Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

rica ederim :) ben de teşekkür ediyorum canım inşallah senin burnuşun çok daha güzel olur

sagol canım cok tesekkür ederim uygun vakitte resimlerimi atacagım:))

rüya ve demoipsim ne zaman resim yükleyeceksiniz? neredeyse bir ay geçti! bizi merakta bırakmayın yahu!!! :130:

kızlar bende istanbulda yasıyorum dr bilge beye amelyat olmayı düşünüyorum sizleri ekledim kabul ederseniz yardımcı olursanız cok sevınırım uzun zamandır dusnuyorm ama korkuyrm sonucun kotu olmasından ıstanbulda cok pahalı bende malatyalıyım oraya gtmeyı dusunuyorum...:)

Resimlerinizi görmeyi cok istiyorum,arkadaşlık istegi göndersem kabul edermisiniz,henuz doktor arastrma surecindeyim

bana bilge beyin numarasını verırmısınız özelden msj atamıyorum lutfen biri msh atabılırmı ulaşabılecegım bır numara ıstıyorum...

rica ederim :) ben de teşekkür ediyorum canım inşallah senin burnuşun çok daha güzel olur

matmazell sizi ekledim kabul edersiniz sevınırım banada belge beyın numarasını atarsanız cok sewınecegım çok korkuyorum sormak ıstedıklerım var msn adresınızde msj olark yollarmısınız?:)sormak ıstedıklerım varda bende ıstanbulda yasıyorum ve amelyat ıcın sureclerı neler gerektıgını merak edıyorum...

canım benim kabul ettim resimleri görebilirsin. bu topikte ameliyat için gerekli bilgiler ve süreç hakkında fazlasıyla detaylı bilgilere ulaşabilirsin. biraz geri sayfalara bakıp okursan faydasını görürsün. sevgiler...

çok tşk ederim canım inş şu korkumu yenip hayırlısıyla amelyat olup siizn gbi tatlı saglıklı buruna sahip olurum:)

kızlar amelyat günümü aldım 8 şubat ama 6sında doktora gorunmem lazımmıs doktor bakıp ole karar verecekmıs yapıp yapmıyacagına umarım yapar ıstanbuldan malatyaya gıtcm soncuta ole bır aksılık olmaz umarım:)

arkadaşlar yorumlarınız yüreğime su serpti ama yine de korkularım var... ya daha kötü olursa diye... inşallah her şey yolunda gider. arkadaşlık teklifinde bulunduğum bayanlar teklifimi kabul ederseniz çok mutlu olurum fotoğraflarınızı görmek istiyorum. siteye henüz üye oldum açıkçası fotoğraf görmek için üye oldum. pek kullanmayı bilmem bilgiayarı şimdiden özür dilerim ( cevap yazamazsam. mesaj atamazsam bilmedğimdendir) saygılarımla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…