- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.541
canım sen malatyada mı yaşıyorsun?
hayır canım, istanbuldan gelicem malatyaya :) çok teşekkür ederim numara içinde :) yarın arıycam umarım 3 hafta sonrasına gün verebilir doktor bey :S senin burnunu da görünce iyice emin oldum, çok güzel olmuş :)
sagol canım cok tesekkür ederim uygun vakitte resimlerimi atacagım:))
benm bu çarşamba günü cıkacak bandajlar ama actı gördüm bende cok beğendim benm revizyon du cokk korkuyodum tekrar bi sorun olur diye cok şükür herşey cok iyi şişlerim gecsin foto atcam bilge beyden cok ama cokk memnunumm cok ta mutluyuomm:))))sewindim senn adınada şişler insin emin ol cok daha güzel olcak:)))
rüya ve demoipsim ne zaman resim yükleyeceksiniz? neredeyse bir ay geçti! bizi merakta bırakmayın yahu!!! :130:
bilge beyin numarasını aldım ama ne soracağımı nasıl soracağımı bilmiyorum korkuyorum açıkcası... randevuyu kendi mi veriyor?
Resimlerinizi görmeyi cok istiyorum,arkadaşlık istegi göndersem kabul edermisiniz,henuz doktor arastrma surecindeyimBen de bilge beye ameliyat olan biri olarak konuşuyorum.ameliyatımın üzerinden tam 1,5 yıl geçti.hala ilk günkü gibi çok memnunum.doğal,kibar ve hafif kalkık bir burnum var.matmazele katılıyorum doğallıktan yanaysanız bilge bey bir numara.ama yüz ifadenizin değişmesini istiyorsanız yapmacık burun yapan doktorlara gidin derim.ben bilge beyin başarısını inkar edemem.gerçekten çok başarılı.bakmak isteyenler albümüme girip fotolara bakabilirler.özel albüm.
özelden msj atamıyorum bana bilge beyin numarasını verırmısınız telefonda konussam daha ıyı:)
polikliniği aradım, sekreterle görüştüm. pazartesi çarşamba cuma poliklinik günü dedi, randevu alınmanıza gerek yok dedi. Cuma tam gün dedi sanırım ama yeni hasta almıyorlarmış. Bu hafta şehir dışına çıkıcam, ondan sonra gidip bir muayne olucam, kesin kararımı verdim :)) Acaba cepten arasam, cuma günü beni alır mı ki kızlar?
rica ederim :) ben de teşekkür ediyorum canım inşallah senin burnuşun çok daha güzel olur
matmazell sizi ekledim kabul edersiniz sevınırım banada belge beyın numarasını atarsanız cok sewınecegım çok korkuyorum sormak ıstedıklerım var msn adresınızde msj olark yollarmısınız?:)sormak ıstedıklerım varda bende ıstanbulda yasıyorum ve amelyat ıcın sureclerı neler gerektıgını merak edıyorum...
canım benim kabul ettim resimleri görebilirsin. bu topikte ameliyat için gerekli bilgiler ve süreç hakkında fazlasıyla detaylı bilgilere ulaşabilirsin. biraz geri sayfalara bakıp okursan faydasını görürsün. sevgiler...
çok tşk ederim canım inş şu korkumu yenip hayırlısıyla amelyat olup siizn gbi tatlı saglıklı buruna sahip olurum:)
cılekben cım sen amelıyat olmamısmıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?