çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için , gerçekten çok yararlı oldu benim için..
çok uzun zaman sonraya vermiyor ben işlerimi ayarlamam lazım demiştim. 1 ay sonra ben arayıp gün almıştım.yazın sonu en iyisi sıaklar geçsin. tatile çık ondan sonra en doğru zaman..
şimdiden geçmiş olsun
Arkadaşlar Burak Beye ameliyat olmuş ve son görünümlerini merak ettiğim;
eminep,gül-nihan,gips,nniluufer ve yaramazkediyim arkadaşlarımın affına sığınarak özelden yazma hakkım olmadığından sormadan arkadaslık isteği gönderdim,
beni kırmaz kabul eder, yada son hallerinizi görmeme mail ile görmeme izin verirseniz şu kararsız anımda inanılmaz aydınlatmıs olacaksınız?
Hepinize ayrı ayrı teşeşkkür ederim.
ben burak beyle görüştüm harika bir insan eminep arkadaşımın resimleri profilinde var gül-nihan resim koydu fakat kısa süre sonra kaldırdı oda memnundu eminep rumuzlu bir arkadaş var onunda resimleri var oda memnundu inşallah bu kış bende niyetliyim burak beye ameliyat olmaya
çok tşk ederim bahar. malesef yeni üye oldugumdan ve arkadas olarak ekli olmadığımdan göremiyorum sanırım.inan bende çok merak ediyorum. ben muayene oldum cumartesi görüşmeye ve ameliyat günü almaya gidicem. o yüzden resimleri görmeyi çok istiyordum.herkese geçmiş olsun dileklerimle..
hadi hayırlısı haberlerini bekliyoruz burak bey doğalcıdır ayrıca kbb cidir burun yapısına işlevine zarar verecek şeyler yapmaz bana dediğini hiç unutamam seni çok güzelleştirmeyecek fakat güzel bir burun olacak demişti herhalde beni çok çirkinmi buldu ne
evet nihayet Burak Bey ile görüştüm.Ameliyat günümü aldım tam 8 gün sonra.... şuan tek korkum şu kaldı: bu ana kadar silikon tampon sanıyordum, bugün sünger tampon kullandığını öğrendim..acaba sünger tampon silikon tampon gibi acısız mıdır? olan arkadaşlar acımışmıydı silikonlar çıkarken birde ne zaman çıkarmıştı, alçı yapıldı mı? gerçi forumu okudum heyecandan görememiş olabilirim, tıpkı bugün heyecandan doktoruma soramadığım gibi:))
şimdiden geçmiş olsun diyim Burak Bey'in hastası olarak :) bence çok fazla takılma tampon kısmına. bana da silikon tampon konmamıştı ama bence daha iyi sünger hem kanamayı çeker kan görmezsin hemde oranın duruşuna destek olur. kemikler daha kolay kaynar. çıkarken tabi ki biraz acıyor ama dayanılmıcak bir acı değil. biraz yanıyor oda saniyelik bişey inan.
hiç korkma önce allaha sonra harika bir doktora emanetsin :)
evet nihayet Burak Bey ile görüştüm.Ameliyat günümü aldım tam 8 gün sonra.... şuan tek korkum şu kaldı: bu ana kadar silikon tampon sanıyordum, bugün sünger tampon kullandığını öğrendim..acaba sünger tampon silikon tampon gibi acısız mıdır? olan arkadaşlar acımışmıydı silikonlar çıkarken birde ne zaman çıkarmıştı, alçı yapıldı mı? gerçi forumu okudum heyecandan görememiş olabilirim, tıpkı bugün heyecandan doktoruma soramadığım gibi:))
sen bizi fotosuz bırakmazssın umarım sabırsızlıkla beklicez
şimdiden geçmiş olsun diyim Burak Bey'in hastası olarak :) bence çok fazla takılma tampon kısmına. bana da silikon tampon konmamıştı ama bence daha iyi sünger hem kanamayı çeker kan görmezsin hemde oranın duruşuna destek olur. kemikler daha kolay kaynar. çıkarken tabi ki biraz acıyor ama dayanılmıcak bir acı değil. biraz yanıyor oda saniyelik bişey inan.
hiç korkma önce allaha sonra harika bir doktora emanetsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?