- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.461
cilekben fotoğraf çekilen yerin otogarın karşısında olduğuna emin misin? orada fotoğraçı hiç görmedim. demekki artık başka yerde foto çektiriyorlar. benim zamanımda tam malatyanın çarşısının içinde merkezde pasaj gibi iş hanı gibi bir yer vardı. orada arkadaş mıydı kardeşler miydi neydi adını unttum bir fotocu vardı orda çekinmiştim ben. otogarın karşısı çok ters geldi bana.
selamlar.
arkadaşlar Bilge bey revizyon yapıyor mu ?
2 sene öncesine kadar geçirmiş olduğum berbat burun ameliyatımın sonucunda bana hatıra kalan, büyük burun delikleri, yamukluk, nefes sorunum var.
deviasyonu düzeltme konusunda iyi midir kendisi ? burun deliklerini küçültür mü ? bir arkadaş, Bilge beye burun deliklerini küçülttürdüğünü söylemişti.
Bu doktora nasıl ulaşabilirim ?
Telefon numarasına sahip biri rica etsem özelden mesaj olarak gönderebilir mi ?
100 mesajı aşamadığımdan dolayı mesaj atamıyorum kimseye.
papatya ben 13 kasımda revzyon olcam beni bekle istersen:)))Matmazell yardımın için çok teşekkürler.
Burada Bilge beye revizyon olan bir arkadaşımız yok mu ? Birinci ağızdan bilgi almak fena olmazdı.
selamlar.
arkadaşlar Bilge bey revizyon yapıyor mu ?
2 sene öncesine kadar geçirmiş olduğum berbat burun ameliyatımın sonucunda bana hatıra kalan, büyük burun delikleri, yamukluk, nefes sorunum var.
deviasyonu düzeltme konusunda iyi midir kendisi ? burun deliklerini küçültür mü ? bir arkadaş, Bilge beye burun deliklerini küçülttürdüğünü söylemişti.
Bu doktora nasıl ulaşabilirim ?
Telefon numarasına sahip biri rica etsem özelden mesaj olarak gönderebilir mi ?
100 mesajı aşamadığımdan dolayı mesaj atamıyorum kimseye.
arkadaslar revizyonu kaca yapıyor bilen varmı
papatya ben 13 kasımda revzyon olcam beni bekle istersen:)))
inşaAllah başarılı geçer, benim için de bir umut olursunuz, korkmadan, güvenle giderim Bilge beyin yanına.
Bu arada, Bilge bey, revizyon için ücret alıyor mu ?
Revizyonu ücretli mi yapıyor Bilge bey ? Anlamadım ?
cızlarrr benim az kaldıııı güm güm gümmmmm:) son 6 gün....
ayyy canım kesin güzel olcak korkmaaa[
insallah canım heyecanlanmaya basladım vakit gecmiyor...
ay keşke benm 6 gün kalsaydı daha 11 günüm varr:))
ay keşke benm 6 gün kalsaydı daha 11 günüm varr:))[/QU
SON 2GÜNNN:) HEYECAN DORUKTAAA.TATLIM BUGÜN KAN VERMEYE GİTTİM
ÖNCE POLİKLNİĞE GİTTİM ZATEN HEMSRE HANIM BANA NE YAPACAKLARIMIN ALACAKLARIMIN LİSTESİNİ VERDİ.ONLA İLK KAN VERDİM SONRA AKCİĞER GREFİSİ CEKTİRDİM SONRA EKG CEKTİRDİM SONRA ANESTEZİ POLKLNİĞİNE GİTTİM GÖSTERDİM SORUN YOK DEDİ,PLASTİK POLKLİNİĞİNE GİTTİM HEMSRE HANIMA SÖYLEDİM SORUN YOK DİE KAYDETTİ 7 NE SABAH GEL YATISINI YAPCAZ DEDİ PARADA OZAMN VERİLYOMUS.SONRA CARSIYA CIKTIM GÖKKUSAGI FOTOĞRAFCILIKTAN BÜYÜK BAHARATCININ İLERİSİNDE BURUN PROFİLİ RESMİ CEKİNDİM HEMEN ALDIM 7 TANE.SONRA 10 BALON BE BURUN SARGISI ALDIM 2 TANE.BU KADAR KUZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?