- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.481
ve yarın sabah yatısımı yaptırıyorum..8 nin sabahıda 7.30 da hastane olmam gerekmiş..
ve yarın sabah yatısımı yaptırıyorum..8 nin sabahıda 7.30 da hastane olmam gerekmiş..
hadi bakalım hayrlısı olsun inş ilk seni alcak ameliyata güzell:)))
canım benim ya şimdi nasıl heyecanlısındır kim bilir... Sana bol şanslar diliyorum. Doktorumuza da başarılar diliyorum. Inşallah hayal ettiğinden çok daha güzel bir burnuşa kavuşursun. şimdiden geçmiş olsun. Sevgiler...
evet cok heyecanlıyım kuzum bana dua edin.cok tesekkür ediyorumm canlarım resimlerimi koyacagımmm..saatler kaldı ya saka maka...
kızlar bütün sayfaları tek tek okudum. birbirinize destek vermenize bayıldım inanın bende cesaretlendim sizlerle. bu arada rüya444 ben senden daha çok heyecanlandım. şimdiden geçmiş olsun. foto ları bekliyoruz.
heyecan yapma yaaa iyiki ben senn kadar heyacanlı değilimm:)) hadi bakalım resimlerini bekliyoruzz)
kuzu bitti dün oldum amelyat bugün taburcu oldum..kanamam cok oldu biraz benim.bide morlugum eve gelince arttı ama agrım yok burnumda böyle bir dolgunluk var.hadi bakalım sıra sende insallah güzel gecer...
çok geçmiş olsun:)) o dolgunluk alçı ve tampondandr cıkarınca gecer güzel olcak g
zel hadi bakalım darsıı başıma:))
amin tatlım insallah güzel olur,sende sorunsuz güzel bir sekilde amelyatını atlatırsın insallah..
rüyacım çok geçmiş olsun. tamamen iyileştikten sonra mutlaka yorumlarını bekliyorum bide fotoları.
aminnn teşekrlerr:)))
kuzu bitti dün oldum amelyat bugün taburcu oldum..kanamam cok oldu biraz benim.bide morlugum eve gelince arttı ama agrım yok burnumda böyle bir dolgunluk var.hadi bakalım sıra sende insallah güzel gecer...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?