- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.881
Ay canım benim yaaa... Bu topiğin iyilik meleği sensin, ben dahil hiç kimse eline su dökemez bu konudaSayende ameliyat olup, bu burna kavuştuğumu unutamam, Önce Allah' a sonra Bilge Hoca' yla sana dua ediyorum vallahi benim güzel yüzlü, iyi yürekli canım arkadaşım
matmazel ve çilekben :)
kızlar bende ikinize teşekkür ediyorum tekrar tekrar , buradaki paylaşımlarınız ve bana karşı verdiğiniz destekler olmasaydı bende bu buruna sahip olamayacaktım şimdi :)
matmazel ve çilekben :)
kızlar bende ikinize teşekkür ediyorum tekrar tekrar , buradaki paylaşımlarınız ve bana karşı verdiğiniz destekler olmasaydı bende bu buruna sahip olamayacaktım şimdi :)
estağfurullah canım yaa sendeki bu müthiş sabır konusunda da ben eline su dökemem :)) ne güzel şeyler yazmışsın kız Allah iyiliğini versin emi şımarttın beni valla :) Allah hepimizden razı olsun birbirimize destek oluyoruz ne mutlu hepimize de :) yalnız terminoloji bana kızdı sanırım hiç cevap vermeden çıktı vala tırstım şimdi :18:
Rica ederiz canım benimm... Bir nebze katkımız olduysa ne mutlu bize. Bu arada az fıstık olmadın tabe, söylemeden geçemiycem
Yok canım benim, Terminolojinin de senin iyi niyetinden şüphesi yoktur eminim
aneeeeeeemmmmmm kızlar bu ne yaaa!!!!telaşlılar, pimpirikliler, heyecanlılar hepsi bir araya gelmiş tozu dumana katmış gidiyorsunuz valla!!! birbiriniz de olumsuz etkiliyorsunuz. yavaş olun biraz kızlar bu ne stres yahu! iyilik meleği garibim cilekben arada kalmış bir ona koşturuyor bir buna :) valla canım ne yalan söyleyim sabrına ve anlayışına bir kez daha hayran kaldım. tabi diğer arkadaşlar beni yanlış anlamasın lütfen ama sanki daha önce bu forumda yazılanları hiç okumamış gibi, sanki hiç kimse sizin yaşadığınız sıkıntılardan geçmemiş gibi bir panik halindesiniz. hele de terminoloji sen sus bakiyim daha burnundan alçısı çıkmamış bir sürü sitem şikeyet! :130:anam etmeyin eylemeyin yav burun ameliyatı oluyorsunuz tabi ki ilk zamanlarda nefes alma problemi yaşayacaksınız. bunu nasıl garipsiyorsunuz. cilekben demiş ya ayağından değil ya burnundan ameliyat oluyorsun :) heralde nefes almanı etkileyecek. sonuçta sağlam bir organın içini tamamen açıp içinde bin bir türlü oynamalar yapılıyor. ödemler var, kan pıhtıları var, yerine tam oturmamış kıkırdaklar var. terminoloji hatta sana şöyle söyleyim daha öncede yazdığım gibi ikinci çıkacak olan silikon tamponlar (1 hafta 10 gün sonra) çıkarıldıktan sonra bile tam anlamıyla pürüzsüz nefes alamıyorsun. tabi ilk çıktığında müthiş bir hava akımı içeri giriyor ama sonra yine zamanla ödemler ve kan pıhtıları nefes almayı birazık da olsa engelliyor. hele bir sabret bir-iki ay geçsin o zaman bu şekilde pimpiriklenebilirsin hala nesef alamıyorum diye. eğer bu topiği başından beri okuduysanız daha önce nefes alma problemimden hiç bahsetmemiştim. ta ki bir yıl geçene kadar sabrettim. ancak hala açılmadı o zaman doktora gittim. baktım çözüm yok. kabullendim boynumu büktüm ve sizi de böyle bir son bekleyebilir diye uyarmaya başladım. ama eski burnumu da kesinlikle aramıyorum. ameliyat öncesi bu hale geleceğimi bilseydim de yine de ameliyat olmaktan vazgeçmezdim...
ha bu arada sitemlerimden dolayı kabinizi kırdıysam affola kızlar hepinizi çok seviyorum
estağfurullah canım yaa sendeki bu müthiş sabır konusunda da ben eline su dökemem :)) ne güzel şeyler yazmışsın kız Allah iyiliğini versin emi şımarttın beni valla :) Allah hepimizden razı olsun birbirimize destek oluyoruz ne mutlu hepimize de :) yalnız terminoloji bana kızdı sanırım hiç cevap vermeden çıktı vala tırstım şimdi :18:
valla bilemeyecem artık cevap da gelmeyince :) :83:
Tamam susuyorum haklısınızz ayağımdan değil burnumdan ameliyat oldum çok pimpirik yaptım galibaama beni anladığınızı biliyorum sabırla dinleyip yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim hepinize ayrı ayrı
yok canım niye kızayım iyiki varsınız diyorum araya reklam koydum biraz tedavi mi yaptım annem burnuma izotonik sıktı oda her iki saatte bir hadi hadi yapalım benden daha çok düşünüyo beni yaa :)
canım bende öyle olduğunu zannetmiyorum, hepimize o içten samimimi uslubunla yardımcı olup en iyi dileklerde bulundun bunca zaman...
Hatta hiç unutamam ben ameliyattayken buraya benim için ; ''dua edelim onun için herşey yolunda gitsin deyişini'' :)) ehuu ehuu :) ..
merhabalar kızlar
öncelikle tuce34 seninle aynı zamanda ameliyat olmuştuk bi takım sıkıntılı olduğun durumlardan bahsetmişsin ama diğer arkadaşlarında dediği gibi sanırım henüz erken ve zor olsada ciddi sabır gerektiriyor bu ameliyat ve şunu merak ettim; senin burun derin kalın yapılıysa şişliklerin inmesi hayli zaman alabiliyormuş , benim bir ayda normale döndü ama Bilge Hoca bana amaliyat olmadan önce söylemişti deri yapım çok ince ve ödeme meyilli değilmiş o yüzden herkeste bu süreç değişebilir lütfen sıkıntı yapma olur mu...
ve terminoloji geçmiş olsun :) kurtuldun sende aramızdasın, burun tıkanıklığı ve tampon konusunda kendimden örnek vereyim benim 4gün bez tamponlar 11. günde silikonlar alındı ve 11 gün boyunca deliksiz bir uyku uyumadım inanır mısın o kuruluktan ve boğaz ağrısından dolayı, süreki yarım saatte bir uyanıp su içtim ve aralarda boğaz spreyi kullandım bu süreçte biraz dayananıklı olmak önemli sanırım o yüzden umarım en az sıkınıyla atlatırsın canım sende :)...
canım sen de burnunun bir fotosunu ekleyebilirsen biz de aşağı yukarı bir yorum yapabiliriz. gerçekten problemli bir durum varmı yok mu anlaşılır. bir de başkaların burunlarıyla kendini kıyaslama. sonuçta ameliyattan önceki halin başkalarıyla aynı değildi. herkesin birbirinden farklı burun kemik yapısı, deri yapısı vs özellikleri var. bunun sonucunda da ödemlerin inmesi ve iyileşme süresi de herkesin farklı oluyor tabi...
Arkadaşlar refakatçi evi varmış orada kaç kişi kalabiliyor? Ve tedavi bitene kadar kalabiliyor muyuz orada?
Canım refakatçi evi dediğin hastane bahçesindeki Turgut Özal Tıp Merkezi Konuk Evi mi? Ben de annemle birlikte orada kaldım. Tedavin bitene kadar kalabilirsin, ben 10 gün kalmıştım sanıyorum, son alçım çıkıp, rutin kontroller bitene kadar. Yalnız mutlaka önceden ara, hastane yatış kaydın olmadan yer ayıramayacaklarını söyleyecekler ancak sen şehir dışında geldiğini, yer olmamasından ötürü kötü bir sürprize karşılaşmak istemediğini söyle ve ısrarcı ol, ben öyle yapmıştım. Ayırmasa bile en azından oda olduğunun garantisini verecektir sana. Kişi konusunu sorun edebilirler, yani çok kalabalık kalabileceğini sanmıyorum canım. Yer az olduğundan ve civar köylerden illerden ilçelerden, ihtiyaç sahipleri de gelip kalmak istediğinden kişi sayısı konusunda hassas davranıyorlardı benim kaldığım dönemde...
kızlar dikişler kendiliğinden mi düşecek yoksa alınacak mı ?
alınacak canım tamponlar ile birlikte :) ..
acı vermez alınırken çok hissedilmiyodur büyük ihtimal ..
sadece burun ucunda dikiş var değil mi canım içten yok,
hafif bir acı oluyo canım oda anlık, evet içeriye tamponları tutması için dikiş atıyor ve bu dikişler alınıyorken tamponda çekiliyor..
fazla sıkıntı yapma bunu , bol bol serum yap ıslak kalsın hep orası canım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?