- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.601
kızlar 25 ocak'a aldım ben de ameliyat gününü istanbuldan gidicem sevgili matmazelll çok teşekkür ederim yardımın için malum mesaj sayım hala dolmadı :) işin aslı bu 2. mesajım .ha bir de benim refakatçim yok problem yaşar mıyım ?o haldeyken tanıdığım kimseyi istemiyorum yanımda ve misafirhaneyi aradım hastaneye kayıt yaptırdıktan sonra kalabiliyormusuz.ilk gün kalabilecek miyiz acaba ?
Bu hafta 1 ay olcak benimde..ahhh su 3 ay gecse yaaa. Agrilarim oluyor burun icinde, bas agrim cok. sizlerdede oldumu ? Normal mi? Matmazel burun ustunu nasil temizledin ? cok soru soruorum biliorum ama napimBurnumun ustunden asagisi sari duruo dokunmiyorum..Photo yuklucem simdi..sis gibi ama artik gozum alisti anlamiyorum. Photolari yukluorm simdi.
geçer canım geçer... benim iki sene geçmiş hangi ara o kadar oldu diyorum. sabırlı olacaksın. ilk zamanlarda benim ağrım hiç olmamıştı canım ama normaldir yani. istersen doktora sor ne kadar sıklıkta ağrı kesici içebileceğini ve önereceği bir ilaç varsa ona göre hareket edersin. ben burun üstümü yüz yıkama jeli ile temizlemiştim. hafif sıcak suyla ama bastırmadan masaj yaparak yıkadım ve çıkmıştı. azıcık canın sıkı olsun yahu bu ne çıt kırıldımlık! dokun biraz korkma o kadar :) bu arada resimlerine de baktım çok cici bir kızsın burnuşun da fındık gibi olmuş çok beğendim canım. bundan sonrası sabır gerektiriyor şişlerin inmesi için masaja devam edersen iyi olur. sağlıcakla kal tatlım....
arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese selamlar.ameliyat olanlara geçmiş olsun.benim 2 gün sonra 1 yıl doluyor.19 ocakta.
arkadaşlar uzun bir aradan sonra herkese selamlar.ameliyat olanlara geçmiş olsun.benim 2 gün sonra 1 yıl doluyor.19 ocakta.
canım rica ederim. sen benim göğüs estetiği sayfama yazmıştın sanırım göğüs ameliyatı yaptıracaktın yanlış mı hatırlıyorum? burun da mı olacaksın? yani benim gibi iki ameliyatı aynı anda mı yaptırmayı düşünüyorsun? refakatçin olursa iyi olur canım ya sadece burun ameliyatı yaptırmış olsan bile ilk gece sarhoş gibi oluyorsun. yani narkozun etkisiyle ayağa tek başına kalkmak zor oluyor. ya da sürekli için geçiyor, uyku halinde olunca da burnundan akan kanları temizlemek ya da buz uygulaması yapmak için başka bir insanın yardımına ihtiyaç duyuyorsun. odamdan bir tane örnek vereyim sana: refakatçisi olmayan birisinin ameliyattan sonra burnundan aşırı derecede kan sızıyordu ve kendisi baygın bir haldeydi. burnundan akan kanlar öylece koynuna doluyor ve kendisi de boğulacak gibi oluyordu. kesinlikle abartmıyorum çok kötü bir durumdu. benim yanımda annem vardı. kadıncağız o kişiye de yetişmeye çalıştı. elinden geldiğince kanları silip burnuna buz koymaya çalıştı ama nihayetinde benimle de ilgilenmesi gerekiyordu. ve başka hiç kimse de yardımcı olmuyordu. biraz şans işi belki de odanda merhametli iyi, niyetli insanlar olursa onlardan da destek alabilirsin ama ya olmazsa??? ha şunu da söyleyim herkesin öyle deli gibi foşur foşur burnu kanamıyor gözünüz korkmasın. mesela benim burnum çok temizdi hiç ama hiç kanama olmadı. ama 5 hastadan 3ü bu şekilde kanamalı oluyor. bilginiz olsun...
canım şimdi korktum sen böyle söyleyince yaben göğüs topiğine hocanın numarasını almak için yazmıştım.burun ameliyatı olucam sadece ama refakatçim yok :/ burada bir arkadaş ücretli refakatçiden bahsetmişti sanırım ona bir bakayım ben o zaman...
Cok naziksin cnm. Yok cirkirdimliktan degil zarar vermekten korktugumdan dokunmuyordum ama dokunacagim artik:))) Fotolar cok yuzumu gostermiyor kusura bakmayin kizlar yakindan kendim cektim o yuzden. Sis biraz inince daha duzgun fotolar koyarim. Lutfen sizde ekleyin resimleri. Tugce34, asilem, azrain, :) Agri kesicileri leblebi gibi yutuyorum ben sorun yok haha .
cnm resım yuklemıssın galıba ama ben goremedım albumunu kaldırdın galıba gerı bende cok merak edıyorum gormek ısterım resımlerını:)Cok naziksin cnm. Yok cirkirdimliktan degil zarar vermekten korktugumdan dokunmuyordum ama dokunacagim artik:))) Fotolar cok yuzumu gostermiyor kusura bakmayin kizlar yakindan kendim cektim o yuzden. Sis biraz inince daha duzgun fotolar koyarim. Lutfen sizde ekleyin resimleri. Tugce34, asilem, azrain, :) Agri kesicileri leblebi gibi yutuyorum ben sorun yok haha .
cnm resım yuklemıssın galıba ama ben goremedım albumunu kaldırdın galıba gerı bende cok merak edıyorum gormek ısterım resımlerını:)
hiç albüm yok çünkü daha amelyat olmadım cnm şubatın 8ınde olcam inş:)tamam cnm en kısa zamanda beklıyorum resımlerını :)cnm slm evet bende seninkileri ..hic album yok sende..
Daha profilden cekiyim yuklerim bunlar cok yuzden degildi daha duzgun resimler cekip yuklucem soz ama seninkiler nerede:))
Arkadaslar ben son bir sey soracagim ve kimseyi delirtmeden once bir sure susacagim:))). Ben bugunlerde cok hapsuruyorumAgzim acik hapsurmaya calisiyorum ama korkudanda oluyorum kemik kikidrdak yerinden oynayacak yada brnun sekli bozulacak diye. Ameliyat olali 1 ay oldu cokta taze. Ah hapsuruk ne basa bela biseysin ya. Sakinan gozede cop batar biliyorum bu derece pimpriklenmenin anlami yok. Mazur gorun ama sonucta ciddi bir ameliyat gecirdik hepimiz ister istemez aklimizda tonlarca soru, Doktorlari bunaltamiycagimiz icin birbirimizi bunalticaz artik mecbur:)
merhaba arkadaşlar, uzun süredir okuyordum yazdıklarınızı ve Bilge Bey' e ameliyat olmaya karar verdim bende sayanizde :) ameliyat günüm 5 Şubat , sabırsızlıkla bekliyorum , inşallah bende sizler gibi memnun kalırım.
Bu arada albümlerden bahsetmişsiniz , sizleri eklemek isterim kabul ederseniz çok sevinirim :) teşekkür ederim ..
ameliyatı ortalama ne kadara yapıyor acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?