Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

Oooo super cnm hadi bitti gitti artık desene işin zor kısmı:)) darısı başımıza ya...:) su an yerinde olmayı isterdim. bitmiş ve zor süreci aşmış olmak:)) Mutlu sone 1 hafta kaldı desene:)

Oooo super cnm hadi bitti gitti artık desene işin zor kısmı:)) darısı başımıza ya...:) su an yerinde olmayı isterdim. bitmiş ve zor süreci aşmış olmak:)) Mutlu sone 1 hafta kaldı desene:)

Şaka maka bitti ya ama hiç geçmeyecek sandım günler aynen darısı başına canım :) inşallah sende rahat bir şekilde atlatırsın herşey istediğin gibi olur

kizlar sizce en erken ne zamana gun verirler? isyerimde izin isini hallettim en kisa surede ameliyat olmak istiyorum poliklinigini aradim bugun ama acan olmadi :26:

kizlar sizce en erken ne zamana gun verirler? isyerimde izin isini hallettim en kisa surede ameliyat olmak istiyorum poliklinigini aradim bugun ama acan olmadi :26:

cnm yarın 10-12 arası ara sabahtan..ben o zaman arayınca randevu alabildim. operatore bağlanıp poliklinik sekreterliğini bağlattım.. Direk sekreterkik numarasını arayınca bende de açan olmadı..

evet bantlardanda kurtuldum ameliyat öncesi ve sonrası çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum
eski halimden eser kalmadı yeni fotolarımı ekledim yorumlarınızı bekliyorumm

evet bantlardanda kurtuldum ameliyat öncesi ve sonrası çok yardımcı oldunuz hepinize teşekkür ediyorum
eski halimden eser kalmadı yeni fotolarımı ekledim yorumlarınızı bekliyorumm

Çok geçmiş olsun canım. Geçti gitti bak :) Ama ben resimlerini göremedim nasıl bakıyoruz? Merak ettim burnunu :)

kızlar selam.Bu revizyon ameliyatı ne oluyor acaba?Ben 7 yaşındayken yüz üstü bir taşın üstüne düştüm.Burnum o ara kırıldı.12 yaşımda acil ameliyat olmam gerekti ama estetik değil yalnızca et aldılar.Geçen sene bi daha nefes alamama problemimden dolayı oldum ama estetik değildi,yine nefes alışveirşim düzelmedi.Bu sefer estetik olmayı düşünüyorum.Önceki 2 ameliyatım estetik değildi yine de revizyon mu oluyor?

tesekkur ederim canim peki en erken ne zamana gun verirler tahmini?

walla cnm en erken ne zamana verecekleri konusunda bir bilgim yok. Ben de henüz olmadım ve 3 ay sonrası için istemiştim ameliyatı, sorunsuz istediğim tarih oldu. Ama erken tarih için tabi işler değişir:)

kızlar ya aslında bende burnumdan ameliyat olmak istiyorum...ama korkuyorum yani ameliyattan değilde tampondan çok korkuyorum dayanamam gibi geliyor ...acaba tamponsuz yapamazlar mı diye bile düşünüyorum:)))

kızlar ya aslında bende burnumdan ameliyat olmak istiyorum...ama korkuyorum yani ameliyattan değilde tampondan çok korkuyorum dayanamam gibi geliyor ...acaba tamponsuz yapamazlar mı diye bile düşünüyorum:)))

tampon korkulacak bişey değil canım ya herhalde ameliyatta en son korkulması gereken şey tampondur :)

:26:

bende dr bilge beyin tlf istiyorum kk kulübünde yeniyim ozelde istiyemiyorum malatyada degilim cünkü acaba bizi görmeden ameliyat icin gün verirmi yaza...

canım seni görmeden de telefonla randevu veriyorlar. ancak ameliyattan bir kaç gün önce gidip muayene olman gerekiyor. ona göre ameliyatı yapıp yapmayacağına karar veriyor doktor. yani önce randevu verip sonra gereksiz görürse ameliyatı iptal edebiliyor.

arkadaşlar bu albümleri görmek için arkadaslık isteği mi göndermem gerek bilgi verebilir misiniz acaba?

arkadaslar fotoları görmek için ne yapmam gerek bilge beye ameliyat olmak istiyorum ama kararsızım çok

gulkoparan seni arkadaş olarak ekledim. sen de kabul edersen profilimdeki albüme bakabilirsin. diğer arkadaşlara da bu şekilde profillerine girip arkadaşlık talebi göndermen gerekiyor. özel albümler sadece arkadaş listesindekilere görünüyor çünkü. tabi bir de forumda en az 25 mesaj yazmış olman gerekiyor. sevgiler...

bilgi verdigin icin tsk ederim ama galiba dr bilge beye yani malatya ya gitmekten vazgectim masraflarla birlikte 2000 i kesin bulacak bide ustüne yol yorgunlugu bide hic bilmedigim bi sehir ben diyarbakırdayim burda 3000 bine iyi bi doktor var valla allak bullak oldum bu burun estetigi yüzünden 2 senedir düsünüyorum bu yaza bitirecem inşallah olayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…