ayay01 bana e-mail adresini verirsen sana resim gönderebilirim. Ben burak beye geçen yıl nisanda ameliyat olmuştum..
Cok tesekkur ederim. ayay01@hotmail.com
Cok tesekkur ederim. ayay01@hotmail.com
Gönderdimm :) umarım sağlıklı bir karara varmana yardımcı olur..
resim boyle yollayamıyorum mail adresinizi yolalrsanız atabiliirim
çok uzun zaman sonraya vermiyor ben işlerimi ayarlamam lazım demiştim. 1 ay sonra ben arayıp gün almıştım.yazın sonu en iyisi sıaklar geçsin. tatile çık ondan sonra en doğru zaman..
şimdiden geçmiş olsun
ve o gördüğün resimlerin biri bandajın çıktığı ilk gün diğeri de 1 hafta sonrası,, Şuan kavisi ucu yavas yavas dahada guzelleşiyor.O hali şiş imiş meger:) Şimdi dahada güzel:))
ben 8 şubatta ameliyat oldum ve şuan çok mutsuzum. burnumun ucu top gibi ve iki kaş arasında kavis yok. herkes çok doğal belli bile olmuyor diorlar ama bilmiorm. burun ucumun ineceini söledi doktor ama bana pek öle gelmior. umarım iner ve revüzyon gerekmez: :S
merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum kimleri tefsiye edersiniz?
Merhaba
Yarın burak erdamara burnumu yaptırıyorum. bir arkadaşımdan referans aldım. burnumda çok ciddi bi sorun yok umarım herşey güzel olur sonuçları sizle paylaşırım şans dilein :)
Öyle mi, çok üzüldümm..ben daha yeni olduğum için ozamanlar fotolarını kaçırdımneyse en azından cevap verdiğin için sağol :) sonuç olarak burnunda hiç bir sorun yok ( hem şekil hem sağlık açısından ) diye anlıyorum ? Bu da bana cesaret verdi, çok teşekkürler.
cnm rica ederim ne demek, tabi ki çok erken karar vermen için. benim fikrim bi burnun ameliyattan sonra tam oturması için, 2 yıla ihtiyacı var. birinci yılın sonunda yerleşmiş oluyor, ikinci yıl da tam şeklini alıyor sanki.
ayrıca alçı çıktıktan sonra hani şu tava gibi oluyor tabiri var ya, çok doğru. benim alçı ilk çıktığında çok kötü hissetmiştim. hiç beğenmedim ama zamanla şekil aldı burnum.
bi de herkesin burun yapısı farklı. çok büyük bi burun ameliyat sonrası küçücük olmayı beklemesin, toparlanmış olur. tabi ben estetik oldum, burdayım diye bağıran bi burun istemiyorsa. kısacası doğal bi burun isteniyorsa, küçücük ve aşırı kavisli bi estetik bence çok komik oluyor.
ben eski burnumla kıyaslayınca şuan memnunum tabi, özellikle profilden harika bi burnum var. sadece tıkanmalar yaşıyorum zaman zaman. bunun ameliyat sonraı olabileceğini Burak Bey zaten söylemişti. aslında sadece Burak Bey değil, muayane olduğum bütün dr lar söylemişti. çünkü ben de hem alerji var, hem de burun etlerim şişebiliyor zamanla. bu da burun tıkanıklığına yol açıyor. yani ben de şuan yapısal bi bozukluk yok, alerjiye bağlı zaman zaman tıkanmalar var o kadar.
cnm rica ederim ne demek, tabi ki çok erken karar vermen için. benim fikrim bi burnun ameliyattan sonra tam oturması için, 2 yıla ihtiyacı var. birinci yılın sonunda yerleşmiş oluyor, ikinci yıl da tam şeklini alıyor sanki.
ayrıca alçı çıktıktan sonra hani şu tava gibi oluyor tabiri var ya, çok doğru. benim alçı ilk çıktığında çok kötü hissetmiştim. hiç beğenmedim ama zamanla şekil aldı burnum.
bi de herkesin burun yapısı farklı. çok büyük bi burun ameliyat sonrası küçücük olmayı beklemesin, toparlanmış olur. tabi ben estetik oldum, burdayım diye bağıran bi burun istemiyorsa. kısacası doğal bi burun isteniyorsa, küçücük ve aşırı kavisli bi estetik bence çok komik oluyor.
ben eski burnumla kıyaslayınca şuan memnunum tabi, özellikle profilden harika bi burnum var. sadece tıkanmalar yaşıyorum zaman zaman. bunun ameliyat sonraı olabileceğini Burak Bey zaten söylemişti. aslında sadece Burak Bey değil, muayane olduğum bütün dr lar söylemişti. çünkü ben de hem alerji var, hem de burun etlerim şişebiliyor zamanla. bu da burun tıkanıklığına yol açıyor. yani ben de şuan yapısal bi bozukluk yok, alerjiye bağlı zaman zaman tıkanmalar var o kadar.
burak beyin ameliyat ücreti ne kadar?özelden soramadım
İnşallah gerekmezben de sonra böyle olmasından çok korktuğum için yıllardır erteliyorum...Ama genelde yazılanlarda karar vermek için kısa sürenin yeterli olmadığı anlaşılıyor, burnununuz zamanla daha iyi oturur ve alışırsınız umarım... foto koyarsanız çok sevinirim..
cnm burak bey'e mi ameliyat oldun?
daha 8 şubat ne ki? :) çok acele ediyosun çok yeni daha, ben ameliyat olduktan sonra çekindiğim fotoğraflara bakıyorum da, Allah'ım burnumun ucu top gibiymiş resmen :)
şimdiki haliyle kıyaslayınca, çok şaşırıyorum. merak etme burnun genel itibariyle inecek daha özellikle de burun ucundaki şişlikler iniyor zaman içinde.
ama öyle 1 ayda falan değil epey inmesi için üzerinden 6 ay geçmesi gerekir en az.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?