- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.421
canlarım bilge beye ben de bir sürü beğendiğim burunların fotosunu çıkarıp göstermiştim. çoğuna seninki öyle olmaz demişti. benim önceki halime benzeyen ve sonra ameliyat olmuş kişilerin resimlerini bulup göstermişti. en fazla bu şekilde olur demişti. yani burunun eski haliyle sonraki olacak hali çok bağlantılı. evet ameliyattan önce sizi anlaştığı bir fotoğrafçıya yönlendirecek ve burnunuzun her profilden fotoğrafını çekecekler. sonra ameliyata girmeden bu fotoları mutlaka yanınıza alacaksınız. bilge bey az çok nasıl bir burun olabileceğini foto üzerinden çizerek size gösterecek. özellikle küçültülmesini ya da hafif kalkık olmasını istediğinizi vurgulayın. yoksa sıradan, estetikli gibi görünmeyen, sadece yamukluğu düzeltilmiş ve belki de aynı boyda kalmış bir burunla da karşılaşabilirsiniz. ben göğüs ameliyatı da olduğum için hastanede bir hafta kaldım. bu süre içinde bir çok hastasını gördüm. o yüzden böyle yorumlar yapabiliyorum. ama çok enteresan bir şekilde, koca bir burundan fındık gibi ve hafif kavisli, çok şirin burunlar da yaptığı oluyor. artık şans mı desek ya da doktorun ameliyatı yaparken ki ruh hali mi etkiliyor bilemedim açıkcası :))
sen iyiki bilge beyi dinlemişsin ben senn burnuna bayıldım bu formda en cok beğendiğim burun hatta keşke benmki senn gbi olabilse ama benm burnum etli sanmıyorum olsun:))tabki burnunn önceki hali cok önemli,bide doktorla iletişim kurmak önemli anlatmak ne şekilde istediğini ben bi yerde okudum bazen asistanları yapıyomuş ameliyatları ne derce doğru bilmiyorum tabi!!!! ama birazda şans o anki durum önemli cok doğru aynı doktorda kiminn cok güzel kiminn kötü olduğunu cok gördük!!
canım benim teşekkür ediyorum. bu forumda benim burnumdan kat kat daha güzel olanları var. ben orta halli addediyorum kendimi :) senin burnun inşallah benimkinden de güzel olsun... Bilge bey ameliyatı asistanlarına yaptırıyormuş gibi saçma bir dedikoduya ben inanmıyorum. çünkü kendisi son derece dürüst ve ahlaklı bir insandır. böyle bir kişden de beklenecek bir şey değil...
bende düşünmüyorum öyle bişey yapabilceiğini!!! valla ben bayıldım senn burnuna senn resminimi göstersem ne etsem ama benmki sennki gbi olmaz benm burnum etli benm ikinci ameliyatım olcak ilk ameliyatım başka bi doktor tarafından yappıldı bilge bey bile napmış bu dedi yüzde 60 70 orannda bu halinden güzel olur dedi sadece burun ucum düşük onu kaldırıp biraz kısaltcam dedi inş güzel olurrrr resimlerimi atarım inş bende:))))
vakit gecmiyorrrrrrrrr....offf..artık amelyatı olup cıkmak istiyorum ...
korkma yaaaa heyacanda yapma bişey yok cok güzel bi uykuya dalıp kalkcan sadeceD
yaa beklemekten sıkıldım artık vakit gecsin amelyat olayım istiyorum beklemek daha zor..seninki 13 ne idi dimii
ewt canım 13 kasım salı günü:))
hadi bakalım insallah hersey yolunda gider az cekcez ama olsun sonu ii olsunda cekerim:)
sonu güzel olsunda ben cekmeye razıyım şimdiki burnunn nasıl senn merak ettimmm doktor nasıl olur dedi?
ya benim burnum kemikli ve hafif egri ben hem kücülsün hem kemik gitsin istiyorum aynadan gösterdi burnumu hafif kaldırdı ucunu baktı,bilmem cok ayrıntılı konusmadık ya ben dogal olsun dedim ama fikrimi degiştim burun sırtım düzlessin hafif kavisli olsun,ve kücülsün.ahu türkpence varya onun burnu gibi istiyorum
kaç gün öncesinden gtceksin bidaha konuşmaya ben d.bakırdan gelcemde ne zman gelsem diye hiç sormadım:))
canım bende bidaha konusmaya gitmiycemki 5 ne anestezi için tahlil yaptırmaya gidicem,7 ne yatısımı yapıcam 8 ne amelyat hani hiç gel yine konusalım demedi bana resim cektirmemiz lazımmıs bana kimse resim cektirceksin falan demedi
burda öyle diyolar banada demedi:)) sen 3 gün öncesi yapcan anestesi için bende perşembe geliyim en iyisi:)))
sende öyle yap kuzum erken gel az hem gezersin..nasıl oldugu konusunda bilgide veririm sana mutlaka resim koyarım
ben perşembe gelirim cuma dönerim yakın nasıl olsa hafta sonu boşuna kalmıyım orda ..ben görcem seni yaaa canlı canlı:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?