Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

kontrole gittim bugün, gayet sıcak karşıladı her zamanki gibi :)
burun içinin çok güzel açıldıgını söyledi.
şeklen de şuan çok güzel görünüyo dedi ama bir yıl bekliyceksin asıl şeklini almasını dedi.
yani ben bekliycem, yapılcak bişi yok henüz..
buarada Burak Bey çok sevimli bi doktor ya, insan ona kızmak istese bile kızamıyo ki zaten begenmediğin bi yer olursa söylersin düzeltirim dedi, ama şuan kızmak istersen bile çok erken dedi :)

Çok doğru...Ne tür sonuçların beğenildiği kişiden kişiye, durumdan duruma değişir; Burak Bey'in yaptığı ameliyatın estetik sonucunu beğenmeyen de çıkabilir elbette ama ilgisi ve verdiği güven konusunda hemfikir olmamak mümkün değil. Ben estetik değil, sadece nefes açma ameliyatı olmuştum, sonuçtan da, ilgisinden ve yönlendirmelerinden de memnun kaldım...

arkadaşlar bugun tam 10 gün oluyor ameliyat olalı fakat şimdilik hiç beğenmedim diyebilirim burnumu doktorumda zaten beğenmiyebilirsin dedi ilk aylar ayna karsısında cok zaman gecirme dedi cevreden gelen yorumlara kulağını tıka dedi 2 ay içinde sekilini alacak dedi ameliyat öncesi sekil hakkında hiç bi bilgi verilmedi yüzüne giden en güzel sekli yapcam dedi ucunu baya kaldırmış bugun alcı cıktı nedendir bilmiyorum ama beğenmedim ameliyat olan arkkadaşlarda böyle bir sorun oldumu acaba? ve burun ucunun şişliği ne zaman inecek acaba ben farklı bi doktora olmuştum

Merhaba sevil27, "ben farklı bi doktora olmuştum" demişsiniz. Buradan anladığım kadarıyla Burak Bey değil doktorunuz. Acaba kime olduğunuzu belirtebilir misiniz?

merhaba eminep..ben de ameliyat olmak isteyip dr da karar kılamayanlardanım..burak beyin ismini yeni ögrendim..mesaj hakkım yok yeni üyeyim az msjım oldugu içinde resimlerede bakamıoyorum acaba mail yoluyla bana resimlerini yollaman mümkünmü?belki sen bana özel msjla mail adresini söleyebilirsin bende sana mail atarım?tabii sorun olmazsa..olursada önemli değil..ben ocak sonu şubat kesin ameliyat olucam...hem nefes sorunum var hemde estetik amaclı..

Bi de fotograları kendim çektim, alelacele oldu biraz, ortamda güneşliydi epey, pek iyi çıkmamış olabilir, soluk v.s. gibi.

yeni üyeyimm göremiyorumm..keşke bende görebilseydim fotolarını..bu msj sınırı cok sıkıntı yaaa...umarım memnun kalırsın tamemn oturdugunda burnun ve cabuk iyileşirsin..zaten acın olmadıgını söylemişsin...işallah bende bi dr a karar verip gönül rahatlıgıyla olurum ameliyatımı..su an içimde cok korku var...

zda kardeş bir arkadaşımız 25 msj hakkını doldurabilmek için yazdığı msj ı 25 kez göndermişti onu dene ve eminep ve gülnihan ın burunlarını gör harika ikiside

cnm biz eminep le telefonda zaten görüşüyoruz ben ona da attım fotoları o çok doğal buldu.
ben ameliyat olmayanların ya da olup tecrübeli de olanların yorumlarını da beklediğim için koydum fotoları.

Merhaba gul-nihan,

Anladığım kadarıyla Burak Bey'in estetik anlayışına burada görsel örnek oluşturabilecek iki net kişiden birisiniz. Diğer arkadaş da eminep. Ben de Burak Bey'e nefes açma ameliyatı olmuş bir hastayım, estetik de düşünüyorum ama Burak Bey'İn genel anlamda ne tür burunlar yaptığına dair bir fikrim yok. Oysa bir örnek görebilmek işimi ve en önemlisi içimi çok rahatlatacak. Sizden ya da eminep'ten rica etsem, bana bu bitmez tükenmez karar verme aşamasında resimlerinizi görmeme izin vererek yardımcı olabilir misiniz? (25 mesaj sorunum olmadığı halde bahsedilen fotoğraflarınızı görememekteyim nedense). Beni çok mutlu edersiniz. Geçmiş olsun dileklerimle...

Not: Bu konuda her tür bilgi ve desteğe ihtiyacım var. Bu nedenle, bilgi veya deneyim sahibi başka arkadaşlar da ilgi gösterirlerse, çok memnun olurum. Şimdiden teşekkür ederim...

Son düzenleme:
burak erdamar canım sevgılı doktorum :) 27 nısanda oldum 7 ay oldu burnumda egrilik ve nefes alamama problemiyle gittim ki daha oncesinde cok doktora gıttım hem estetik hemde nefes sorunum oldugundan ıkı işlemi yapacak doktor bulmam gerekti yada hem kbb hem plasık cerrahı cı 2 doktor gırmesını ıstıycektımki burak beyi buldum şöyyle diyiim hiç burnumun resmini çekmedi bana öyle guven cesaret verdiki herseyde mukemmel oldu :) çok morardım onu soylemeliyim ama hıc buz koydurmadım onun etkısı buyuk ve sunu soylım bana dediği sey ben asla estetıklı burun yapmam kımse anlamaz dedi kalkık mınıcık değil doğal yaparım dedi ve yaptı hıc kımse burnumun estetık oldugunu ben soylemezsem anlamıyor :) memorialda zaten amelıyat yapıyor tavsıye sıddetle ederım burnumun resimlerindeki fark zaten cok cok belli :)

gibs arkadaşım öncesi ve sonrası fotolarını görme şansımız varmı uzun zamandır burak beyin hastalarına bakıyorum sitedememnun olmayan yok benimde tercihim burak bey olduğu için hastalarını görmek beni rahatlatıyor

Evet, resimleri görme şansımız olsa çok iyi olurdu...

şimdi girdim siteye tabikide yollarım :) burak bey bana resım bıle cızmedı dusunun sadece bana bırak dedı ve ben nasıl olcak bile demeden gayet memnunum ve ınanın kımse estetık oldugunu anlamıyor ozel msjla resım yolluyorum şimdi

resim boyle yollayamıyorum mail adresinizi yolalrsanız atabiliirim

banada çizim yapmadı biraz konuştuktan sonra birçok konuda hak vermiştim mail adresi vermek site kurallarına aykırı bildiğim kadarıyla kendi profilinde albüm oluşturabilirsin veya genel albüme koyabilirsin ayrıca arkadaşlık isteği gönderdim

resim boyle yollayamıyorum mail adresinizi yolalrsanız atabiliirim

E-posta adresi verilemiyor mu gerçekten? Sanki ben daha önce görmüştüm. Şahsen benim açımdan bir sıkıntı doğurmadığı takdirde sorun olmaz gibime geliyor ama tabii emin değilim. Öte yandan bir fikir edinmek için resimleri görmeyi de çok istiyorum. Zira ameliyatı mutlaka 2 ay içinde olmak ve doktora karar vermek zorundayım. Ben gene de adresimi ekleyeyim site açısından sorun olursa silebilirler sanemsargin yahoo.com
Şimdiden teşekkür ederim gips...

bırsuru resım attım sana bakarsın fark ortada zaten ki ben estetik için değil nefes sorunuyla gittim açılmışken duzelttı doktor ki cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…