Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

tamam canımmm gelll valla sevinirim...ya resim cektirmiycezmi biz anlasmalı fotocusuyla ii olurdu hani görüp anlatırdık

Canım fotograf mutlaka çektiriliyor...Çünkü sonra o fotolar dosyalanıyor ve ameliyattan sonra her kontrole gidişinizde o resim çıkartılıp, onun üzerinden gelişmeler izleniyor. Bence atlanmış olabilir. Mutlaka oradaki poliklinik hemşiresinden ya da asistandan bilgi alın.

Sevgili Guguguklu saat,
Öncelikle KBB uzmanında olacağın ameliyatın başarılı geçmesini diliyorum, şimdiden geçmiş olsun.
9 Mart 2012' de burun ameliyatı oldum. Şehir dışından geldiğim için 2 hafta konuk evinde kaldım. Bu süre zarfında, ön tampon, silikon tampon, alçı vs vs derken 2 hafta içinde pek çok kez kontrole gittim. Şuan 7. ayımın içindeyim, ilk zamanlarda daha sık olmak üzere kontrole gitmeye devam ediyorum. Kendi burnumda dahil olmak üzere, kontrol sürecimde bizzat tanıştıgım gördüğüm arkadaşlarda ya da forumda tanıştığım arkadaşlarda bahsettiğin gibi küçücük bir burna hiç rastlamadım. Buradaki yorumların hepsi, bizzat ameliyat olanların yorumlarıdır ve bizzat yaşayanların resimleriyle paylaştığı deneyimlerdir. Sen arkadaşın adına bir yorumda bulunmuşsun ve hatta asistanlarla ilgili duyumundan bahsetmişsin. Keşke o dava açacak kadar burnu kötü duruma gelen arkadaş buradan yorumda bulunsaydı, bir kaç resmini koysaydı da, yeni ameliyat olacak arkadaşları uyarsaydı; zira ben böyle birşey yaşamış olsaydım (Allah Korusun!) forumlardan uyarılarda bulunur, benim başıma gelenin başkasının da başına gelmemesi için elimden geleni yapardım. Yani duyumlarınızın ya da ''benim bir arkadaşıma da böyle olmuştu'' şeklindeki -mış' lı -miş' li afaki yorumlarınızın kimse için aydınlatıcı olduğunu sanmıyorum.

benim hafif kemer var ince iş olduğu için çok iyi doktor olması lazım.gözünüz kapalı olun diyen varmı

Koskoca doç. dr. bile, ameliyatın riskli olduğunu söylerken, biz naçizane hastalar nasıl böyle bir yorumda bulunabiliriz ki? ya da bu yoruma sen inanırmısın :))

çok şahane bir yorum yapmışsın canım valla üstüne söylenecek başka söz yok! maalesef biz kadınların en çok yaptığı şey olan bu dedikodu alışkanlığı her yere zehrini dağıtıyor...

sagol canım ayın 5 ne kan tahlili için gidecegim ozamn sorayım:) anlasmalı oldugu fotografcı kimki bilginiz varmı

ben karar veremedim daha bılge beymı yoksa barıs cakır arasında gıdıp gelıyorum offff napcıcam yaaaaa ya parayı basıp barıs beye amlıyat olucam yada malatyaya gelip bilge beye pffffffff çıldırcammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bu arada rüya fotografın varmı nasıl bi buruna karar verdınız:18:

cakır bey nerde canım malatyadamı onu bilmiyorum ama bilge bey malatyaaki en iyi doktor herkes begeniyor burdan bilge beye amelyat olmus bayanların resmine bakabilrsin gercekten cok güzel burunları.ben önceen daha dogal bişi istiyodum ama fikrim degişti yine dogal ama burun sırtı kavisli ucu hafif kalkık istiyorum.8 ne amelyatım canım...iyice düsün canım için nasıl rahat olacaksa o sekilde yap benim içim rahat:)))

Otogarın karşısındaydı, adını unuttum...25 TL tutuyor :)

cilekben fotoğraf çekilen yerin otogarın karşısında olduğuna emin misin? orada fotoğraçı hiç görmedim. demekki artık başka yerde foto çektiriyorlar. benim zamanımda tam malatyanın çarşısının içinde merkezde pasaj gibi iş hanı gibi bir yer vardı. orada arkadaş mıydı kardeşler miydi neydi adını unttum bir fotocu vardı orda çekinmiştim ben. otogarın karşısı çok ters geldi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…