Dr. Bilge Türk Bilen Hasta yorumları (Burun Estetiği)

cnm kaç gün oldu nasıl gidiyor merak ettim..inş en kısa sürede iyileşirsin tam anlamıyla...

inşallah canım saol bugün 7. günüm iyi gidiyo :) ilk 3 gün çok zordu, şimdi biraz boğaz ağrım var, uykusuz geceler geçiriyorum ama yapacak bişey yok artık kendimden feragat ettim bir an önce toparlanırım inş. :)

inş cnmm:)) bende korkmaya başladım randevumu dahi aldım ama şimdiden uykularıma giriyor. Nefes alamamak cidden sıkıntı.. (( ağzımdan nefes alim diyorum 1 dk bile yapamıyorum cidden:)

inş cnmm:)) bende korkmaya başladım randevumu dahi aldım ama şimdiden uykularıma giriyor. Nefes alamamak cidden sıkıntı.. (( ağzımdan nefes alim diyorum 1 dk bile yapamıyorum cidden:)
Canım sen yine randevunu almışsın ben daha almadan strese girdim :)) Her gece vazgeçiyorum ama mecbur olmam lazım :))

ve 7 günden sonra 6 günde bandaj :) yani toplam 18 - 20 günde en geç bitmiş olacak tüm herşey .

amann allahımm cıldırıciğım birde 6 günde bandajlı gezicem öylemi zaten 20 gün rapor almıştım daha dinlenmeden iş başımı yapıcam tekrardan bi 20 gün daha rapor alırım çok yıprandım kendime gelmem lazım ayy evde otur otur sıkıldım,bunaldım, daral geldi bu zombi tipimlede dışarı çıkamıyorum bunalıma girecem az kaldııı

Hayırlı olsun canım senin randevun ne zeman ? walla ben ameliyat öncesi çok stres yapmadım açıkcası rahattım kafama çok takmıyodum ,sadece karasızdım olsam mı olmasam mı diye, ee sonunda kararımı verdim korkusuzca ameliyata gittim ama ameliyattan çıktıktan sonra burundan nefes alamayınca ve 6 saat boyunca yatağa bağlı kalınca çok kızmıştım kendime ne kadar salağım ben ya kendi kendime eziyet ediyorum falan demeye başlamıştım , bu geçici pişmanlık belirtileri göstergesi ben bu nefes konusunda çok hassasım ama ne hikmetse tahmin etmemiştim hiç ameliyat sonrası rahatlıkla nefes alamayacağımı neysee çok şükür o zorlu süreci atlattım şimdi daha iyiyim elham :)

canım geçmiş olsun, çoğu gitmiş azı kalmış bile.diğer arkadaşları gördüm.senide merak ediyorum.mayıs da ben olacağım.biraz korkuyorum ne yalan söyliyeyim

Canım sen yine randevunu almışsın ben daha almadan strese girdim :)) Her gece vazgeçiyorum ama mecbur olmam lazım :))

insanın aklına bir kere bu fikir bulaştımı beyin sürekli onla meşgul oluyor cidden:))) 2 yıldır düşünüyordum cnm. Sonunda randevu alabildim. Bende inanamadım kendime:)))

Çok sağol cnm. İnşallah hepimiz kurtuluruz en güzel şekilde. Ben kafaya koydum aslında olmamak gibi bir düşüncem yok cnm. 2 yıldır çünkü hep aklımda. Ama ben şu sonrasında bahsettiğiniz nefes alamama korkusuna kapıldım..Hiç kolay değil gercekten. Ameliyat sonrası ilk uyanıldğında Allahım ben ne yaptım falan gibi o nefes alamamanın vereceği psikoloji şimdididen sardı beni. Benim randevu tarihim cnm haziran 3. haftası idi. Ama bugün çıkan bir işimle ilgili sorundan dolayı bir hafta öteleliycem yarın mümkünse randevumu.. Allah herkese sabır ve kolaylık versin. İnşallah herşey herkesin istediği gibi ve sağlıklı bir şekilde sonuçlanır cnm. Tekrar çok geçmiş olsun. İyileş birazcık daha cnm..Fotolarını da paylaş biz sıradakilerle:))))))))) Çoğu gitti azı kaldı hadi cnm darısı başımıza..

canım geçmiş olsun, çoğu gitmiş azı kalmış bile.diğer arkadaşları gördüm.senide merak ediyorum.mayıs da ben olacağım.biraz korkuyorum ne yalan söyliyeyim
Teşekkür ederim :) seninde hakkında hayırlısı olsun .. Korkacak hiçbişey yok, sadece baya bi sabır gerektiren bir ameliyat. ilk üç günü atlattın mı tamamdır :)

İnşallah canım herkes istediği gibi sağlıklı bir sonuca kavuşur :)
Bak bu nefes konusunda korkabilirsinn ama bir kaç gün dişini sıkmalısın canım, ben çok sıktım dişlerimi Tam olarak düzeldiğimde alçı bandaj olayı bittiğinde fotolarımı paylaşırım

Tamam cnm benim, çok çok sağol. 3 gün gectimi gerisi daha rahat diyosun.. Ah ah iyi bari:)))

cnm merak ettim şimdi. 20 gün doktor rapor veriyomu? bir de iş bası yapmadan raporun bittikten sonra tekrar rapor alınamıyo diye biliyorum. Merak ettim, emin değilim ama.

cnm merak ettim şimdi. 20 gün doktor rapor veriyomu? bir de iş bası yapmadan raporun bittikten sonra tekrar rapor alınamıyo diye biliyorum. Merak ettim, emin değilim ama.

20 günde veriliyo 30 günde :) ben 20 gün aldım walla tekrardan yine alcam inşallah verirler ,benim iş biraz zorlu ve hareketli olduğu için onu dile getiricem biraz daha istirahate ihtiyacım var inş verirler :)

20 günde veriliyo 30 günde :) ben 20 gün aldım walla tekrardan yine alcam inşallah verirler ,benim iş biraz zorlu ve hareketli olduğu için onu dile getiricem biraz daha istirahate ihtiyacım var inş verirler :)

Anladım cnm. Ben kamuda çalışıyorum da. Normal rahatsızlandığımızda (basit hastalıklarda) en fazla 1 hafta gibi bişey veriyorlar. Diğer türlü hastane de yatış gerekiyor gibi bi prosedürler var diye duymustum, ondan merak ettim.

Terminoloji cnm nasıl oldun? merak ettim kaç gün oldu baya geçti günler demi:) inşallah daha iyisindir.

Teşekkür ederim canım ilk günlerime göre çok iyiyim bugün 12.günüm Yarın alçı ve tamponlarım çıkarılacak artık tamamen kurtulucam :) gerçi bu seferde burnumda bandaj olacak galiba ama olsun en azından alçı ve tamponlardan kurtuluyorumm... yarını sabırsızlıkla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…