- Konu Sahibi EstetikEditor
-
- #1.921
Teşekkür ederim canım ilk günlerime göre çok iyiyim bugün 12.günümYarın alçı ve tamponlarım çıkarılacak artık tamamen kurtulucam :) gerçi bu seferde burnumda bandaj olacak galiba ama olsun en azından alçı ve tamponlardan kurtuluyorumm... yarını sabırsızlıkla bekliyorum
Oooo super cnm hadi bitti gitti artık desene işin zor kısmı:)) darısı başımıza ya...:) su an yerinde olmayı isterdim. bitmiş ve zor süreci aşmış olmak:)) Mutlu sone 1 hafta kaldı desene:)
kizlar sizce en erken ne zamana gun verirler? isyerimde izin isini hallettim en kisa surede ameliyat olmak istiyorum poliklinigini aradim bugun ama acan olmadi :26:
evet bantlardanda kurtuldumameliyat öncesi ve sonrası çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum
eski halimden eser kalmadı yeni fotolarımı ekledim yorumlarınızı bekliyorumm
cnm yarın 10-12 arası ara sabahtan..ben o zaman arayınca randevu alabildim. operatore bağlanıp poliklinik sekreterliğini bağlattım.. Direk sekreterkik numarasını arayınca bende de açan olmadı..
tesekkur ederim canimpeki en erken ne zamana gun verirler tahmini?
rica ederim canımmmm güzel dileklerin için için de çok sağolasın ben de öptüm...
arkadaslar fotoları görmek için ne yapmam gerek bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım çok
özelden msj atamıyorum bana bilge beyin numarasını verırmısınız telefonda konussam daha ıyı:)
kızlar ya aslında bende burnumdan ameliyat olmak istiyorum...ama korkuyorum yani ameliyattan değilde tampondan çok korkuyorum dayanamam gibi geliyor ...acaba tamponsuz yapamazlar mı diye bile düşünüyorum:)))
:26:
bende dr bilge beyin tlf istiyorum kk kulübünde yeniyim ozelde istiyemiyorum malatyada degilim cünkü acaba bizi görmeden ameliyat icin gün verirmi yaza...
arkadaşlar bu albümleri görmek için arkadaslık isteği mi göndermem gerek bilgi verebilir misiniz acaba?
arkadaslar fotoları görmek için ne yapmam gerek bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım çok
canım seni görmeden de telefonla randevu veriyorlar. ancak ameliyattan bir kaç gün önce gidip muayene olman gerekiyor. ona göre ameliyatı yapıp yapmayacağına karar veriyor doktor. yani önce randevu verip sonra gereksiz görürse ameliyatı iptal edebiliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?