- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.441
yaaa gercektenmi hiii gel cokkkk sevinirimmm cok mutlu olurumm adım duygu bu arada:)
benmde şenay tamm bulurum seni ben:))
tamam canımmm gelll valla sevinirim...ya resim cektirmiycezmi biz anlasmalı fotocusuyla ii olurdu hani görüp anlatırdık
bilge beyin yaptığı burunlar çok kücük oluyo.bi arkadaşımınki o kadar küçüktü ki çok uzaktan bile belli oluyodu estetik olduğu.küçücük bişe kalmıştı.kız dava açmayı düşünüyodu.neden bu doktorun bu kadar abartıldığını anlayamıyorum.üstelik bi kaç kişiden de ameliyatlara asistanları soktuğunu duydum.riske atmayın bence.malatyada kbb ci Nihan Aladağ a olcam ben.bakalım nasıl olcak
benim hafif kemer var ince iş olduğu için çok iyi doktor olması lazım.gözünüz kapalı olun diyen varmı
Sevgili Guguguklu saat,
Öncelikle KBB uzmanında olacağın ameliyatın başarılı geçmesini diliyorum, şimdiden geçmiş olsun.
9 Mart 2012' de burun ameliyatı oldum. Şehir dışından geldiğim için 2 hafta konuk evinde kaldım. Bu süre zarfında, ön tampon, silikon tampon, alçı vs vs derken 2 hafta içinde pek çok kez kontrole gittim. Şuan 7. ayımın içindeyim, ilk zamanlarda daha sık olmak üzere kontrole gitmeye devam ediyorum. Kendi burnumda dahil olmak üzere, kontrol sürecimde bizzat tanıştıgım gördüğüm arkadaşlarda ya da forumda tanıştığım arkadaşlarda bahsettiğin gibi küçücük bir burna hiç rastlamadım. Buradaki yorumların hepsi, bizzat ameliyat olanların yorumlarıdır ve bizzat yaşayanların resimleriyle paylaştığı deneyimlerdir. Sen arkadaşın adına bir yorumda bulunmuşsun ve hatta asistanlarla ilgili duyumundan bahsetmişsin. Keşke o dava açacak kadar burnu kötü duruma gelen arkadaş buradan yorumda bulunsaydı, bir kaç resmini koysaydı da, yeni ameliyat olacak arkadaşları uyarsaydı; zira ben böyle birşey yaşamış olsaydım (Allah Korusun!) forumlardan uyarılarda bulunur, benim başıma gelenin başkasının da başına gelmemesi için elimden geleni yapardım. Yani duyumlarınızın ya da ''benim bir arkadaşıma da böyle olmuştu'' şeklindeki -mış' lı -miş' li afaki yorumlarınızın kimse için aydınlatıcı olduğunu sanmıyorum.
Canım fotograf mutlaka çektiriliyor...Çünkü sonra o fotolar dosyalanıyor ve ameliyattan sonra her kontrole gidişinizde o resim çıkartılıp, onun üzerinden gelişmeler izleniyor. Bence atlanmış olabilir. Mutlaka oradaki poliklinik hemşiresinden ya da asistandan bilgi alın.
sagol canım ayın 5 ne kan tahlili için gidecegim ozamn sorayım:) anlasmalı oldugu fotografcı kimki bilginiz varmı
sagol canım ayın 5 ne kan tahlili için gidecegim ozamn sorayım:) anlasmalı oldugu fotografcı kimki bilginiz varmı
Otogarın mastinin karsısındamı...orda fotografcı varmı kii? Tamam canım haber alınca yazacagım...
kuzum en güzeli polikliniğini arayıp sorayım baayramdan sonra,bilen arkadaslar varsa yardımcı olabilirmii nerde resim cektiriyoruz ve ne diycezzzoff ben malatyayı bilmiyorumda hiç:))))
ok sor hatta sen malatyadasın ya gidip doktora sor direk:))kuzum en güzeli polikliniğini arayıp sorayım baayramdan sonra,bilen arkadaslar varsa yardımcı olabilirmii nerde resim cektiriyoruz ve ne diycezzz
ok sor hatta sen malatyadasın ya gidip doktora sor direk:))
ben karar veremedim daha bılge beymı yoksa barıs cakır arasında gıdıp gelıyorum offff napcıcam yaaaaa ya parayı basıp barıs beye amlıyat olucam yada malatyaya gelip bilge beye pffffffff çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada rüya fotografın varmı nasıl bi buruna karar verdınız:18:
ok sor hatta sen malatyadasın ya gidip doktora sor direk:))
Otogarın karşısındaydı, adını unuttum...25 TL tutuyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?