Maalesef sana o gonderdiklerim ameliyattan sonraki resimler (8. Ay!)
Az öncede ameliyattan önceki resimlerimi email attim sana..dedigim gibi kötüyse burnun iyi bir plastik cerraha ol.
yardımların için çok teşekkür ederim haklısın
bu ne hışım senden duyduğum en son haberde tam oturmadığından bahsetmiştin henüz istediğim gibi değil demiştin herhalde yeni olduğu içindi bende ileriki zamanlarda yeni resimlerini görüpde değerlendiririm umuduyla resimlerini görmek istemiştim olmadı birkaç arkadaş var ameliyat olan onlarında resimlerini keza göremedim aslında sizi tatmin etmiş olabilir bende bu kanıya varmak için öncesi ve sonrası fotoları görmek istiyordum
Merhaba
Yarın burak erdamara burnumu yaptırıyorum. bir arkadaşımdan referans aldım. burnumda çok ciddi bi sorun yok umarım herşey güzel olur sonuçları sizle paylaşırım şans dilein :)
tamam teşekkür ederim bekliyorum
ben 8 şubatta ameliyat oldum ve şuan çok mutsuzum. burnumun ucu top gibi ve iki kaş arasında kavis yok. herkes çok doğal belli bile olmuyor diorlar ama bilmiorm. burun ucumun ineceini söledi doktor ama bana pek öle gelmior. umarım iner ve revüzyon gerekmez: :S
ne hışımı güzelim? :) sadece, şaşırıyorum ben seni görünce. bi doktor hakkında yıllarca düşünmek o işin içinden çıkamamana neden olur. ameliyat öncesi o süreci hepimiz yaşadık. burak bey, başarılı bi doktor. benim hiçbir arkadaşım burun ameliyatı olduğumu anlayamadı. ben söylemezsem hiç kimse farketmiyor. çünkü doğal bi burnum var. 10 metreden öteden ben burdayım diyen burunlar yapmıyor burak bey. bunu zaten ameliyat öncesi kendisi de söylüyor hastasına.
adam çapa tıp ı bırakıp gelmiş memorial'e. bi burnu en sağlıklı şekilde düzeltebilecek en yetenekli doktorlardan biri bence.
zira, gidip bi plastik cerraha da ameliyat olabilirsin ama bi plastik cerrah genelde burnuna sadece estetik kaygıyla bakar ve ona göre yapar. işin sağlık boyutu, rahat nefes alıp verme kısmını tam olarak bir kbb uzmanı yapabilir bence. ayrıca burnun genişliği, büyüklüğü küçüklüğü v.s. bunların hepsi rahat nefes alıp vereceğiniz şekilde şekillendiriliyor. mesela bana dokturun biri, çok küçültürsem rahat nefes alıp veremezsin demişti. birazda burnunuzun doğuştan gelen yapısı da önemli sanırım şekil vermek için.
yukarıdaki arkadaş da bence acele ediyor. 8 ay bi burnun nasıl olduğunu anlamak için çok erken bence. benim nerdeyse 1,5 yıl oldu hala ucunda uyuşukluk hissediyorum. tam olarak burnum budur diyemem sanırım.
ama genel itibariyle memnunum. arada tıkanıklar oluyor. zaten burak bey tıkanıklık olabileceğini söylemişti ameliyat sonrasında da, çünkü burun içi etlerim şişebiliyor zamanla. bunun da tedavisi mümkün zaten.
benim bu süreçten çıkardığım sonuç; ameliyat sonrası bi burnun tam oturabilmesi 2 yılı buluyor.
bi de beklentileriniz çok önemli. tamamen estetik kaygılarla mı gidiyosunuz ameliyata yoksa, sağlıklı bi burun için mi?
10 metre öteden ben burdayım diyen, ben estetik oldum diye bağıran bi burun için mi, yoksa doğal ve rahat nefes alabilen bi burun için mi? önce buna karar vermek gerekir bence.
Merhaba arkadaşlar,
Kusura bakmayın. Bayağı bir aradan sonra cevap verebiliyorum. gul_nihan ameliyat olmadan önce ona fotoğraflarımı yolladım. Ne kadar doğal olduğunu o da gördü ve umarım o da çok memnun olur. Bana özel mesaj olarak mail adresinizi yollarsanız size öncesi sonrası fotoğraflarımı yollayabilirim. Veya Pazartesi fırsat bulabilirsem albüme koyabilirim.
ayrıca düşündüğüm tek doktordu ondan önce birkaçıyla ğörüşmüştüm hemde en popüler olanından fakat burak beye gelince doktor arayışını bıraktım doktorum bu dedim fakat ameliyat ettiği hastalardan birinide görmek beni dahada rahatlatacak diyerek arayışa girmiştim onun hakkında forumda yapmış olduğum övücü sözlerden dolayı mahçup olmadığım için çok mutluyum sağolasın burak bey
ayay01 kardeş muhammet dilberin hastalarına bak hem kendisi iyi bir hoca hemde cıkardığı işler çok güzel hoca bu işi çok iyi biliyor
gul_nihan merhaba, foto gönderebilir misiniz rica etsem ? çok teşekkürler.
ben 8 şubatta ameliyat oldum ve şuan çok mutsuzum. burnumun ucu top gibi ve iki kaş arasında kavis yok. herkes çok doğal belli bile olmuyor diorlar ama bilmiorm. burun ucumun ineceini söledi doktor ama bana pek öle gelmior. umarım iner ve revüzyon gerekmez: :S
cnm ben ameliyattan sonra bikaç foto paylaşmıştım ama sonra kaldırdım. artık kimseye fotoğraf da yollamıyorum burada da paylaşmıyorum, kusura bakmazsın umarım. ama eminep sana yardımcı olabilir sanırım.
teşekkürler, ancak ben sürekli bir hastanede çalışmayan birine güvenemiyorum. siz ameliyat oldunuz mu ? bir de burak erdamara ameliyat olan arkadaşların burunları hakkında ne düşünüyorsunuz ? ben hala hiç birini göremedim malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?