herkese her şeyi begendirmek de zor.
ben ilk muayaneme gittiğimde bi kız vardı, şikayetçiydi, neymiş şişlikleri çok olmuş Burak Bey ameliyat sonrası çok ilgilenmiyomuş falan filan.
bunları söyleyenlerin bence, burun ameliyatı hakkında fikirleri yok. ben ameliyattan sonra da gittim kontrol için Burak Bey ilk günkü kadar ilgiliydi.
Ameliyat öncesi nasılsa, sonrasında da aynı ilgi vardı.
burnumun şuan önden görüntüsü pek hoşuma gitmiyo, profilden süper duruyo benim, öndeki görüntü için de çok erken belki de yorum yapma zira, burun ucum falan çok şiş şuan. 12. gündü bugün. Ama şu bi gerçekki, nefes alma sıkıntım hemen hemen hiç yok diyebilirim, ameliyatımın üzerinden çok az zaman geçmesine ragmen tıkanıklık olmadı fazla.
Çok teşekkür ederim bahar3. :) Ben ameliyat olduğumu çok yakınlarım hariç kimseye söylemedim. Karşılaştığımda kimse anlamıyor. Aslında eski burnumla çok farklı. Ama doğal olduğu için ben söylediğimde şaşırıp kalıyorlar. :) Önceki yazışmaları okumadım. Sizde ameliyat mı olacaksınız?
Bi de fotograları kendim çektim, alelacele oldu biraz, ortamda güneşliydi epey, pek iyi çıkmamış olabilir, soluk v.s. gibi.
yeni üyeyimm göremiyorumm..keşke bende görebilseydim fotolarını..bu msj sınırı cok sıkıntı yaaa...umarım memnun kalırsın tamemn oturdugunda burnun ve cabuk iyileşirsin..zaten acın olmadıgını söylemişsin...işallah bende bi dr a karar verip gönül rahatlıgıyla olurum ameliyatımı..su an içimde cok korku var...
zda kardeş bir arkadaşımız 25 msj hakkını doldurabilmek için yazdığı msj ı 25 kez göndermişti onu dene ve eminep ve gülnihan ın burunlarını gör harika ikiside
cnm biz eminep le telefonda zaten görüşüyoruz ben ona da attım fotoları o çok doğal buldu.
ben ameliyat olmayanların ya da olup tecrübeli de olanların yorumlarını da beklediğim için koydum fotoları.
burak erdamar canım sevgılı doktorum :) 27 nısanda oldum 7 ay oldu burnumda egrilik ve nefes alamama problemiyle gittim ki daha oncesinde cok doktora gıttım hem estetik hemde nefes sorunum oldugundan ıkı işlemi yapacak doktor bulmam gerekti yada hem kbb hem plasık cerrahı cı 2 doktor gırmesını ıstıycektımki burak beyi buldum şöyyle diyiim hiç burnumun resmini çekmedi bana öyle guven cesaret verdiki herseyde mukemmel oldu :) çok morardım onu soylemeliyim ama hıc buz koydurmadım onun etkısı buyuk ve sunu soylım bana dediği sey ben asla estetıklı burun yapmam kımse anlamaz dedi kalkık mınıcık değil doğal yaparım dedi ve yaptı hıc kımse burnumun estetık oldugunu ben soylemezsem anlamıyor :) memorialda zaten amelıyat yapıyor tavsıye sıddetle ederım burnumun resimlerindeki fark zaten cok cok belli :)
gibs arkadaşım öncesi ve sonrası fotolarını görme şansımız varmı uzun zamandır burak beyin hastalarına bakıyorum sitedememnun olmayan yok benimde tercihim burak bey olduğu için hastalarını görmek beni rahatlatıyor
resim boyle yollayamıyorum mail adresinizi yolalrsanız atabiliirim
bırsuru resım attım sana bakarsın fark ortada zaten ki ben estetik için değil nefes sorunuyla gittim açılmışken duzelttı doktor ki cok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?