- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.561
kızlar amelyat günümü aldım 8 şubat ama 6sında doktora gorunmem lazımmıs doktor bakıp ole karar verecekmıs yapıp yapmıyacagına umarım yapar ıstanbuldan malatyaya gıtcm soncuta ole bır aksılık olmaz umarım:)
arkadaşlar yorumlarınız yüreğime su serpti ama yine de korkularım var... ya daha kötü olursa diye... inşallah her şey yolunda gider. arkadaşlık teklifinde bulunduğum bayanlar teklifimi kabul ederseniz çok mutlu olurum fotoğraflarınızı görmek istiyorum. siteye henüz üye oldum açıkçası fotoğraf görmek için üye oldum. pek kullanmayı bilmem bilgiayarı şimdiden özür dilerim ( cevap yazamazsam. mesaj atamazsam bilmedğimdendir) saygılarımla
canım seni kabul ettim ancak siteye yeni üye olanlar resimleri görebilmek için forumda enaz 25 mesaj yazması gerkiyor. bunu da sırf mesaj sayısını doldurayım diye rast gele atılan mesajlarla yapamaz. çünkü forum yöneticisi gereksiz yazılan yorumları siliyor. haberin olsun. sana da kolay gelsin :)
amin inş canımya öncelıkle hayırlısı olsun dıyelım hepımız ıcın ama memnun olanların yanında bırkac kısı memnun degıl tum sayfaları tek tek okudum cok korkuyorum daha kotu olursa dıye off off tam bır ay var bı vazgecıyorum bı karar verıyorum olmaya bakalım neolck:)canım inşallah hakkında hayırlısı olsun. bekleme evresi çok streslidir kolay gelsin sana :)
kızlar bende istanbulda yasıyorum dr bilge beye amelyat olmayı düşünüyorum sizleri ekledim kabul ederseniz yardımcı olursanız cok sevınırım uzun zamandır dusnuyorm ama korkuyrm sonucun kotu olmasından ıstanbulda cok pahalı bende malatyalıyım oraya gtmeyı dusunuyorum...:)
arkadaşlar yorumlarınız yüreğime su serpti ama yine de korkularım var... ya daha kötü olursa diye... inşallah her şey yolunda gider. arkadaşlık teklifinde bulunduğum bayanlar teklifimi kabul ederseniz çok mutlu olurum fotoğraflarınızı görmek istiyorum. siteye henüz üye oldum açıkçası fotoğraf görmek için üye oldum. pek kullanmayı bilmem bilgiayarı şimdiden özür dilerim ( cevap yazamazsam. mesaj atamazsam bilmedğimdendir) saygılarımla
çok tşk ederım cnm ya albümüne baktım harıka olmus hıc estetık gbı durmuyor her acıdan super güle güle kullan cnm darısı bize:)bole yorumları burunları gorunce ıcım rahatlıoo hakıkaten:))Canım arkadaşlık isteğini kabul ettim, albümüme bakabilirsin artık...
Şehir dışından çok hastası var Bilge Bey' in. Ben İzmir' liyim. İzmir' de bir dr la görüşmüştüm; ancak işim dolayısıyla Güneydoğu' da bulunduğumdan Bilge Bey' le tanıma fırsatım oldu. Bilge Bey hem insan olarak, hem de bir hekim olarak harika biri. Hakkında hayırlısının olmasını dilerim canım...
Canım arkadaşlık teklifini kabul ettim, bak bakalım resimlerime begenecek misin :)
İnşallah istediğin gibi bir burna kavuşursun bir an önce.
Sevgiler,
ben geçen ay kontrole gittiğimde 15-20gün sonra gözlük takabileceğimi söyledi bilge bey ve bundan sonra çökme olmaz dedi ama ben hala korkuyorum buarada ameliyat tarihim 1 aralık :)
canım teklifimi kabul ettiğin için çok teşekkür ederim. resmini gördüm burnun çok güzel. ilk halin nasıldı bilmiyorum tabii. benim burnum yüzüme göre bayaa büyük. canım bir ricam olacak benim e mail adresim cemocan-23@hotmail.com eğer eklersen ordan resimlerine bakmak istiyorum. burdan bakabilmem için 25 mesajım olmalıymış. ben siteye sık sık giremiyorm. msn üzerinden bakarsam daha iyi olur
çok tşk ederım cnm ya albümüne baktım harıka olmus hıc estetık gbı durmuyor her acıdan super güle güle kullan cnm darısı bize:)bole yorumları burunları gorunce ıcım rahatlıoo hakıkaten:))
canım seni kabul ettim ancak siteye yeni üye olanlar resimleri görebilmek için forumda enaz 25 mesaj yazması gerkiyor. bunu da sırf mesaj sayısını doldurayım diye rast gele atılan mesajlarla yapamaz. çünkü forum yöneticisi gereksiz yazılan yorumları siliyor. haberin olsun. sana da kolay gelsin :)
gereksiz yere meşguliyet yarattığımı sanmıyorum... okumak zorunda değilsiniz öyle değil mi? hemcinsinslerim olarak azıcık anlayış rica ediyorum, hım? iyi olmaz mı? Senin gibi olursa hepsi vay halimize... İyi günler.
kızlar benide eklermisiniz rica etsem.bende yaptıracağım bilge beye.malatya ya 2 ay sonra taşınıyorum.yorumlar çok iyi dr.için.bende istiyorummmm.yardımcı olursanız çok mutlu edersiniz beni.teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?