Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

ve yarın sabah yatısımı yaptırıyorum..8 nin sabahıda 7.30 da hastane olmam gerekmiş..

canım benim ya şimdi nasıl heyecanlısındır kim bilir... sana bol şanslar diliyorum. doktorumuza da başarılar diliyorum. inşallah hayal ettiğinden çok daha güzel bir burnuşa kavuşursun. şimdiden geçmiş olsun. sevgiler...

evet cok heyecanlıyım kuzum bana dua edin.cok tesekkür ediyorumm canlarım resimlerimi koyacagımmm..saatler kaldı ya saka maka...

kızlar bütün sayfaları tek tek okudum. birbirinize destek vermenize bayıldım inanın bende cesaretlendim sizlerle. bu arada rüya444 ben senden daha çok heyecanlandım. şimdiden geçmiş olsun. foto ları bekliyoruz.

kuzum cok sagol evet arkadaslar saolsunlar cok yardımcı oluyorlar ...insalllah sende istediğine kavusursun kuzzzuuu

heyecan yapma yaaa iyiki ben senn kadar heyacanlı değilimm:)) hadi bakalım resimlerini bekliyoruzz)

kuzu bitti dün oldum amelyat bugün taburcu oldum..kanamam cok oldu biraz benim.bide morlugum eve gelince arttı ama agrım yok burnumda böyle bir dolgunluk var.hadi bakalım sıra sende insallah güzel gecer...

kuzu bitti dün oldum amelyat bugün taburcu oldum..kanamam cok oldu biraz benim.bide morlugum eve gelince arttı ama agrım yok burnumda böyle bir dolgunluk var.hadi bakalım sıra sende insallah güzel gecer...

çok geçmiş olsun:)) o dolgunluk alçı ve tampondandr cıkarınca gecer güzel olcak g
zel hadi bakalım darsıı başıma:))

canımcım çok geçmiş olsun sen de bizim kervana katıldın haydi gözün aydın! inşallah en güzel sonucu alırsın da çektiğin çilelere değer...

Arkadaşlar ben de Ankara'dan gelmek istiyorum. Bir gün gelip tahlil olucakmışım ameliyat için gün verilecekmiş. Ameliyat olduktan sonra sanırım bir gün hastanede kalıyoruz. Sonrasında kaç gün Malatya'da kalmam lazım kki tamponlarım çıksın? Ona göre izin ayarlamam lazım ve açıkçası ne kadar çauk Ankara'ya dönersem o kadar iyi olacak iş açısından. Bir de SGK'lı olanlardan ücret alınmıyor sanırım değil mi?

canım benim artık herkesten ücret alınıyor. 700 küsürdü ama tam hatırlayamadım. topiği biraz incelersen bulursun kızlar yazmıştı. malatyada bir hafta kalsan yeterli. ama sonra bir hafta daha geçince tekrardan gitmen gerekecek. ya da kalacak yerin varsa 2 hafta kalırsın. eğer gidiş geliş sorun olmaz diyorsan ameliyattan sonra enaz üç kez daha malatya gitmen gerekebilir. benim ameliyat olalı 2 yıla yaklaştı. detaylarını unuttum. daha çiçeği burnunda olan fındık burnuşlulara danışabilirsin sana daha detaylı bir şekilde yardımcı olurlar. sevgiler... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…