Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

tamam canım ekledim ben pek msn kullanmıyom ama sen için girerim bu arada buraya yazdım ama sonra düzelttim msj sende sil msn adresini canım

Nasıl oldun canım morlukların falan ne durumda. Ben msn adresim olan mesajı nasıl sileceğimi bilemedim canım. Bu arada messenger hep açık ama hala ekleme isteği gelmedi. İstersen bi mail at ben eklim. Ankara'daki doktorlar hakkında hiç kimse iyi bi bişiy söylemio. Ben Bilge hocaya ameliyat olmak istiyorum. Nasıl yapcam bilmiyorum ama (((

kuzu bitti dün oldum amelyat bugün taburcu oldum..kanamam cok oldu biraz benim.bide morlugum eve gelince arttı ama agrım yok burnumda böyle bir dolgunluk var.hadi bakalım sıra sende insallah güzel gecer...

Canım geçmişler olsun,
bir süredir bakamadım foruma, kurtulmuşsun sen de, acil şifa veee çok güzel bir burnuş dilerim sana...
Sevgiler,

Canım, sen de revizyon ameliyatını atlatmış olmalısın, geçmiş olsun, umarım istediğin gibi gitmiştir herşey...

Canım, sen de revizyon ameliyatını atlatmış olmalısın, geçmiş olsun, umarım istediğin gibi gitmiştir herşey...

canım arkadsta fen lisesinin orda dedi.ben 5 ne kan tahlili için gitcem ya ozamn ögrenirim söylerim

Çok geç cevapladım ama, otogarın karşısında olduğuna eminim,
Belki şuan başka yerlerle de anlaşma yapmış olabilirler ama martta ameliyatı oldum otogarın karşısında ROHAN foto diye bir yer var, pek fotografcı gibi durmuyor zaten, dört duvar, orada çektiriliyordu...
Yeni ameliyat olan arkadaşlar çektirmiştir zaten, son değişiklikleri bildirirler

sagol tatlım ben amelyatımı oldum:)

canım ekledim seni damlamlı hatta msn adresim.ama ben devamlı msn ye giremiyorum artık calısmaya basladıgım için.bu arada mail attım ben tatlım.ben memnunum canım seklinide begendim dogal gayet güzel sükür,nefes sorunumda yok.cok memnunum sükürler olsun...

benm bu çarşamba günü cıkacak bandajlar ama actı gördüm bende cok beğendim benm revizyon du cokk korkuyodum tekrar bi sorun olur diye cok şükür herşey cok iyi şişlerim gecsin foto atcam bilge beyden cok ama cokk memnunumm cok ta mutluyuomm:))))sewindim senn adınada şişler insin emin ol cok daha güzel olcak:)))

hadi sükürler olsun tatlım.evet cok sis ya bu halde hala sis gecer demi bu sisler

arkadaşlar ben de doktor beye ameliyat olmak istiyorum ara tatilimde :) çok da heyecanlıyım ancak mesaj sayım yetmediğinden size mesaj da atamıyorum :/ doktor beyin numarasını atabilir misiniz iletişime geçmek istiyorum :) müteşekkir olurum

canım doktor beyin telefonu bendede yok ben polikliniğe gitmiştim onuda netten bulabilirsin numarasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…