Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

mody ameliyatını oldu farklı bir başlık altında bizi bilgilendiriyor fakat mody nin ameliyatındada şahit olduğum bir konuyu burada paylaşıp dr.u burak erdamarın hakkını vermeliyiz ameliyatlarındaki morluk oranı yok denecek kadar az çalışanlar için buda çok önemli

mody mody bakıyorum her yere bişeyler yazıyosun ameliyatın hakkında bize hiç bilgi verdiğin yok nasıl oldu beğendinmi yoksa iyi olmadımı

Evet öyleki ameliyat olduğumu bile unuttum yine hayat gailesine dalmış olmalıyım ki farklı konularda konusuyordum:)) Ameliyatımdan evet inanılmaz memnunum..Yarın tam 1 ay olacak diyorumya eski burnum gibi kullanıyorum.. Sadece ucununda ucu olan kısım hafıf hissiz oda dikişe yakın olan yer, şişliklerim yok sanırım yada ben mi anlayamıyorum nedir, Herkes tam oturmus cok guzel olmus diyor.Ve güzel yapılmıs burun asla yadırgamıyor hemen alısıveriyorsun yeni haline:)) Çok ama çok doğal, o kadar işlem oldu çok az görüştüğüm insanlar bile fark etmiyor sende bi değişim var ama ne? diyorlar, birde bayramla bırlestırdım amelıyatımı hemen ıse normal dönünce haliyle ihtimalde vermiyorlar..Eğer hala kararsız isen Burak Erdamar a gönül rahatlığıyla kendini emanet edebilirsin.Ameliyattan önce ne kadar ilgili ise sonrasında da o kadar ilgili..İyiki Burak hoca diyorum..İyi ki..

inan uzun zamandır niyetliyim amacım burak beye alternatif aramak değil her seferinde bir kişi daha görsemde cesaretim biraz daha artsa korkum ameliyat masasına yatmak başka bir şüphem yok illa şu ankinden daha kötü olamaz Allahın izni ile ister özelden ister albümlerden fotonuda ğörmek isterim baharaydin3456@hotmail.com

hadi bakalım bahar3 bekliyorum yorumlarını bakalım begenecekmısın?

resimler için teşekkür ederim inan çokgüzel olmuş tam senin anlattığın gibi abartısız doğal en çok dikkatimi çekende karizmatik bir burun olmuş öncesi ile arasındaki farkıda sen biliyorsun gülegüle kullan burak beyin burnu taşıyan yapıyı ve işlevini bozacak müdahaleler yapmıyor olması çok iyi yeni fotoların olursa onlarıda görmek isterim sağlıcakla kal

Teşekkür ederim..Evet o kadar rahat nefes alıyorum ki inan hiç bu kadar nefes aldıgımı bılmıyorum. (Bende iç ve dış eğrilikler çok vardı ve et büyümesi.)Sabahları da öyle dinç uyanıyorum ki güne hep gülerek mutlu başlıyorum..Asla eski yorgunluk şikayetlerim yok, tam bir burun oldu yani.. Görünüm desen ona hiç bir sözüm yok..Muhteşem Burak Hoca.

ve o gördüğün resimlerin biri bandajın çıktığı ilk gün diğeri de 1 hafta sonrası,, Şuan kavisi ucu yavas yavas dahada guzelleşiyor.O hali şiş imiş meger:) Şimdi dahada güzel:))

ve o gördüğün resimlerin biri bandajın çıktığı ilk gün diğeri de 1 hafta sonrası,, Şuan kavisi ucu yavas yavas dahada guzelleşiyor.O hali şiş imiş meger:) Şimdi dahada güzel:))

ne mutlu sana kbb ci olarak mükemmel estetikçi olarak şu ana kadar üzdüğü kimse yok ameliyattan sonra beğenmediğin biryer olursa hemen burdaküçük bir operasyonla rutuşlarız diyo bitanedir burak hoca

Merhabalar,

Burak bey'e burun ameliyatı olalı 7 ay oldu.Ben daha öncede Burak Erdamara ameliyat olduğumu belirlemiştim burada..kendisi 10 numara ona hiç sözüm yok! Fakat tamda istediğim bir buruna kavuşamadım.
Benim eski burnum çook kötüydü,hem kemer hem yamuktu. Burak bey zaten minik bir burun bekleme demişti bana. Fakat burnum bu görüntüyü alcağını bilseydim hiç ameliyat olmazdım.Burnum yan profili tamam ama önden bakıldığında nedense eskiden dahada genişlemiş bir hali var..burnum sanki çökmüş yandan büyümüş..1 yılımın dolmasını bekliyorum tekrar ameliyat olacağım..
Benim tavsiyem burnunuz çoook kötü ise (benim il burunum gibi) plastik cerraha yaptırın.

albümün yok yada kaldırdın burak beyi düşünen biri olarak seni merak ettim özeldende olabilir fotolarını görebilirmiyim kendini özeleştirinde dürüstçe bukadar olumsuzluğun bulunduğu bir burnu bir seferde düzeltmekte zor olabilir bendede sendeki gibi hem kemer hem yamuk hemde uzun ve büyük sen bence burak beye birdaha görün en azından görsün

baharaydin3456@hotmail.com

Selam,
Yok resim ekleyemiyorum henüz yetkim yok..ama bu akşam resimleri gönderirim..

bahar3 yuh dedim arkadaşım ya :)
biz ameliyat olalı 2 yıl olucak neredeyse, hala millete soruyosun. senin ameliyat olmaya niyetin yok bence :)

memnunuz demiştik burak bey'den ilgisinden alakasından, ameliyat sonrasından. daha ne ki?
kusura bakma ama seni hala millete sorarken görünce çok şaşırdım.

bu ne hışım senden duyduğum en son haberde tam oturmadığından bahsetmiştin henüz istediğim gibi değil demiştin herhalde yeni olduğu içindi bende ileriki zamanlarda yeni resimlerini görüpde değerlendiririm umuduyla resimlerini görmek istemiştim olmadı birkaç arkadaş var ameliyat olan onlarında resimlerini keza göremedim aslında sizi tatmin etmiş olabilir bende bu kanıya varmak için öncesi ve sonrası fotoları görmek istiyordum

şu an nnilüferde aynı yeri okuyor benimle oda burak beyin hastası bildiğim kadarı ile onunda ilk günleri çok belirgin memnuniyeti yoktu yeniydi biraz zaman geçmeliydi sonraki halini onunda göremedim

şu an nnilüferde aynı yeri okuyor benimle oda burak beyin hastası bildiğim kadarı ile onunda ilk günleri çok belirgin memnuniyeti yoktu yeniydi biraz zaman geçmeliydi sonraki halini onunda göremedim

Aslında yukarıda yazdığın email adresine resimlerimi göndermiştim,gelmedi mi?

Aslında yukarıda yazdığın email adresine resimlerimi göndermiştim,gelmedi mi?

ben gönderdiğini bilmediğim için email ime bakmamıştım.Baktım ama anlayamadım..ameliyat öncesi mi sonrası mı ? sonrası ise şikayetinde haklısın..burnun ne kadar kötü olsa da resimdekinden daha iyi olmalıydı kemeri bile düzeltmemiş.Eğer ameliyat öncesi resimleri ise sonrakileri de gönderir misin? Teşekkürler

Maalesef sana o gonderdiklerim ameliyattan sonraki resimler (8. Ay!)
Az öncede ameliyattan önceki resimlerimi email attim sana..dedigim gibi kötüyse burnun iyi bir plastik cerraha ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…