Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım arkadsta fen lisesinin orda dedi.ben 5 ne kan tahlili için gitcem ya ozamn ögrenirim söylerim

selamlar.
arkadaşlar Bilge bey revizyon yapıyor mu ?
2 sene öncesine kadar geçirmiş olduğum berbat burun ameliyatımın sonucunda bana hatıra kalan, büyük burun delikleri, yamukluk, nefes sorunum var.
deviasyonu düzeltme konusunda iyi midir kendisi ? burun deliklerini küçültür mü ? bir arkadaş, Bilge beye burun deliklerini küçülttürdüğünü söylemişti.
Bu doktora nasıl ulaşabilirim ?
Telefon numarasına sahip biri rica etsem özelden mesaj olarak gönderebilir mi ?
100 mesajı aşamadığımdan dolayı mesaj atamıyorum kimseye.

canım bilge bey revizyon yapıyor diye biliyorum. sen bence git görüş neler yapılabileceği hakkında daha net bilgi sahibi olursun.

Matmazell yardımın için çok teşekkürler.
Burada Bilge beye revizyon olan bir arkadaşımız yok mu ? Birinci ağızdan bilgi almak fena olmazdı.

pardon
rhapsodyoffire diycektimm:))

inşaAllah başarılı geçer, benim için de bir umut olursunuz, korkmadan, güvenle giderim Bilge beyin yanına.
Bu arada, Bilge bey, revizyon için ücret alıyor mu ?

ayy inş canım ben güveniyorum bana güven verdi ama kısmet bakalımm:))dualarını beklerimm)benm burnumu yapan doktorla dalga gecti sanki burnunu uzatmış dedi ben kısaltcam felan dedi bakalım bende sonucu cok merak ediyorum yazıcam sana canım:)) artı bi ücret istemedi 756 lira hastaneye yatrcam sadece o kadar..

Kızlar masajı ne zaman yapmayı bırakıyorsunuz? Bir de burnun ucuna masaj yapan var mı????

demoipsim kardeşim seninle aynı kaderi ortak yaşıyoruz, revizyon olacağımızdan sebep.
Öğrenmek istediğim bir şey var, sana da mı, kesin bir cevap vermedi revizyon konusunda ? Çünkü bana, kasım 20'ye randevu verip, iki kez gelmiş olmayın uygunsa ameliyat ederiz dedi, uygun değilse geri yollayacak anlayacağın :)
senin uygun muymuş ?
Benimkini de uygun bulsun, çünkü daha fazla dayanamayacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…