Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

Eminep, sizden de dönüş alamadım, sanırım artık foruma girmiyosunuz görünce foto konusunda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Teşekkürler.

yaramazkediyim merhaba,

bana da foto gönderebilir misiniz rica etsem ? günlerdir forumda foto görmek için çabalıyorum, henüz sadece 1 kişi yardımcı oldu

çok teşekkürler.

ve o gördüğün resimlerin biri bandajın çıktığı ilk gün diğeri de 1 hafta sonrası,, Şuan kavisi ucu yavas yavas dahada guzelleşiyor.O hali şiş imiş meger:) Şimdi dahada güzel:))

mody lütfen bana da resim gönderir misiniz ? şimdi daha güzeldir umarım :) böyle mutlu örnekleri de okumasam yıllardır ertelediğim gibi yine ertelicem ameliyatı..bir kaç resim görebilsem kafam rahatlıcak ama tanıdığım kimse yok malesef ayay01@hotmail.com

çok teşekkürler.

geschichte selam, son durumunuz nedir acaba ? hala burnunuzdan mutsuz musunuz ?? bilgi verirseniz çok seviniirm.

benim okuduğum hep, ilk alçı çıktığında burnun ortasının tava ile vurulmuş gibi düz olduğu ama sonradan geçtiği...inşallah sizinki de geçer..ben de en çok anlamsız bakışlardan korkuyorum, çünkü önden bakıldığında burnumun şeklinden memnunum. Deviasyon olduğu için aşağından bakıldığında biraz yamuk ve, yandan biraz büyük. Onun dışında önden ince bir burmum var..deviasyon sebebi ile nefes sorunum olduğu için, yaptırmışken yamukluğu da düzelsin istiyorum ama daha kötü olur diye korkuyorum...yardımız lütfenn...

çok teşekkürler.

aslında 2 isim duydum barış çakar çok övüyorlar Burak bey konusun da şüphelerim var çok kararsızım bir yandanda biran önce olsun bitsin diyorum

merhaba bende burun estetiği olmak istiyorum kimleri tefsiye edersiniz?

merhaba, malesef ben de arastıyorum hala, yani ameliyat olmadığım için tavsiye verebilecek durumda değilim. Umarım daha önce ameliyat olmuş arkadaşlar bize yardımcı olurlar..tanıdık olmayınca zor oluyo böyle işler, ben de örnek görmeye çalışıyorum bu forumda...

Merhaba

Yarın burak erdamara burnumu yaptırıyorum. bir arkadaşımdan referans aldım. burnumda çok ciddi bi sorun yok umarım herşey güzel olur sonuçları sizle paylaşırım şans dilein :)

burak beyin ameliyat ücreti ne kadar?özelden soramadım

cnm rica ederim ne demek, tabi ki çok erken karar vermen için. benim fikrim bi burnun ameliyattan sonra tam oturması için, 2 yıla ihtiyacı var. birinci yılın sonunda yerleşmiş oluyor, ikinci yıl da tam şeklini alıyor sanki.

ayrıca alçı çıktıktan sonra hani şu tava gibi oluyor tabiri var ya, çok doğru. benim alçı ilk çıktığında çok kötü hissetmiştim. hiç beğenmedim ama zamanla şekil aldı burnum.
bi de herkesin burun yapısı farklı. çok büyük bi burun ameliyat sonrası küçücük olmayı beklemesin, toparlanmış olur. tabi ben estetik oldum, burdayım diye bağıran bi burun istemiyorsa. kısacası doğal bi burun isteniyorsa, küçücük ve aşırı kavisli bi estetik bence çok komik oluyor.

ben eski burnumla kıyaslayınca şuan memnunum tabi, özellikle profilden harika bi burnum var. sadece tıkanmalar yaşıyorum zaman zaman. bunun ameliyat sonraı olabileceğini Burak Bey zaten söylemişti. aslında sadece Burak Bey değil, muayane olduğum bütün dr lar söylemişti. çünkü ben de hem alerji var, hem de burun etlerim şişebiliyor zamanla. bu da burun tıkanıklığına yol açıyor. yani ben de şuan yapısal bi bozukluk yok, alerjiye bağlı zaman zaman tıkanmalar var o kadar.

Son düzenleme:

gul_nihan mesajına özelden cevap yazamıyorum çunki 100 yorum yapmış olmam gerekiyormuş.. Email adresini ver istersen sana resim gönderiyim :)

Cevap için çok teşekkürler. Dediklerin çok doğru ve zaten tüm doktorların ve ameliyat olanların söylediği şeyler. Tavayla vurulmuş gibi bi de avatar tabirleri ilk alçının çıktığı gün için çok uygun :) kendimi buna hazırlamamı sağladı burdaki yorumlar, ilk anda süper bi burun beklememek lazım.. gerçekci yorumun için tekrar teşekkür ederim, önemli olan sağlık...

nilüfer fotoğraflarına baktım.
burnunun eski halini görünce, Burak Bey'in ameliyatı başarılı görünüyor. ki 11. aydaymışsın, daha iner burnun.
eski haline göre çok daha iyi. bi de dikkatimi çeken, şuan ki hali çok doğal duruyo. sanki ameliyat olmamışsın gibi. ama şişliklerin var. özellikle burun ucunda. onlar da inince daha iyi olacağını düşünüyorum.
benim burnum profilden kavisli. haliyle farklı burun yapılarımız var. ondan olabilir. benim 1.5 yıl olmasına rağmen burun ucumda hafif bi şişlik ve burnumun sol tarafında da uyuşukluk var biraz. burnun tam şekil alması çok uzun zaman alıyor onu anladım. ama kimse ameliyat olduğumu anlamıyor benim de. doğal duruyo çünkü.

her zaman için, burnun eski haliyle kıyaslanmasından yanayım. ona göre şekil verebiliyor çünkü doktorlar.

ben ameliyat olalı 1,5 ay oldu. gözle görülür inme var şişlikler de ama henüz tam istediğim gibi deil. doktorla konusucam salı günü. eer bu haliyle kalırsa sırf burun ucundan tekrar ameliyat yapmasını isticem tabii ki bedava! :) albümde fotolarım war ama ark. olarak eklemen gerekior.

haklısın çok erken canım ama sanki şişlik deil de tipini öle yapmış gibi. biraz inme oldu suana kdr ama bilmiorm ne kdr deişim olur. milletin fotolarına bakıorm daha 1 ayda incecik ve çok güsel duruo. o yüzden 6 ayda çok dramatik bi deişim olucaına inanamıorm pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…