- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.501
canımcım çok geçmiş olsun sen de bizim kervana katıldın haydi gözün aydın! inşallah en güzel sonucu alırsın da çektiğin çilelere değer...
Arkadaşlar ben de Ankara'dan gelmek istiyorum. Bir gün gelip tahlil olucakmışım ameliyat için gün verilecekmiş. Ameliyat olduktan sonra sanırım bir gün hastanede kalıyoruz. Sonrasında kaç gün Malatya'da kalmam lazım kki tamponlarım çıksın? Ona göre izin ayarlamam lazım ve açıkçası ne kadar çauk Ankara'ya dönersem o kadar iyi olacak iş açısından. Bir de SGK'lı olanlardan ücret alınmıyor sanırım değil mi?
CANIM BENCE BİR 2 hAFTA İZİN AL ANCA İYİLESİR HATTA BİR AY İMKANIN VARSA,MALATYADA EN AZINDAN BİR HAFTA 10 GÜN KLASAN İYİ OLUR BENİM 4.GÜNÜM YARIN ALCIM ALINACAK AMA BUNU DAHA SİLİKON TAMPONUN ALINMASI VAR DİKİŞLERİN ALINMASI VAR NE KADAR SÜRER BU GELİP GİTMEK HASTANEYE BİLMİYORUM BENDE
bu arada senin arkadaş isteğini kabul ettim. albümdeki resimlere bakabilirsin. ama iyi ya da kötü yorum bekliyorum...
sagol canım evet minik buynuslular grubuna katıldım yarın alcım cıkacak bakalım nasıl olacak.cok sagol datlım cok öpüyorum.amn cümlemiz kuzum
bende ameliyat oldummmm şişlerim var morluklarım varrr:))
Benim öyle uzun uzadıya kalmak gibi bir şansım yok ki iş dolayısıyla. Hem de üniversite para almıyo diye biliyodum SGK'sı olanlar. Rüyacım geçmiş olsun nasıl ağrıların morlukların geçti mi?????
hiii oldunmu kuzucuk cok gecmiş olsunnn koykma benimde hala sislik morlugum var gececek yavas yavas morluklarım sarardı ve sisliğim yüzüme inmeye basladı.pazartesi hersey cıkacak tampon alcı dikiş hersey...bugün alcım degişti buynumu gördüm sisde olsa begendim.bence bilge hoca işinin üstadı.iyiki olmusum amelyat.ayrıca 1 ay gecmiş amelyat olmus kızlar vardı ve cok begendim buynuslarını en güzeli dogaldı...darısı bize:))
sagol canım.canım estetik olunca alıyor bende sgklıyım.756 tl verdim.iyi düsün tasın canım kalcak yerde var hastanenin yanında konuk evi var..
çok teşşekür ederimm ben bu şiş hali ile beğeniiyorum şuan ucundan belli güzel olmuş benm burnum büyüktü küçülmüş:)) bende p.tesi 9.30 orda olcam alcım cıkıcak yarında tamponlar ewt bende bi kaç kişyi beğendim cok güzel olmuştu neyse kurtulduk sayılırr:)))
Canım konuk evinde annemle kalabilmem mümkün mü????
Messenger var mı sende konuşsak ben hala kararsızım. Ankara'daki doktorlar hiç güven vermio((( Bilge Hoca ben de nedendir bilmiyorum ama güven uyandırdı en başından beri. Süreci yaşamış birinden dinlemek iyi olacaktır. Sağol cvp verdiğin için.
ttabiki kalabilirsin canım sanırım günlüğü 10 tl imiş tam bilmiyorum ama.netten turgut özal tıp merkezinin sitesine girip bakarsan bilgi edinirsin belki canım olur konusabiliriz canım msnden
Canım benim mail adresim .....eklersen konuşuruz. Çok teşekkür ederim.
kızlar msn adreslerinizi silin çünkü kötü niyetli insanlara denk gelebilirsiniz. ben bu ihmalden dolayı zamanında kötü bir tecrübe yaşamıştım. editör yagmurluk'a msj atıp sildirmiştim. bilginize...
rica ederim canım maalesef iyi niyetini suistimal etmek isteyen bir sürü insan dolaşıyor sanal ortamda. sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?