Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

hadi canım hayırlı olsun, iyi yaptın aramakla :) için rahatladı bak ..

arkadaşlar yazdıklarınızı okudum da kararsız kaldım. ben de bilge beyin adını çok duydum. hatta ameliyat olan arkadaşlarım bile var. ama hıdır beye de iyi diyorlar. Bir de bu benim 2. ameliyatım olacak. kemik yenilemesi yüzünden onun için korkuyorum. aranızda 2. ameliyatını hıdır beye yaptıran var mı?

Hıdır bey de çok başarılı bir doktordur. bir arkadaşımın eşi ona burun ameliyatı olmuştu o da çok memnun kalmıştı. ama revizyon yaptığı hastasına hiç denk gelmedim. benim bir hafta hastanede kalma sürem boyunca burun ameliyatını genelde Bilge bey, meme ameliyatlarını da Hıdır beyin yaptığını gördüm. bu bir tesadüf olabilir bilemeyeceğim ama sonuçta her ikisi de çok ilgili ve başarılı doktorlar canım.

Sağol canım. 2. ameliyat olacağı için çok korkuyorum bu burnumu aratırlar diye. Bu korkumu yenip nasıl ameliyat olacağım onu da bilmiyorum ama mecbur olmam lazım kemik nefes darlığına neden oluyor çünkü. Bir de tamponlu mu oluyor ameliyat? Benim ilk ameliyatım tamponsuzdu rahattım o yüzden.

Son düzenleme:

ilk ameliyatını kime olmuştun canım? estetik amaçlı olmuştun değil mi? bir de kemik nefes darlığına sebep oluyor demişsin. burnunda çökme mi oldu? neden böyle bir sorun yaşadığını doktorun söyle di mi? senin adına üzüldüm canım inşallah biran önce sağlıklı burnuşuna kavuşursun. o kadar hayallerle bu ameliyatı oluyorsun tabi yaşadığın bu hayal kırıklığı sonrasında ikinci bir problemi kaldırmak çok zor olur. şu da bir gerçek ki doktorlar için de daha önce ameliyat olmuş fakat başarısızlıkla sonuçlanmış bir burun şeklini düzeltmeye çalışmak ilk defa ameliyat olacak bir burunu düzeltmekten çok daha zordur. inşallah senin için en iyisi olur. Ben Bilge beye ameliyat olmuştum. burnumda silikon tampon vardı. ama çok bi rahatsızlığını hissetmedim ya sadece çıkarken biraz acımıştı. sanırım Hıdır bey de silikon tampon kullanıyor. gerçi aradan 2 yıl geçti şu anda bir değişiklik varmıdır bilemiyorum.

Ben şehir dışında ameliyat olmuştum canım.Kemik alınmıştı ve kemer düzeltilmişti. Burunda çökme yok. KBB ye gittiğimde kemik yenilemesi var dedi ( o nasıl oluyorsa artık ). Ben de ondan korkuyorum işte canım 2. ameliyat daha riskli. Bu burnumu ararsam diye çok korkuyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacım var

Hadi hayırlısı canım, en büyük adımı atmışsın Türkan Hanım, poliklinik hemşiresi canım, geçen yıl kara kaplı bir ajandası vardı, ameliyat günlerini takip ediyorr

Hadi hayırlısı canım, en büyük adımı atmışsın Türkan Hanım, poliklinik hemşiresi canım, geçen yıl kara kaplı bir ajandası vardı, ameliyat günlerini takip ediyorr

Kara kaplı deftere haziran 20 gibi adımı yazdıracağım cnm, uygunsa tabi bos sayfa kaldıysa:))))

Araştırma hastanelerinde ameliyatlara stajyerlerin girdiği doğru mu? Gün geçtikçe daha çok şey duyuyorum ve karasız kalıyorum. Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Araştırma hastanelerinde ameliyatlara stajyerlerin girdiği doğru mu? Gün geçtikçe daha çok şey duyuyorum ve karasız kalıyorum. Ameliyat olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

Canım bilemiyorum...Böyle şehir efsaneleri dolaşıyor ortalıkta ama sonuçta kararlarımızı -mış' lara -miş' lere göre vermiyoruz. İnönü Üniversitesi Hastanesi, Turgut Özal Tıp merkezinde ameliyat olmuş biri olarak, böyle birşey yaşamadım. Açıkçası ilk ağızdan yaşayan birini de duymadım. Benim ameliyatıma Bilge Hoca' m girdi, ameliyathanede konuştuk yine, burnuma baktı şöyle son bir kez sağdan soldanVe çok şükür başarılı bir operasyon geçirdim, bir yıl geçti, sağlıklı, güzel bir burnum var...Zaten millet olarak herşeyde öyle çok vesvese yapıyoruz ki, sanırım etraftan duyduklarımıza kulak assak, ''nefes almasam mı acaba'' diye tereddüt eder hale gelicez

Doğru söylüyorsun canım. Bu 2. ameliyat olacağı için ne duysam dikkate alıyorum. İlgilenmeleri nasıl peki ameliyattan sonra?

Doğru söylüyorsun canım. Bu 2. ameliyat olacağı için ne duysam dikkate alıyorum. İlgilenmeleri nasıl peki ameliyattan sonra?

Sen de haklısın canım, sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali
Canım hep söylüyorum, burada Bilge Hoca' ya ameliyat olan arkadaşlar da zaten hep aynı kanıda...Bilge Hoca çok iyi bir cerrah olmasının yanında çok iyi bir insan...Öyle mütevazi bir insan ki, dr.lara olan antipatime rağmen kendisine büyük bir sevgi ve saygı duyuyorum. Hastalarının telaşlı, meraklı ve pimpirikli hallerine ve konuşmalarına rağmen, görmen lazım ses tonu dahi öyle alçak ve rahatlatıcı ki. Kontrollerde de yine son derece ilgili, mütevazi ve özverili...Bak şiimdi ilgi nasıl diye sordun, aklıma geldi anlatayım...Kontrollerimden birine giderken, şehir dışından gittiğimden geç kalmıştım, sabah mesaisi bitmek üzereydi, adamcağız yemeğe çıkacak... Kontrollerim sırasında tanıştığım bir arkadaşımın da o gün muayenesi vardı, aradım arkadaşımı, bilge hocaya durumu anlatmasını ve beni bir süre beklemesini rica ettim. İnanır mısın, beklemiş Gittim, bekliyordu, muayene etti hemen beni. Yoksa öğleden sonraya kadar bekleyecektim ve eve döünüşüm sıkıntılı olacaktı. Ben bu kadar özverili bir hekim gerçekten görmedim. Hele devlet hasanelerinde bazı kötü muamelelere hadsizliklere birebir şahit olmuş biri olarak Bilge Hoca gerçekten harika biri, hem mesleki hem insani olarak...

Gerçekten bunları söylemen içimi rahatlattı çok sağol canım. Ama Hıdır Beyi de çok övdüler. Gidip ikisine de muayene olmakta ayıp olur :) İkisine de ameliyat olan tanıdıklarım var ama çok ayrıntılı konuşmamıştım bir daha başıma gelmez diye.

Rica ederim canım, hepimiz geçtik aynı aşamalardan, çok iyi anlıyoruz o yüzden birbirimizi
Kontrollerim sırasında Hıdır Bey' i de görüyordum canım. Tanışmadım ama hani girip çıkarken konuşmalarına şahit olursun ya, o şekilde görüyordum diyeyim...Hekim olarak iyi bir hekimdir mutlaka, zira onun da şehir dışından hastaları vardı tanıştığım. Ama burun ameliyatı için herkes Bilge Bey için koşup geliyordu öyle söyleyeyim. Sempati, beyefendilik, mütevazilik anlamında Bilge Hoca' mı tek geçerim Bir de Estetik ve plastik cerrahi ana bilim dalı başkanı Bilge Bey

Sanırım kararımı verdim gibi sayende :)) Ama biraz beklemem gerek. İnşallah güzel burnum olur ve başka ameliyata gerek kalmaz. Nefes almamı engellemese hayatta olmam :) Çünkü biliyorum acısını :) Ayrıca ben tamponsuzdum öyleydim tamponlu nasıl yapacağım kim bilir? :) Acemilikten koşa koşa gitmiştim ameliyata şimdi geri geri gidiyor ayaklarım

cnm walla şimdi bu iletini görünce tırsmadım desem yalan olur ilk kez estetik olmak için bugün haziran ayına randevu almıs biri olarak:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…