkı ay once bılge beyın yanındaydım evet olabılırsın bence asıstanı bana artık 756 tl amelıyat demıstı keske onceden olaydın hıc para da odemezdın

Canım çok tşkler o zaman en kısa surede gideyim bilge beyin yanına inş tahlil vs. ekstra ucretler çıkmaz tekrar tşkler.

sen heyacanlısın galiba 9 kasım da yüksek ihtimalle malatyada olcam seni görrüüüm:)))gelirim o gün hastaneye ok)

ben en basta dogal bişi istedim ama burdaki kızların burnuna bakınca fikrim degişmeye basladı,daha kalkıkmı olsa diyorum simdi.doktor amelyattan bir gün önce bakacak bize degilmi ozamn heralde daha ayrıntılı ilgilenir,nasıl bişi istediğimi anlatırım..

bilmiyorumki foto cekip üzüerinde konuşuluyomuş nasıl olabilr diye öyle duydum kalkık burun güzel tabiki ve oyuk ben öyle isitiyorumm:))[/QUOTE]

evet orda dosyanın içinde cekilmiş resimler vardı süper görerek anlatmak daha güzel bende öyle istiyorummm sanırımmmm:)

bilmiyorumki foto cekip üzüerinde konuşuluyomuş nasıl olabilr diye öyle duydum kalkık burun güzel tabiki ve oyuk ben öyle isitiyorumm:))

evet orda dosyanın içinde cekilmiş resimler vardı süper görerek anlatmak daha güzel bende öyle istiyorummm sanırımmmm:)[/QUOTE]
yani bilge beyde olan bi arkdaş bu formda öyle yazmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…