Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun. bekleme evresi çok streslidir kolay gelsin sana :)

canım seni kabul ettim ancak siteye yeni üye olanlar resimleri görebilmek için forumda enaz 25 mesaj yazması gerkiyor. bunu da sırf mesaj sayısını doldurayım diye rast gele atılan mesajlarla yapamaz. çünkü forum yöneticisi gereksiz yazılan yorumları siliyor. haberin olsun. sana da kolay gelsin :)

anladım canım benim. çok teşekkür ederim. umarım güzel olur. dua edin lütfen.

canım inşallah hakkında hayırlısı olsun. bekleme evresi çok streslidir kolay gelsin sana :)
amin inş canımya öncelıkle hayırlısı olsun dıyelım hepımız ıcın ama memnun olanların yanında bırkac kısı memnun degıl tum sayfaları tek tek okudum cok korkuyorum daha kotu olursa dıye off off tam bır ay var bı vazgecıyorum bı karar verıyorum olmaya bakalım neolck:)

Canım arkadaşlık isteğini kabul ettim, albümüme bakabilirsin artık...
Şehir dışından çok hastası var Bilge Bey' in. Ben İzmir' liyim. İzmir' de bir dr la görüşmüştüm; ancak işim dolayısıyla Güneydoğu' da bulunduğumdan Bilge Bey' le tanıma fırsatım oldu. Bilge Bey hem insan olarak, hem de bir hekim olarak harika biri. Hakkında hayırlısının olmasını dilerim canım...

Canım arkadaşlık teklifini kabul ettim, bak bakalım resimlerime begenecek misin :)
İnşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun bir an önce.
Sevgiler,

çok tşk ederım cnm ya albümüne baktım harıka olmus hıc estetık gbı durmuyor her acıdan super güle güle kullan cnm darısı bize:)bole yorumları burunları gorunce ıcım rahatlıoo hakıkaten:))

Canım arkadaşlık teklifini kabul ettim, bak bakalım resimlerime begenecek misin :)
İnşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun bir an önce.
Sevgiler,

canım teklifimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim. resmini gördüm burnun çok güzel. ilk halin nasıldı bilmiyorum tabii. benim burnum yüzüme göre bayaa büyük. canım bir ricam olacak benim e mail adresim cemocan-23@hotmail.com eğer eklersen ordan resimlerine bakmak istiyorum. burdan bakabilmem için 25 mesajım olmalıymış. ben siteye sık sık giremiyorm. msn üzerinden bakarsam daha iyi olur

Canım 25 mesajın dolmadıysa eğer resmimi nasıl gördün anlayamadım Albümümlerim arasında öncesi ve sonrası olmak üzere iki albüm var, kotanı doldurunca oradan farkı görebilirsin. Maalesef msn vs. mesajlaşma programları kullanmıyorum. O nedenle benim reimlerime sadece buradan bakabieceksin.
Bu arada mesaj kotanı doldurman için sayfalarca mesaj atmışssın tek cümlelik, hoş olmamış!! Senin gibi buradan yararlanmak isteyen bir çok arkadaş var, gereksiz yere meşguliyet yaratmışsın.

çok tşk ederım cnm ya albümüne baktım harıka olmus hıc estetık gbı durmuyor her acıdan super güle güle kullan cnm darısı bize:)bole yorumları burunları gorunce ıcım rahatlıoo hakıkaten:))

Çok teşekkür ederim canım. Emin ol Bilge Hoca, yüzüne çok yakışacak, doğal bir burun yapacak sana da. Zaten buradaki arkadaşların hepsinin burnu doğal ve güzel oldu :) Hocamızın ellerine sağlık

cilekben'e katılıyorum. nenehatunnn yukardaki yorumumu tekrar okumanı rica ediyorum! resmen coşmuşsun! aslında bir iki cümle ile sorabileceğin şeyleri tam 22 kez ve çok gereksiz cümlelerle topiği dolsurmuşsun. forum yöneticisi nasıl müdehale etmedi hayret ettim doğrusu

Son düzenleme:
kızlar benide eklermisiniz rica etsem.bende yaptıracağım bilge beye.malatya ya 2 ay sonra taşınıyorum.yorumlar çok iyi dr.için.bende istiyorummmm.yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni.teşekkürler

Şayet empati yapabilme yetisine sahip olsaydın, meşguliyet yarattığını anlayabilirdin sanırım. Elbette okumak zorunda değiliz, ancak iki sayfa boyunca yazdığın mesajların arasında acaba gerçekten bizden yardım isteyen ya da soru soran var mı diye yazdığın tüm o mesajlara bakmak ve sayfalar arasında dolaşmak zorunda kaldığımızı anlayabiliyor musun?
Bunun dışında yazdığım mesajın son derece yapıcı olduğunu düşünüyorum. Zira öncelikle diğer tüm arkadaşlar gibi sana da yardımcı olabilmek için arkadaşlık isteğini kabul ettim dediğin gibi bir hemcinsin olarak!! Doğru bulmadığım bir tutuma da eleştiri de bulundum. Bence teşekkür etmelisin canım, ''herkes senin gibi olursa vay halimize'' yorumunla yargılamak yerine :) Ameliyat olacağına göre, bu başlık altındaki tüm yorumları okumuşsundur diye tahmin ediyorum. Burada ameliyat olan ya da olacak tüm arkadaşlar öncelikle birbirlerinin haklarına son derece saygılı, son derece yardımsever ve tam bir dayanışma içindeler. Hepimizin üye olduğunda mesaj sayısı sıfırdı ve hepimiz albüm görmek istiyorduk, heyecanlıydık, ancak kendimizi düşünürken bir başkasının hakkına da özen gösterebilmek adına senin yaptığını yapmadık. Yapıcı bir eleştiriyle yaklaştığımı, senin verdiğin yanıtın ise polemik yaratmaya açık ve duyarlılıktan uzak bir yorum olduğu kanısındayım...
Sana da iyi günler :)

kızlar benide eklermisiniz rica etsem.bende yaptıracağım bilge beye.malatya ya 2 ay sonra taşınıyorum.yorumlar çok iyi dr.için.bende istiyorummmm.yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni.teşekkürler

Canım ekledim seni, albümlerimi görebilirsin.
Hakkında hayırlısının olmasını ve en yakın zamanda istediğin gibi bir burnuşa kavuşmanı diliyorum.
Sevgiler,

Konulara kota doldurmak için mesaj yazmak yasaktır.
Kota doldurmak için yazılan mesajlar kaldırılır, ayrıca forumda herkesin okuyabileceği alanlara iletişim bilgilerinizi yazmayınız.

Mrb kızlar Prof. Dr Aylin Bilgin KARABULUT'a daha önce burun estetiği yada başka bir estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Ben yakın çevremde araştırarak Aylin hanıma ulaştım kendisi aynı zamanda İstanbul Üni.' de öğretim görevlisi işinde iyi olduğunu söylüyorlar. Ben burun estetiği yaptırmak için Aylin hanımla bir ön görüşme yaptım. Burun yapım estetik için uygunmuş kapalı ameliyatla gayet başarılı ve doğal bir buruna sahip olabilirmişim. Kendisi bana güven verdi ve şubatta hem muayene hemde ameliyat olmaya karar verdim. Ama böyle ciddi bir ameliyat olmaktanda korkuyorum. Acaba içinizde Aylin hanıma estetik ameliyatı yaptıranınız var mı? Aylin hanımla ilgili bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…