- Konu Sahibi EstetikEditor
-
Yok canım hiç gözüm korkmadı bu bilgilerin sayesinde çok acemilik çekmiycem. Giderken yanında ne götürdün .
cutegirls burnun güzel olmuş ama eskiside fena değilmiş haniiifotolar ameliyatın kaçıncı günü çekildi :44:
Canım benim, keşke özelden mesaj atabilsem size o zaman beni daha iyi anlardınız. Maalesef 100 mesajdan önce özel mesaj atamıyormuşum.canım bnm ne de güzel yardımcı oluosun yerim seni:) Bence de kesinlikle yanında refakatçin olmadan hastaneye yatılmaz hem yardımcı olmak için hem de manen desteğe ihtiyaç çok duyuluyor...
Arkadaşlar arayan Mevlasınıda bulurmuş belasınıda boşuna dememişler :) Refaketçi olayını çözdüm. Turgut Özal Üniversitesinde evde hasta bakma kursları verilyormuş. Orayı aradım. Yetiştirmiş oldukları kursiyerlerden bitanesini ameliyat gününde yanıma göndercekler. Sonunda bu sorunu da çözdüm. Benim gibi olan arkadaşlar varsa refaketçi için 0 422 341 00 64 nolu telefondan Gülsedef Hanımla görüşmelerini tavsiye ederim. Çok tatlı bir bayan üstelik yardımcı olmak istiyor çok içten şekilde. Kalacak yer işinide çözdüm.
Alçılarım çıkana kadar konukevinde kalabiliyorum üstelik günlük 10 TL ödüyorsun içinde bir de kahvaltı var hemen hastanenin yanında olması süper.
Herşey yolunda gidiyor Allah nazarlardan saklasın. Doktorumada çok güveniyorum.
canım bnm ne de güzel yardımcı oluosun yerim seni:) Bence de kesinlikle yanında refakatçin olmadan hastaneye yatılmaz hem yardımcı olmak için hem de manen desteğe ihtiyaç çok duyuluyor...
alıştım şekerim alıştımsanki hiç yeni değiller en başından beri benimle gibiler,sol tarafta arada sırada hafif bi ağrı oluyor.bi de gözüme küçük görünmeye başladılar 275 olsaydı daha iyi olurdu sanki:) insanoğlu işte kanaat getirmeyi bilmiyoz yine de çok mutluyuz cicişlerimizle
ALEW07 önden fotoğrafımı ekledim albüme bakabilirsin tatlım yorumlarınızı bekliyorum ona göre
Ay ne büyük bir değişim olmuş süper yaaa. İnşallah benimkide öyle olur. Canım benim Bilge Bey yağ aldırmada yapıyormu biliyormusun.
fotoğraf ekledim kızlar yardımcı olurum umarım yorum bekliyorum ama (;
canım çok teşekkür ediyorum. inşallah senin ki çok daha güzel olur... Bilge bey liposakşın yapıyor hem ondan da ücret almıyor diye biliyorum. ben hastanede bir hafta kaldığım için her türlü hastasını gördüm. benim odama da bacak basen bölgesine lipo yaptıran bir kız vardı ama yatarken iyiydi de ayağa kalkıp yürürken acayip zorlanıyordu iki üç kişi yardım ediyordugözün korkmazsa yaptır tabi. sen hangi bölgene düşünüyorsun?
ya aslında çok düzgün bir fiziğim var. Ama kilo alınca basen bölgemde çok az bi yerde köşe oluşuyor bide can simitleri şişince köşeli bir kız oluveriyorum. Çok araştırmadım ama duydum ki o bölgedeki yağ hücreleri alınırsa kilo alırsan bile orantılı alıyormuşsun köşelerin çıkmıyormuş. Sigarayı bıraktım bırakalı bir kilo alıp veriyorum. O yüzden bu köşelerimi çok sık görmeye başladım. Gerçi çok az can simitlerim var, çok azda basen Bilge Beye söylesem büyük ihtimal gerek yok der ama belki önlem anlak istediğimi anlatırsam yapar.
helencim nerelerdesin fıstığım sesin soluğun çıkmıyor her şey yolundadır inşallah... öpüyorum
buralardayım canım okul zamanı pek uğramıyorum malum...iyiyim çok şükür burnumda daha iyi oluyor zamanla sen nasılsın peki güzellik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?