Dr Burak Erdamar Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

bende ameliyat düşünüorum resimleri koyyorum kimi önerirsiniz?

Eklentiler

• $Fotoğraf0054.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 1.048
  • $Fotoğraf0051.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 636

gips hiç fotograf cekmedi demişsin,peki yaptığı burunlardan da mı göstermio? bi de ne kadara mal oldu?

merhaba ben foruma yeni üe oldugum için fotografları göremiyorum 25 tane yorum yazmalıymışım (( burak beye ameliiyat olacağım haftaya olanların öncesi sonrası fotolarını çok merak ediyorum,

zbekci@hotmail.com adresine gönderirmisiniz??lütfeeennn (

merhaba gips, çok geçmiş olsun ve hayırlı olsun şimdiden,

bana da resimlerinizi göndermenizi çoook rica ediyorum ( hiç resim edinemedim burak beyin ameliyatlarına dair, haftaya ameliyat olucam kendisine, kemerini düzeltme ve burun ucunda ufaltma ve kaldırma yapacak -nefes açma işleminin yanı sıra- o yüzden nasıl bir tarzı var çok merak ediyorum

email adresim: zbekci@hotmail.com

şimdiden çook teşekkür ederim,

biraz önce memorial hastanesini aradım burak beyle görüşmek için randevu istedim görüşme değil ücretli muayene olacağını ücretinde 250tl olduğunu söylediler. bir görüşme için 250tl çok değil mi yahu??

250 lira mı SGK anlaşması yok mu hastanede

dün özelden yazmaya çalıştım hakkım yokmuş.fazla da vaktim yoktu bugün cevap verebiliyorum ben burak beye ameliyat olmadım.burak beyde karar kıldım.ona ameliyat olan arkadaşlar var sitede yesselus , gul_nihan , eminep bu arkadaşlar ameliyat olmuş.emineple yeselusun resimleri de var bakabilirsin.hastanenin sitesinde burak beyin cep.tlfunu var bulamazsan ben sana p.tesi veririm direk kendisini ararsın muayene ücreti vermezsin

Anladım çok teşekkürler =)

Merhaba gül nihan,benim burnumda çok ciddi deviyasyon var ayrıca burnum küçüklüğümde zedelendiği için şekli çok kötü,Burak beyle geçen ay görüştüm,ve ona ameliyat olmaya karar verdim.Ama anlamadığım estetik açıdan da iyi mi işinde?çünki benim burnum daha çok estetik açıdan sorunlu beni aydınlatabilirmisin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…