Merhaba arkadaşlar,
Bende resim isterim. :) Benden hariç yapılanları merak ediyorum. Adresim emine_yalcinkaya@yahoo.com.
Gönderirseniz sevinirim.
Merhaba,
Benim profilimde resmim var görebilirsiniz. Tabi şu hali daha farklı. Şu an tam oturmuş durumda.
Merhaba,
Benim profilimde resmim var görebilirsiniz. Tabi şu hali daha farklı. Şu an tam oturmuş durumda.
Merhaba,
burak erdamar canım sevgılı doktorum :) 27 nısanda oldum 7 ay oldu burnumda egrilik ve nefes alamama problemiyle gittim ki daha oncesinde cok doktora gıttım hem estetik hemde nefes sorunum oldugundan ıkı işlemi yapacak doktor bulmam gerekti yada hem kbb hem plasık cerrahı cı 2 doktor gırmesını ıstıycektımki burak beyi buldum şöyyle diyiim hiç burnumun resmini çekmedi bana öyle guven cesaret verdiki herseyde mukemmel oldu :) çok morardım onu soylemeliyim ama hıc buz koydurmadım onun etkısı buyuk ve sunu soylım bana dediği sey ben asla estetıklı burun yapmam kımse anlamaz dedi kalkık mınıcık değil doğal yaparım dedi ve yaptı hıc kımse burnumun estetık oldugunu ben soylemezsem anlamıyor :) memorialda zaten amelıyat yapıyor tavsıye sıddetle ederım burnumun resimlerindeki fark zaten cok cok belli :)
Merhaba,
burak erdamar canım sevgılı doktorum :) 27 nısanda oldum 7 ay oldu burnumda egrilik ve nefes alamama problemiyle gittim ki daha oncesinde cok doktora gıttım hem estetik hemde nefes sorunum oldugundan ıkı işlemi yapacak doktor bulmam gerekti yada hem kbb hem plasık cerrahı cı 2 doktor gırmesını ıstıycektımki burak beyi buldum şöyyle diyiim hiç burnumun resmini çekmedi bana öyle guven cesaret verdiki herseyde mukemmel oldu :) çok morardım onu soylemeliyim ama hıc buz koydurmadım onun etkısı buyuk ve sunu soylım bana dediği sey ben asla estetıklı burun yapmam kımse anlamaz dedi kalkık mınıcık değil doğal yaparım dedi ve yaptı hıc kımse burnumun estetık oldugunu ben soylemezsem anlamıyor :) memorialda zaten amelıyat yapıyor tavsıye sıddetle ederım burnumun resimlerindeki fark zaten cok cok belli :)
yolladım sızede resımleri
biraz önce memorial hastanesini aradım burak beyle görüşmek için randevu istedim görüşme değil ücretli muayene olacağını ücretinde 250tl olduğunu söylediler. bir görüşme için 250tl çok değil mi yahu??
250 lira mıSGK anlaşması yok mu hastanede
yok sanırım özel sigortanız var mı demişti sekreter
dün özelden yazmaya çalıştım hakkım yokmuş.fazla da vaktim yoktu bugün cevap verebiliyorum ben burak beye ameliyat olmadım.burak beyde karar kıldım.ona ameliyat olan arkadaşlar var sitede yesselus , gul_nihan , eminep bu arkadaşlar ameliyat olmuş.emineple yeselusun resimleri de var bakabilirsin.hastanenin sitesinde burak beyin cep.tlfunu var bulamazsan ben sana p.tesi veririm direk kendisini ararsın muayene ücreti vermezsin
teşekkürler bahar.
estetik açıdan da düzeltme yaptı tabi.
zaten Burak Bey burnunu görür görmez daha muayene bile etmeden teşhis koyup neler yapılacağını söyleyebilecek kadar işinin ehli bi dr.
yani neler yapacagını sen daha hiçbir şey söylemeden o zaten anlatmaya başlıyor.
şuan hala atel var burnumda çarşamba çıkacak inş. çıktıktan sonra çok şişiyomuş burun ona ameliyat olan bi arkadaş söyledi.
ama 3 ay içinde en küçük şişliklerim bile gitti dedi bana.
Ağrı sızı sıfırdı ameliyat sonrası onu söyleyebilirim. Bu anlamda Burak Bey çok başarılı.
İnş. bundan sonrası içinde hem şekil hem de nefes alma sıkıntısı yaşamam.
şuan atelin altın burnum tabi şiş ama gayet düzgün görünüyo. sonuçları ilerleyen zamanlarda görücez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?