Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Banada verirmisiniz numarasini bayanin annem ameliyat olacak ama refakat edemiycem. Boylece birisini ayarlamis olabilirim ona bakmasi icin. cok tskler

Fotolarnizi cok merak ediyorum, gorebilir miyim? bilge beye olmusssunuz

canım sana rakadaşlık talebinde bulundum. kabul ettiğin taktirde ve forumda da 25 mesaj sayısına ulaşınca albümü görebilirsin. son iki sayfayı daha detaylı okursan neler yapman gerektiğini anlarsın. ben de Bilge Beye 25 Ocak 2011 tarihide ameliyat oldum. tam 2 yıl oluyor. darısı sana olsun...

Sizi eklemek istiyorum burnunuzu gormek icin eklerseniz sevinirim. tskler

Evet cok tskler
Ekleyebildim sonunda..bende ameliyat oldum aralikta 25te 3cu haftam simdi. Sizin resimerinizide gorebilcem yakinda umarim..yakinda bende yuklerim ama cok sis yuzum hala..

Sizin burnunuzu oldukca merak ediyorum msj hakkim dolsada gorebilsem

Evet cok tskler
Ekleyebildim sonunda..bende ameliyat oldum aralikta 25te 3cu haftam simdi. Sizin resimerinizide gorebilcem yakinda umarim..yakinda bende yuklerim ama cok sis yuzum hala..

canım sen de mi Bilge beye ameliyat oldun? geçmiş olsun. inşallah istediğin gibi bir sonuç almışsındır. resimlerini biz de bekliyoruz...

Evet bende yeni oldum 3 haftaligim daha, kendimce begendim cok..cok ama cok iyi bir doktormus bilge bey. Sadece burnuma dokunamiyorum uzerini temizlmek icin ve nefes alamiyorum :))) alismak cok zor bu duyguya..ne kadar daha boyle suruyor? 3 ay mi? Birde siz kacinmismiydiniz basinizi egmekten filan , eger evetse ne kadar sure kacindiniz? ben kiprdamaya bile korkuyorum duser diye. Biraz pimpirikli ve nazli olunca isim zor:) Bu hafta 1 ay olacak. Sabirsizlaniyorum 3 ay dolsun diye. Korkudan spor yapamiyorum ve fazla kalabalik mekanlara girmiyorum birsey olur kazara carpilir diye. Oldukca zormus. Ama doktorumuz cok ozenmis eminimki sizlerinkide cok guzel herkes ovguyle bahsetmis zaten. Resimerinizi gormek icin sabirsizlaniyorum msj kotasi varmis ama dolmadi sanirim. Yani yeni uyeler icin ben gibi herkese tavsiye ediyorum bilge beyi, Nazik, iyi birisi. Dikis alirken bile kiyamiyor hastalarina. Gorevini bole seven doktor gormemistim.
Burun icin tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaslar lutfen . Napmam lazim simdi:)))

canım ben burnumu temizlemek için eczaneden okyanus suyu spreyi almıştım. tavsiye edrim o çok işe yarıyor. bol bol burun deliklerine sık ve burnuna ellerini bastırmadan nazikce aşağı sümkür ama çok şiddetli değil tabi :) kulak çöpüyle de temizleyebilirsin. benim bir aydan sonra açılmaya başlamıştı artık sen de yavaş yavaş burnundan normal nefes almaya başlarsın. 3 aya kadar sürdüğünü zannetmiyorum ama kişiden kişiye değişir bu durum. başını eğmekte bir sakınca yok canım çok da aşırı pimpiriklenme. ben de senin gibiydim birisi burnuma çarpacak diye ödüm kopuyordu. sonra bir gün yoldan karşıya geçmek için üst geçite çıkınca merdivenlerden inerken bir güvercin küt diye tam burnuma çarpıverdi! daha yeni iki hafta olmuştu. sakınan göze çöp batar misali :) ama hiç bişey olmadı çok şükür. sen de biraz daha rahat olmalısın. ama şunları söyleyim yatarken yorganın ağırsa yüzünü kapatma. üzerini giyinip çıkarırken dikkatli ol. bir de kucağına kesinlikle ama kesinlikle çocuk alma! Allah korusun kafasını küt diye burnuna geçirir. bunlara dikkat et gerisini koyver gitsin canım. korkma bir şeycik olmaz. sen zorunu atlatmışsın zaten geriye kolay kısmı kalmış. acil şifalar ve bol nefesli günler diliyorum :) resimlerini de bekliyoruz ona göre :130:

Son düzenleme:
ailem malatyada bende başka ilde yaşıyorum estetik olmayı düşünüyorum çok ararştırdım bi kaç doktor ismi duydum ama hepsi başka illerde olduğu için pek sıcak bakmadım en iyisi ailemin yanında olurum dedim ve malatyada bilge beyin adını duydum en çok .... fazla araştırma ve kurcalama gereği yok artık diyorum sonuçta iyi duyduğumuz isimlerin bile ameliyat sonrası estetiği başarılı geçmeyen hastalarının arasında memnun olmayanda var bu birazda şans ve kişinin burun yapısyla alakalıdır diyorum.. bilge beyde başarılı duyduğum ve okuduğum kadarıyla ... neyse çok uzattımm sorularımı sorayımm İlk önce muayeneye gidip şikayetlerimizi anlatıp daha sonra mı estetik operasyona tarih veriliyor

canım öncelikle şunu söyleyim ailenin bulunduğu ilde ameliyat olma kararın çok isabetli olmuş. çünkü ilk hafta onların yardımına ve psikoljik desteklerine ihtiyaç duyuyorsun. ben malatyada yaşamıyorum ama annem sağolsun benim kurtarıcı meleğim oldu. o olmasaydı halim çok kötü olurdu. Malatyada Turgut Özal tıp merkezinde Doç.Dr. Bilge Türk Bilen'in yanı sıra birlikte çalıştığı arkadaşı Doç.Dr Hıdır Kılınç bey var. ikisi de oldukça başarılı doktorlar. tavsiye ederim. evet önce muayene için randevu alıyorsun doktorla görüşüp senin ameliyata uygun olup olmadığına karar veriyor. ve uygun görürse ameliyat tarihi belirliyorsunuz. şöyle de olabiliyor: uzak bir yerden gelecekler için önceden muayene etmeden ameliyat günü verilir ancak ameliyat tarihinden bir iki gün önce doktora görünüp onayını almak zorundasın. yine onaylamazsa ameliyat randevusu iptal ediliyor. bir de eğer doktorla ameliyata karar verirseniz neler yapabileceğini konuşuyor ve isteklerinizi belirtiyorsunuz. özeldeki diğer doktorlar gibi bilgisayar üzerinde tasarım felan yapmıyor. en fazla burnunun çekilmiş olduğu bir resim götürürsen üzerinde çizimler yaparak burnunun ne şekil alacağını tarif edebilir. bende öyle yapmıştı. başka aklına takılan bir sorun varsa cevaplayabilirim...

ilk önce muayene olup görüştükten sonra estetik olmak istiyorum ..birde şöyle bir sıkıntım var ben çalışıyorum acaba estetik sonrası istirahat raporu veriliyomu

ilk önce muayene olup görüştükten sonra estetik olmak istiyorum ..birde şöyle bir sıkıntım var ben çalışıyorum acaba estetik sonrası istirahat raporu veriliyomu

zaten önce muayene olmadan ameliyata giremezsin canım. bir de randevu tarihini eğer planladıysan önceden gün almanı tavisye ederim. çünkü yoğun oldukları için çok uzun bir süre sonrasına da gün verebilirler. rapor konusunda tabi ki yardımcı oluyor doktorla konuşursun kaç gün gerekiyorsa sana rapor yazar canım.

ilk fırsatta randevuyu alıp muayeneye gidicem inş..
Çok teşekkür ederim yardımcı oldun en azından bi ön bilgim ve fikrim oldu, sorularım olursa tekrar rahatsız edebilirim :)

Cok tskler cevap icin. Deniz suyuna bakacagim icinden cok ustunu temizleyemiyorum aslinda ucunu cunku cok hassas dokunamiyorum bile. Bugunden itibaren sonunda mutlu bir sekilde yazarak agizdan nefes almayi biraktim yavasca. Burnumda nefes almaya ve agzimi kapali tutmaya basladim. Nasilda guzel bir duyguymus bu:) Oyle ozlemisim ki. Masak icinde sadece sag taraftan goze dogru yapmam gerekiyormus sanirim tek taraftan olcak sisler insede gorsem ne hos olurdu. Doktor bana 3 ay boyunca kesinlikle sumkurme dedi o yuzden kaciniyorum. Bir daha ameliyati gozum yemiyor birsey olursa:)))) msj kotamda dolmus yuppi bakicam resimlere simdi. Cok heyecanli:) Bu arada konudan konuya atladigim icin unuttum. Deniz suyundan ziyade bana doktor serum yazmisti, onu surekli SIKIYORUM. Ama, burnumun ustunu temizleyemiyorum bandaj ciktiktan sonraki sari haliyle kaldi ucu. Simdi resimlerinize bakicam matmazel:)
Cok tskler

rica ederim canım. doktor bana da serum vermişti ama ben şırınga ile burnuma dökmekten zorlanıyordum. sürekli başka birisinin yardımına ihtiyaç duyuyordum. bu yüzden deniz suyu spreyi zaten burun açmak için tasarlandığından dolayı burun deliğine güzelce yerleştirip püskürtüyorum. daha kolaylık oluyor. yoksa zaten serumla içeriği aynı şey. tuzlu su :) masaj için doktorun gösterdiği yöntemi uygulanam çok önemli. başka türlü yaparsan sakıncası olur dikkat et derim. ben bir ay sonra bırakmıştım çok canım acıyordu çünkü.

Son düzenleme:
kızlar 25 ocak'a aldım ben de ameliyat gününü istanbuldan gidicem sevgili matmazelll çok teşekkür ederim yardımın için malum mesaj sayım hala dolmadı :) işin aslı bu 2. mesajım .ha bir de benim refakatçim yok problem yaşar mıyım ?o haldeyken tanıdığım kimseyi istemiyorum yanımda ve misafirhaneyi aradım hastaneye kayıt yaptırdıktan sonra kalabiliyormusuz.ilk gün kalabilecek miyiz acaba ?

Bu hafta 1 ay olcak benimde..ahhh su 3 ay gecse yaaa. Agrilarim oluyor burun icinde, bas agrim cok. sizlerdede oldumu ? Normal mi? Matmazel burun ustunu nasil temizledin ? cok soru soruorum biliorum ama napim Burnumun ustunden asagisi sari duruo dokunmiyorum..Photo yuklucem simdi..sis gibi ama artik gozum alisti anlamiyorum. Photolari yukluorm simdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…