- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.801
cnm walla şimdi bu iletini görünce tırsmadım desem yalan olur ilk kez estetik olmak için bugün haziran ayına randevu almıs biri olarak:)))))
Canım benim sen bana bakma pinpiriğim birazcıksen git ve güzel burnuna kavuş :)
inanıyım mı:))))))))))) peki cnmm saoll..bi kere adım attım vazgecmicem..inşş sonuc da iyi olur...korku sardı şimdiden:=))))
Tatlı heyecan de ona korku deyip bilinç altına yerleştirme :)) Canım sen mi hazirana gün aldın yoksa Bilge hoca mı verdi o tarihi?
ben bilge hoca ile görüştüm. ama randevuyu ondan değil poliklinik sekreterliğinden aldım..Bilge Beyde zaten kendisi ile görüştüğümü sekreterliğe iletmemi soledi...Sekreterlik bi tarih soledi ben bi hafta oncesini istedim. sanırım zaman konsuunda sıkıntı yoktu.. hemen 1 hafta oncesini verdiler. Ama ameliyat gününden 4 gun once hastanede muayene olmam gerekiyormus. Anestezi muayenesi gibi bişeler dedi sekreter. Hiç muayene olmadığım için 4 gün once hastaneye gitcem cnmmm...
Anladım canım. Acaba günler dolu da mı o zamana verdiler diye düşündüm. Bir arkadaşta Hıdır Bey e git diyor. Tanıdığı olmuş çok memnunmuş. Ama burda da herkes Bilge hocadan memnun. Ne yapacağımı ben de şaşırdım :))
Cnm birazcıkta şans işi ya bu işler sanırım... Ama anladığım kadarı ile 2 doktorda başarılı insanlar...Seçim yapmak tabiki zor. Ama ben nasıl sectim gitti anlamadım.. bi baktım telefonda randevu almısım. Malatyada başka dktor hic arastırmadan:))) Şansımda inşallah aynı hızda yaver gider inşallah cnm... senin için de hayırlsıı olsun.. umarım sectiğin kişi senin için doğru olan olur..
Söylediğin çok doğru canım şans işi bir nevi. İnşallah tez zamanda atlatırsın sende :) İnşallah canım beynimi yeyip bitiriyor bu soru. 2. ameliyat olmasa belki bu kadar düşünmezdim :)) Sen en büyük adımı atıp gün almışsın darısı bana :)) Bir de ücret alıyorlar mı canım? Benim arkadaşlarım Bilge beye olduklarında ücret ödememişlerdi yıllar önce. Acaba hala aynı mı?
Çok çok haklısın cnm.. 2. kez olacaksın ve boyle ince eleyip sık dokumakta cok haklsıın. Darısı başına inşallah cnm..Hayıslısı olsun hepimizin hakkında... Ücret konusunda önceki okuduğum forumdaki eski tarihli maillerde ücret alınmadığı yönünde mesajlar okudum. Fakat 2013 tarihli mesajlarda 700-800 TL civarında hastaneye yatırılan bir ücretten bahsedildiğini okudum cnm.. Ben de ücret konusunda net bir bilgiye sahip değilim.
Çok sağol canım. Olan arkadaşlar bu duruma açıklık getirirlerse sevinirim :)) Sende biran önce olup kurtulursun ve istediğin sonuca ulaşırsın inşallah canım :)
Sanırım kararımı verdim gibi sayende :)) Ama biraz beklemem gerek. İnşallah güzel burnum olur ve başka ameliyata gerek kalmaz. Nefes almamı engellemese hayatta olmam :) Çünkü biliyorum acısını :) Ayrıca ben tamponsuzdum öyleydim tamponlu nasıl yapacağım kim bilir? :) Acemilikten koşa koşa gitmiştim ameliyata şimdi geri geri gidiyor ayaklarım
Cnm birazcıkta şans işi ya bu işler sanırım... Ama anladığım kadarı ile 2 doktorda başarılı insanlar...Seçim yapmak tabiki zor. Ama ben nasıl sectim gitti anlamadım.. bi baktım telefonda randevu almısım. Malatyada başka dktor hic arastırmadan:))) Şansımda inşallah aynı hızda yaver gider inşallah cnm... senin için de hayırlsıı olsun.. umarım sectiğin kişi senin için doğru olan olur..
Canim tampon olayina hic takilma...Silikon tampon kullaniliyor bicak gibi incecik bise. Ileri geri konusanlar yuzunden ben de tampon cikarken acir mi acaba diye korkmustum ama sifir aci, hic merak etme...
2012 martta ameliyat oldum, o sirada ucret alinmiyordu...Benden bir sure sonra ucret alinmaya basladi, 700 kusur TL canim, benim de benden sonra ameliyat olan arkadaslardan duydugum bu...
Canim sen Malatyali misin? Eger Malatyaliysan cok sanslisin, baska dr arastimana gerek yoktu zaten...Cunku bir cogumuz, baska baska illerden Malatya' ya Bilge Hoca icin gittik. Ben de burada okudugum yorumlarla gittim biliyor musun? Izmirliyim, isim dolayisiyla guneydogudayim suan, yakinlarda boyle iyi bir dr un oldugunu okuyunca bindim gittim, hayatimda ilk kez Malatya' yi gordum. Bir de simdi soyle dr arastiranlara bakiyorum da, kendime sasiriyorum, acaba cok mu gozu karayim diye...Ben hic bu kadar arastirmadim, buradaki arkadaslarin yorumuna guvendim, gittim gorustum, zaten gorusunce icim cok rahatladi, guvendim...sansima 3 gun sonraya gun verdi, ameliyati iptal olan birinin sayesinde :) Heyecanlanmaya bile firsat olmadan, bindik gittik annemle :) gerci ben normalde de cok gozu kara ve cesaretliyimdir, korkmam biseyden pek :) Benim de piercing ten dolayi burun kikirdagimda cokme olmustu, agzim magara gibi acik uyuyordum nefes alamiyordum; yoksa annem hayatta destek olmazdi ameliyat kararima :) Simdi sonuctan memnunum, hem o kikirdaktaki cokuntu duzeldi hem de hayatimda almadigim kadar iyi nefes aliyorum :) Gerci o piercing tarafinda yine cok hafif bir asimetri var, farkedilmiyor ama ben farkediyorum :) Eski fotograflarima bakiyorum da, burnumun o kadar yamuldugunun farkinda degilmisim aslinda :) Bilge hoca burun sirtina cok hafif bir kavis vermis beli belirsiz, zaten burnumda kemer olmadigindan normalde, tek bir isi bile ameliyat oldugumu anlamadi; cok guzellesmissin diolar, zayifladin mi diolar :) "yooo hep ayni kilodayim aslinda" diyorum...Insallah siz de bizler gibi cok memnun ve mutlu olursunuz sonuctan
Ameliyat oldum cuma günübugün 3. günüm bu tamponlarla nefes alamamak ağızdan nefes almak ne kadar kötüüü yaa gece uyuyosun sabaha doğru kalktığımda ağzımın içi kurumaktan kabuk bağlamış gibi oluyo.. offff çok çekiyorummmmm ağrılarım ara ara artıyo .. üstelik birde sabaha kadar buz uygulamama rağmen yinede şiştim morardımm yarın tamponlarım alınacak inşallah rahatlarım yaa.. tamponlar çıktıktan sonra burundan nefes alıp verebilmek rahat oluyo mu :44: yardım edin bana yaa bundan sonra zor bi kısmı kaldı mı daha çok çekecekmiyim ? oyyhh benim ki niye bu kadar sıkıntılı geçti yaa
oyy kıyamam sana canım benim ya çok geçmiş olsun kurtludun işte ne güzel!!! artık sen de bizim kervana katıldın! ilk başlarda ağzından nefes almak zorunda olduğun için dudakların kurur tabi canım ya mutlaka bir dudak kremi bulundur yanında. her daim onu sür. yumuşatır biraz. ne ağrısı çekiyorsun anlamadım bende hiç ağrı felan olmamıştı. sanırım çok hassas bir bünyen varmış :) olsun fıstığım üzme kendini yarın tamponlar çıkınca acayip rahatlarsın. daha zor bir şey kalmadı canım benim zaten ilk üç günü atlattın mı gerisi çok kolay geçer. pozitif düşün sonuçtan inşallah memnun kalırsın. tekrardan geçmiş olsun Allah acil şifalar versin fıstığım...
Ameliyat oldum cuma günübugün 3. günüm bu tamponlarla nefes alamamak ağızdan nefes almak ne kadar kötüüü yaa gece uyuyosun sabaha doğru kalktığımda ağzımın içi kurumaktan kabuk bağlamış gibi oluyo.. offff çok çekiyorummmmm ağrılarım ara ara artıyo .. üstelik birde sabaha kadar buz uygulamama rağmen yinede şiştim morardımm yarın tamponlarım alınacak inşallah rahatlarım yaa.. tamponlar çıktıktan sonra burundan nefes alıp verebilmek rahat oluyo mu :44: yardım edin bana yaa bundan sonra zor bi kısmı kaldı mı daha çok çekecekmiyim ? oyyhh benim ki niye bu kadar sıkıntılı geçti yaa
Cnm, çok çok geçmiş olsun.. İnşallah en kısa sürede atlatrsın cnm bu ağrılardan kurtulursun bir an önce...Ben de gün aldım hazirana. Sürec içinde yaşadıklarını en yakın tarihte olan biri olarak ilerleyen günlerde de bizlerle paylaşırsan çok sevinirim cnmm... Bir an önce sağlığına kavuşarak istedeğin buruna sahip olman dileğiyle.... çok çok geçmiş olsun.. sevgiler...
Nefesin kesilecek gibi mi oluyor ilk başta yoksa hemen alışıyor musun? bir de geçmiş konuşmalarda kanın aktığını okudum tampondan nasıl sızıyor ki o kan akıyor? :) Kafamda deli sorular
teşekkür ederim ... bu ağrıları çektikçe aklıma hep sen geldin matmazelll yaa gerçekten helal olsun sana diyorum burun + göğüs ameliytını nasıl kaldırdın allah yardımcın olmuş wallaha canım benim.. benim burnum çok ağrıyoo yaa sanki üstüne yük koymuşlar biri üstüne binmiş gibi ara ara zonklar tarzda ağrım oluyo. doktorun verdiği izotonigi kullanıyorum onuda tamponlar yapışmasın o suyu sıktıkça rahatlayayım diye verdi ama oda tuzlu yakıyobir an önce tamponlarım çıksın rahatlamak istiyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?